ten.ktory.wie 23.10.07, 17:18 MAKLE KFUCKLE, VENA VALLEY - "ZOMBIE KONCERT" data: 03.XI.07 (sobota) godzina 19:30 miejsce: Galeria Teatr From Poland (dawny Paradoks) al. N.M.P. 2 (podwórko) Wstęp: 10 pln (Panowie) Dziewczyny wstęp wolny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uuuhuuuhhuuu Re: Koncert Makle Kfuckle & Vena Valley IP: 212.160.250.* 24.10.07, 10:42 www.maklekfuckle.org, www.venavalley.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: Koncert Makle Kfuckle & Vena Valley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 13:34 ciekawe podejście do sprawy równouprawnienia mężczyzn chyba, że chodzi o to, że kobiety nie będą słuchały muzyki, więc nie muszą płacić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIS Re: Koncert Makle Kfuckle & Vena Valley IP: 80.48.49.* 25.10.07, 20:53 znam chłopaków z MAKLE KFUCKLE i będę na koncercie, w końcu jakiś czad w Czę100chowie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Koncert Makle Kfuckle & Vena Valley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 22:26 A w ta sobote Zielone Zabki,Ga Ga i Prawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Koncert Makle Kfuckle & Vena Valley IP: 212.160.250.* 26.10.07, 11:45 No to sezon koncertowy rozpocznie sie na ostro! Oby tak bylo, ze co tydzien jest opcja przejścia na fajny gig, z roznych klimatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtern Re: Koncert Makle Kfuckle & Vena Valley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 12:52 Nie trawie Makle Kfuckle ale Vena Valley czemu nie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: Koncert Makle Kfuckle & Vena Valley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 13:30 racja Makle to przeżytek, stanęli w miejscu a do tego mam wrażenie że kolejna zmiana wokalisty wyszła im na nie dobre, każdy następny wokal jest coraz gorszy, co innego Vena i super Justyna (wokal i wygląd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIS Re: Koncert Makle Kfuckle & Vena Valley IP: 80.48.49.* 26.10.07, 17:23 Jak już wspomniałem znam MAKLE KFUCKLE i słyszałem materiał na nową płytę,dla mnie jest zarąbisty, także raczej wstrzymałbym się z krytyką, zresztą kto chce niech przyjdzie na koncert i sam się przekona - ja na pewno będę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: force Re: Koncert Makle Kfuckle & Vena Valley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 09:23 Ty Elvis dlaczego ich tak zachwalasz??????Czyżbyś grał Maklach???? Kicha to kicha i koniec> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Koncert Makle Kfuckle & Vena Valley IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.07, 22:30 Nowy material MaKle = miazga, przeciez graja go od kilku koncertów!!! Chyba nawet juz rok temu w Filutku byl koncert na ktorym grali sporo nowego materialu. Nowy wokal moim zdaniem naprawde daje rade! zniknal hip hop pojawia sie wreszcie old school jak z pierwszych plyt. "force" to ty jestes kicha bo nie kumasz ze komus moga sie podobac ich nowe numery, pomijajac fakt ze chyba ich nie sluchasz i nie bywales na koncertach MK... Wypowiedz Elvisa jest prosta, spojna i rzeczowa - dotyczyla poprzedniego postu, dodatkowo moze rzeczywiscie znac tych kolesi bo cz-wa to mala wiocha. Zreszta ja uwielbiam Makle i te klimaty i bardzo dobrze ze sie trzymaja zycze im jak najlepiej. Ten band to chyba teraz jedyny metalowy sklad z prawdziwego zdarzenia, no bo wlasciwie kto teraz w Cz-wie tak konkretnie gra ??? bo nie kojarze. Tylko w reggae jestesmy mocni. Jest chyba kilka mlodych metalowych zespolow, ale one sie szybko rozpadaja i tak naprawde nic ostatnio nie slychac o takich kapelkach. Teraz moda na rege i ciul... :-( pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś