madejdobosz 29.10.07, 13:50 witam może ktoś z forumowiczów jest zorintowany gdzie w częstochowie lub niedalekich okolicach znajdę fajną saunę, z wyborem kilku różnych saun( mokre, suche, różne temperatury)?? będę wdzięczna za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bbb Re: sauna częstochowa IP: *.cn.com.pl 29.10.07, 15:22 w Częstochowie...dobre sobie:) znajdź mi choć jedna wartą uwagi, już nie wspominając o kilku różnych w jednym miejscu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: sauna częstochowa IP: 212.87.241.* 29.10.07, 16:57 na brzeźnickiej są 2 rodzaje sauny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: sauna częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 19:14 Słowacja tatralandia-kilka rodzajów saun.W Polsce chyba w żadnym mieście nie ma tyle rodzajów saun w jednym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
czest Re: sauna częstochowa 30.10.07, 09:04 A Dąbrowa Górnicza?? 5 rodzajów saun i super...Jesli ktoś ma ochotę się wybrać z Częstochowy lub okolic to mam 2 miejsca wolne w aucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: sauna częstochowa IP: *.cn.com.pl 30.10.07, 15:00 gdzie na brzeźnickiej są te sauny? Odpowiedz Link Zgłoś
madejdobosz Re: sauna częstochowa 30.10.07, 09:11 a które sauny weług Was są godne polecenia?? niekoniecznie te z wyborem... chodzi mi o te na które warto uczęszczać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: sauna częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 16:57 Niezła sauna jest na basenie na Niepodległosci , słyszałam tez o saunie na Gajcego , ale nie wiem czy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś