herminatorr 25.10.07, 09:00 trzeba ten browar zburzyc i zbudowac w tym miejscu hipermarket "biedronka". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tadzio A budynek klasztoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 09:09 Podobnie władze miasta niech zrobią z właścicielami nie dokończonej budowli przy Barbary. Czy to jest wizytówka miasta. Czy braciszkowie dbają tylko o to co widać z ich "cel". Równi i .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Do Redakcji IP: *.masterkom.pl 25.10.07, 09:39 "...Od momentu zakupu obiektu w 2007 roku łódzka spółka LCC nie zapłaciła gminie..." "...W 2000 r. browar kupiła łódzka spółka LCC, zajmująca się inwestycjami hotelowymi..." Zdecydujcie się proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Do Redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 10:30 pewnie autor zgubil gdzies "do" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foRum Re: W sprawie browaru miasto tupnęło nogą IP: 80.48.49.* 25.10.07, 10:34 jak zburzycie browar to nogi z tyłka powyrywam co do biedronki to myślę że trzeba zburzyć twój dom i zbudować biedronkę, będziesz mieszkał przy drugiej kasie tuż przy piwie z GŁUPczyc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Kwiatkowska Re: W sprawie browaru miasto tupnęło nogą IP: *.czestochowa.agora.pl 25.10.07, 10:50 Witam! Faktycznie zgubiłam „do". LCC kupiło browar w 2000 roku. Przepraszam za błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: W sprawie browaru miasto tupnęło nogą IP: 80.48.49.* 25.10.07, 13:51 niech nie tupią, ale wezmą się zasolidną pracę - za nic nie odpowiadają, niech nie wysyłaja gtych pseudorewelacji do naiwnego dziennikarza Odpowiedz Link Zgłoś
elapin W sprawie browaru miasto tupnęło nogą 25.10.07, 17:32 Gazeta Wyborcza to potrafi zrobić sensację o browarze i napisać jaki to Lus jest! A jak ludzi zwolnił z browaru i nawet nie zapłacił każdemu odprawy, mimo że się każdemu pracownikowi należała to już o tym nie napiszecie! Są na to dowody, tak Szanowni Państwo są na to dowody że Lus to jest oszust!! Są wyroki sądowe,że byłym już pracownikom należą się zaległe odprawy za przepracowane lata w Browarze! Ja sam mam te dokumenty, wszystkie wyroki sądów,wszystkie dokumenty z Urzedu Skarbowego, tak Lus to oszust! Jak ludzie którzy przepracowali w browarze 25 lat i gdy ich zwolnił to nawet grosza odprawy nie dał! Mam te wszystkie dokumenty! W każdej chwili mogę je przedstawić! Miasto powinno mu nie wierzyć! Mówie wam,On robi wszystkich w bambuko! Odpowiedz Link Zgłoś