Gość: HOGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:03 Siema. Chce otworzyc Pub. Chce zeby był to strzał w dyche jezeli chodzi o gusta Częstochowian. Co chcecie mieć?? Jaki Pub?? Jakis przykaład z innych miast. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: icco Re: Jaki chcecie lokal w częstochowie?? IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.07, 16:42 Muzyka alternatywna najlepiej rock, metal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żeglarz Re: Jaki chcecie lokal w częstochowie?? IP: *.cn.com.pl 26.09.07, 16:52 Tawerna by się przydała - taka z prawdziwego zdarzenia z koncertami szantowymi i grogiem !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miziak Re: Jaki chcecie lokal w częstochowie?? IP: *.eranet.pl 26.09.07, 17:22 Może pub dla mniejszości seksulanych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jaki chcecie lokal w częstochowie?? IP: 80.54.175.* 26.09.07, 17:27 Tak własnie jakis pub w stylu metal, rock, gothic a najlepiej zeby i miejsce na koncerty bylo Odpowiedz Link Zgłoś
stud.ent Re: Jaki chcecie lokal w częstochowie?? 26.09.07, 17:34 a moim zdaniem powinno to byc cos super extra romantycznego, gdzie mozna by pojsc we dwoje w chlodne i zmne dni. cos naprwde super extra ze swietnym klimatem, gdzie nie byłoby małolatów czyli raczej jakis pub z pewna granica wieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: Jaki chcecie lokal w częstochowie?? IP: 83.2.142.* 26.09.07, 17:43 Popieram!!! miły lokal z muzyką na żywo - najlepiej salsa:) Odpowiedz Link Zgłoś
stud.ent Re: Jaki chcecie lokal w częstochowie?? 26.09.07, 18:19 Moze byc salsa, byle bylo romantycznie i miło!! p.s a jak juz otworzysz i szukalbys ludzi do pracy daj znac jestem chetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Jaki chcecie lokal w częstochowie?? IP: *.opera-mini.net 26.09.07, 18:20 Uważam, że najlepszy by był lokal z muzyką na żywo i zakazem wstępu dla osób poniżej 18 roku życia i chodzących w dresach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Jaki chcecie lokal w częstochowie?? IP: *.man.czest.pl 26.09.07, 18:22 A ja nie znam w Częstochowie żadnej knajpki z jazzem, smooth jazzem... Taka by się przydała, z nastrojem i klimatem. A nawet z fortepianem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona :) Re: Jaki chcecie lokal w częstochowie?? IP: 195.205.202.* 26.09.07, 19:18 Ooo tak! Fortepian, to jest to!! Niech to wreszcie będzie jakas porzadna knajpka z klimatem bez dzieci, gdzie mozna kulturalnie posiedziec i nie bac sie ze zaraz jakis "naprocentowany" gnojek sie doczepi :/ Wiekszosc knajp w Czewie to meliny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryry Re: Jaki chcecie lokal w częstochowie?? IP: *.cn.com.pl 26.09.07, 19:47 małe przytulne bezpieczne miejsce dla dwojga z romantyczna muzyka ladny wystrój coś w tym klimacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaki chcecie lokal w częstochowie?? IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.07, 21:11 Ja tam myślę, że niektóre knajpy miały u nas ambicje by być tylko dla dorosłych lub od jakiejś granicy wiekowej, ale pewnie zysk przesłonił wszystko i wyszło jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati styl lat 80tych IP: 212.160.86.* 26.09.07, 20:41 marzy mi sie żeby w Czestochowie byl pub w stylu lat 80tych, muzyka tylko z tych lat, ewentualnie te najwieksze przeboje z 90tych lat, wystroj w tamtym stylu itp...mysle że byloby to idealne rozwiazanie dla starszych no i dla mlodszych ktorzy lubia te klimaty tak jak ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BritnejRT Rock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 21:21 Klub z salsą jest, Tori się zwie, romantyczny, miły itp Więc jestem za otworzeniem klubu z muzyka rockowa, polski stary rock, pamietacie knajpe GROTA? to bylo cos! Jesli otworzysz taka knajpe, daj znac na forum - bedziesz mial klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Re: Rock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 21:31 Przytulny.Bez papierosów i piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jaki chcecie lokal w częstochowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:05 lokal Arabski ! Odpowiedz Link Zgłoś