spider100 16.11.07, 13:10 Poltrop poszukuje do biura i kadr.W pierwszym przypadku wymagany biegły angielski.Kadry jak to kadry.Czy był już ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej?A może ktoś już tam pracował.Mam rozmowę w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelmilau Re: Jest praca w Poltrop! 16.11.07, 13:50 Witaj. Co prawda na rozmowie nigdy tam nie byłem i nie pójdę a to z prostego powodu.... dość sporo czasu temu byłem tam bo było to pośrednictwo pracy ( nie wiem jak jest teraz ).Wypełniłem jakąś ankietę miałem dostawać od nich oferty pracy.Generalnie cała ta firma wydawała się wtedy być firmą "Krzak" jeśli wiesz o czym mówię.Nigdy nie miałem ofert pracy , podjechałem kiedyś sprawdzić na miejscu też nic.Wogóle nie wiem czy to biuro pracy , komis czy firma ochroniarska bo tam wszystko jest na raz. Jednak nie wiem jak jest teraz może jest ok ale piszę jakie miałem wrażenia. Powodzenia kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 16:30 Dobrze trafiles jestem na bierzaco z tematem od tego tygodnia-tak jak napisal Marcelmilau -oni tam maja i komis i firme ochroniarska z dwoma samochodami i posrednictwo pracy-ktore tak jak wspomnial w/w jest do kant tylka rozstrzaskac, czyli tez zadnych ofert od nich nie dostalem. W tym tygodniu bylem na rozmowie ogolnie do marketingu ( tak niektorzy pracodawcy nazywaja przedstawiciela handlowego-jezeli masz prawo jazdy i chec do pracy to 1500 zl podstawy-Poltrop jest przedstawicielem firmy produkujacej etykiety-gdybym mial prawko to chetnie bym w to wszedl), wyczekalem sie w przedsionku razem z innymi chetnymi do biura i kadr-podobno zarobki sa marne, a wymagania (ten angielski nie wiem po co) spore. Ogolnie odczucia z tamtego miejsca mam zle-zeby jak najmniej zaplacic pracownikowi i jak najwiecej wziasc dla siebie-podobnie jest z praca w Anglii, za najnzisza stawke i z doskoku do chorych :/ Trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulltroop Poltrop - referencje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:02 POLTROP - zero szacunku dla ludzi i totalny brak kultury, wykorzystuja pracownikow a potem po prostu wyrzucaja! Moja kolezanka pracowala tam rok temu i opowiadala ze pracownicy tam zwolniaja sie co dwa tygodnie - nie wytrzymuja presji psychicznej.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=59624696&a=59753104 omijaj poltrop to sb-cka firma nic tam nie znajdzies Idiota to napisal, poziom intelektualny 0. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=29985978&a=36014701 jej wlascicielem jest byly UB-ek, negatywnie zweryfikowany, kawal lobuza forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=28106722&a=28144537 Wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Poltrop jest OK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 09:03 Jak czytam posty o częstochowskich firmach to współczuje ich właścicielom. Po wpisach widać ze rynek częstochowski jest przebrany pod względem dobrych rzetelnych pracowników. Zostało same barachło! Ci dobrzy pracownicy, ludzie z ambicjami, ludzie którzy chcą pracować już dawno pracują (takze w Poltropie, Dospelu i innych firmach które nie cieszą się dobrą opiniom na forum).A zdesperowani nieudacznicy wypisują te głupoty bo są zrospaczeni, gdyż nikt ich nie chce zatrudnić. Pozdrawiam częstochowskich pracodawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonny Re: Poltrop jest OK IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.07, 18:05 Jak czytam taki post co ty piszesz, to nie rzucę bluzga. bo to do ciebie nie dotrze.Może okularki.Ja mam pracę tylko nie pasi mi Poltrop.Ogarneła cie nagle szczera pomoc bliżnim. Może podaj jak doszłeś do majątku łachu.Wszyscy , w twoim mniemaniu to zdesperowani niudacznicy.Ta grupa obrońców to jedno i to samo klepie.Ale mam satysfakcję. Bo stronka się powiększa.I to jest wasza głupota.Zamiast szybko zniknąć.haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonny Re: Poltrop jest OK IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.07, 19:45 No gdzie są ci dobrzy ludzie ,z poltropu,wykształceni <za komuny>.Nie frustaci górale<bo nie z nizin>.Udacznicy<ktorzy tylko na przekrętach>.Zdesperowani bo klapią na forum.Zadowoleni na oszustwach tych<którzy szukają>pracy.No dalej poltropowcy wpisywać się, bo stronka siada. Odpowiedz Link Zgłoś
barticorp Re: Poltrop jest OK 20.11.07, 20:52 wyjechalem dzieki poltropowi i jestem bardzo zadowolony. to co tu piszecie to bzdury. radze sprobowac i wyrobic sobie zdanie osobiscie.jesli ktos uczciwie pracuje i chce cos osiagnac to nie bedzie marudzil. zarobilem, wrocilem i otworzylem wlasna firme. jestem troche przerazony bo sam chce zatrudnic ale z tego co tu czytam to mnie przeraza. ludzie wy bedziecie wiecznymi bezrobotnymi a ja niestety bede musial was utrzymywac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: Poltrop jest OK IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.07, 21:11 sam sie utrzymaj ćwoku.Następny obronca poltropowiec.Stronka rosnie.Ile szef placi za wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwiak Re: Poltrop jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 22:44 poczytalam wszystkie te pozytwne opisy i odnosze wrażenie że są pisane przez tą samą osobę ...tzn one są podobnej treści ze wszyscy nazekaja na Poltrop a ci wybrancy to nawet pozwiedzali swiat z ta firmą i sie dorobili itd.....ciekawe jak sie mozna dorobic w 5-6 miesiecy - bo niestety ale w Poltropie to dluzszego kontraktu nie dostaniesz na Belgie za murarza- wiem bo bylem ii co do zwiedzania to chyba trase od miejsca zamieszkania na budowe a i z powrotem.LUDZIE Z TYM PRACODAWCA NIGDY SIE NIE DOJDZIE DO POROZUMIENIA ON JEST "ZEPSUTY" PRZEZ KOMUNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Poltrop jest OK IP: 80.54.175.* 21.11.07, 22:58 a jaodnosze wrazenie ze wszystkie wpisy przeciwko poltropowi sa pisane przez te sama osobe. mozemy sie licytowac. no coz jeszcze raz polecam! otworzcie wlasna firme i zatrudnijcie... wietnamskiego kucharz, jakiego i reszte frustratow. zobaczymy jak dlugo z nimi wytrzymacie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Re: Poltrop jest OK IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 17:47 jaki ty głupi jesteś ,wróciłes już z ,Belgii ,popaprańcu.Myślisz dupku ,że tu firm nie mają.Wszystkie te pośredniaki jak i twój poltrop. do kasacji.Szkoda , ze PIS nie zdążył .Komuchu zabidzony.Qbrona Jasnej Góry,co?.W świętym mieście najwięcej przekrętów. Odpowiedz Link Zgłoś
pr45 Re: Poltrop jest OK 04.03.17, 10:51 nie broń pracodawców 30 procent z nich to prezesiki z układami którzy by chcieli w miesiac zarobic miliony jak ci w sejmie mnie po 15 latach pracy zwolniono robilem na 4 stanowiskach chwalono mnie zawsze ah szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.07, 16:29 Próbowałem dwa razy , w budowlance.Jak mi pani zaproponowała, ze sobie zasponsoruję wjazd do Angli .Zrezygnowałem.Tak jak pisze kolega trzy w jednym. Komis , ochrona i coś tam jeszcze. Tam pracy nie znajdziesz.Ale próbuj. I nie daj się oszukać.Poltrop to badziewie.Może ktos z prokuratury , zajmie sie tymi lewymi pośredniakami. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Jest praca w Poltrop! 16.11.07, 18:53 Przeczytałem wasze opinie i w sumie nie jestem zaskoczony Tylko taka jedna myśl mnie nachodzi ... na jaką cholerę to wszystko ? dajesz im dane osobowe w sumie... a później się dziwić ,że jakieś reklamówki przychodzą i inne badziewia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexandra Re: Jest praca w Poltrop! IP: 80.54.173.* 16.11.07, 21:39 Witam, właśnie byłam dzisiaj na rozmowie w owej firmie i też mam mieszane uczucia, bo jest tam wszystko w jednym. Niby wszystko wygląda ładnie ale słyszałam różne opinie na temat tej firmy i niestety raczej niepochlebne. Czy ktoś tam może pracował i może się wypowiedzieć w tym temacie tak szczerze? Czy warto? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.07, 22:02 Co chcesz jeszcze. Jestes z Czewy. To powinnas wiedzieć.Zagranica zmoczysz.Na kraj to dasz radę.Oni tylko zbierają papier na makulaturę i ,z tego utrzymują biuro.Próbuj Twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
spider100 Re: Jest praca w Poltrop! 18.11.07, 12:45 Dzięki wszystkim za opinie i rady.Dostałem drugie zaproszenie na rozmowę.Po wszystkim napiszę.Interesuje mnie czy ktoś dostał się do kadr i do biura z angielskim,bo było mnóstwo kandydatek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 17:30 Jak czytam te narzekania na Poltrop tych obrażonych to mi się chce śmiać. Ja tam pracuję 8 lat, pensja zawsze planowo, premie za dobrą prace. A że w biurze młode po studiach nie wytrzymują, to wynik słabego przygotowania. pozdrawiam Robek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.bb.sky.com 18.11.07, 20:57 Jestem murarzem, razem z 7 innymi wyjechałem z Poltropu w marcu 2006r. Jestem tam do dzisiaj, dobra Agencja. Zarabiałem na poczatku 6,5 funta na godzinę, obecnie 7,80. Jak były problemy na budowie, to tłumaczki Poltropu podjęły interwencje i sprawy się ułożyły. Radzę nie słuchać lewusów. Chcesz pracować, nie pijesz, to korzystaj z tej firmy. Jurek i koledzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 21:11 Mój tata wyjechał z Poltropu do Angli. Pracuje tam, przysyła pieniądze i jest zadowolony. Poltrop to dobra firma, bo mój tata wcześniej wyjeżdżał przez inne firmy i go oszukali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsc Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.07, 21:24 Najlepsze jest to mój tata wyjechał do Anglii , z Poltropu i go nie oszukali buhaha.Dobry dowcip ,w tym tygodniu .Dobrzy aktorzy podstawieni.Uderz, w stół, a nożyce się odezwią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.07, 21:17 Ale bzdeciarze.Chyba tak piszą z podejrzanej agencji Poltrop.Bujam się 20 lat po świecie, ale takiego kanciarstwa, nie widziałem.Jak w tej firmie nie widziałęm.Dupki.Półlegalna mafia.Każdy jest dorosły i myślący , jego sprawa.Dwa niki z Poltropu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 21:23 Kto nie wierzy niech sie sam przekona, zobaczy galerie zdjec przy wejsciu do agencji, poczuje miedzynarodowa atmosfere, wyczeka sie w kolejce i nastepnie uslyszy oferte pracy za minimalna pensje. Nowe doswiadczenia i mozna wyrobic sobie wlasna opinie i dowartosciowac swoja obecna prace. Jak sie ciagnie 3 sroki za ogon to tak zazwyczaj jest-ilosc kosztem jakosci i ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsc Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.07, 21:26 jestem murarzem , walnij się ,w łep oszuscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.07, 21:29 Ja piję i pracuję i co to ma do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.flatpla.net 18.11.07, 23:22 agencja byłych UB-ków zamieszanych w sprrawy kryminalne. Podpowiedź ściąganie długów w spni mieszk Hutnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.bb.sky.com 19.11.07, 14:24 To typowe w Polsce - jak ktos ciezko pracuje, ma firme, zatrudnia ludzi, to musi byc zaraz UB, albo kryminalista. Biznesmenom w Polsce zawsze sie dostaje, ze wykorzystuja, malo placa, nie daja prezentow, nagrod itd. Zawsze im za malo. i zawsze atakuja pracodawce. a to zwykla zazdrosc. Polacy czekaja, zeby tylko komus noge podlozyc, zamiast wziac sie do roboty i samemu dojsc do czegos. Ja sama pracowalam w postednictwie pracy i wiem, jacy sa ludzie. Bezrobotna od roku kobieta odrzuca prace w sklepie, bo "przy miesie" to ona nie bedzie pracowac, wolalaby w spozywczym, albo cukierni. Dla innej to za daleko, bo az 30min autobusem. Znam na pamiec te tlumaczenia. Tyle razy umawialam ludzi na spotkania z pracodawcami i nawet nie przyszli na rozmowe, a pozniej narzekaja, ze nie ma pracy. W Polsce ludzie sa leniwi, ruszyc im sie nie chce. Nikt nie pomysli, ze zacznie od podstawowej pensji, a jak sie sprawdzi, to dostanie podwyzke. Mam firme i wiem, ze nie jest latwo utrzymac sie na rynku, a rzad traktuje nas, przedsiebiorcow, jak wroga. Nie mamy zadnej pomocy. Do tych, co najglosniej krzycza - postawcie sie w pozycji pracodawcow. Albo jeszcze lepiej, prosze bardzo, otworzcie swoje firmy, zatrudnijcie ludzi, oplacajcie lokal, podatki, pensje i inne wydatki, i wtedy porozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław K Re: Jest praca w Poltrop! IP: 212.160.172.* 19.11.07, 14:29 A co ty myślisz ?! człowiek ma prawo wyboru może wybierać pracę. Czasy gdzie ludzie rzucają się na byle co za jałmużnę minęły. Pieprzysz dziewczyno trzy po trzy tyle ci powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.bb.sky.com 19.11.07, 15:18 Czeslawie, oczywiscie, ze czlowiek ma prawo wybierac prace. Forum jest po to,zeby wymieniac swoje opinie, z tym, ze tu zamiast rzeczywistych doswiadczen, sypia sie przezwiska typu UBek i tym podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też_ja Re: Jest praca w Poltrop! IP: 195.116.1.* 24.11.07, 02:22 Skoro sama zaczełaś o Ubekach, to może coś w tym jest, wiesz kim był prezes tego bałaganu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też_ja Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.07, 02:24 I nie nazywaj tych ludzi biznesmenami bo to (delikatnie mówiąc) duże nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.07, 13:39 To można tak porównac.Za komuny kradłem,a teraz jestem uczciwym biznesmenem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.cn.com.pl 29.11.07, 00:22 fajnie powiedziane,poltrop to wedłog mnie niezła komedia.jak sobie przypomne co tam widziałam to altternatywy4 wysiadają.będe się długo śmiała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 18:30 Maja duzo ofert do belgii i francji bo tam robia jako podwykonawcy. Moj koles u nich robi i mowi ze wszystko ok, Kasa na konto na czas, robota na akord jak zgrana wiara w brygadzie to 1600 na reke sie wyciagnie a placa zysy i jest legal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.07, 14:32 Pracowałaś w pośrednictwie pracy czy w Poltropie? Bo to wielka różnica . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław K Re: Jest praca w Poltrop! IP: 212.160.172.* 19.11.07, 14:42 no właśnie dobre pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.bb.sky.com 19.11.07, 15:22 Ciekawe w czym jest wilka roznica, chyba nie w podejsciu ludzi do pracy. Pracowalam w Poltropie i mam bardzo dobre doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław K Re: Jest praca w Poltrop! IP: 212.160.172.* 19.11.07, 15:26 Myślisz ,że ja z wyższym wykształceniem i doświadczeniem podejmę się pracy na "mięsnym" na 700 netto miesięcznie ? Takie są właśnie częstochowskie "oferty pracy" Odpowiedz Link Zgłoś
barticorp Re: Jest praca w Poltrop! 19.11.07, 17:34 pieprzysz czesiek. zamiast wypisywac glupoty na forum wez sie chlopie do roboty. to ze nie masz pracy to swiadczy zes len do kwadratu, w dodatku len i defetysta. liczysz na manne z nieba. ja bym cie nawet do miesnego nie przyjal za 700 zl. w pracy liczy sie entuzjazm i energia. jak masz depresje to sie lecz a nie przynudzaj na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.07, 18:46 spie..j lachociągu i mądralo dziwko męska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.bb.sky.com 19.11.07, 19:47 Myslisz, ze dzwonilam z oferta pracy w miesnym do osoby z wyzszym wyksztalceniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 08:03 Wybacz, ale śmiem wątpić. Albo nigdy nie byłaś w tej "firmie", albo jesteś w jakiś sposób powiązana z tą kliką. Bo tam nikt z krewnych i znajomych królika nie pracuje - wszyscy są jedynie zatrudnieni. Nigdy nie korzystałem z ich usług, a to co zobaczyłem i usłyszałem podczas półprywatnej wizyty u pracującej tam swego czasu koleżanki dało mi wiele do myślenia. No, nie licząc jeszcze telefonu jako potencjalny pracodawca, z którego dowiedziałem się że dysponują szerokim wachlarzem kandydatów znających serbo-chorwacki, podczas gdy nie mieli nikogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Poltop IP: *.bb.sky.com 20.11.07, 10:13 Wiekszosc ludzi na tym forum wypowiada sie o Poltropie bazujac sie na informacjach typu "polprywatnych" znajomosci. Ja pracowalam w tej firmie i znam ja. Nie opowiadala mi o tym kolezanka poczas polprywatnej wizyty, ale sama tam bylam. Nawiasm mowiac, swego czasu byle tam dziewczyna, ktora wiekszosc czasu spedzala na wysylaniu prywatnych wiadomosci przez internet i uzywanu firmowego telefonu w prywtnych sprawach. To a propos wykorzystyani pracownikow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Poltop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 10:22 Opowiadań koleżanki o tej firmie nie przytaczam, a zapewniam Cię że są o wiele bardziej interesujące niż wszystko co napisano na tym forum. Piszę tylko o własnych doświadczeniach i wrażeniach. I żeby było śmieszniej w 100% pokrywają się z relacjami. A pamiętasz czasy gdy mieścili się w klitce na Al. Pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 20:36 Widzę że Wietnamski kucharz zna doskonale Poltrop od wielu lat. Zna nawet siedzibę na Al. Poloju. Widzę że jest on bezrobotnym od wielu lat albo cichym wielbicielem Poltropu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 08:13 Hmmm... Chciałbyś być tak bezrobotny od wielu lat jak ja... A czy nie bierzesz pod uwagę trzeciej opcji - jednoczesnego bycia bezrobotnym i wielbicielem Poltropu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna.nika12 Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.mickiewicza.trustnet.pl 21.11.07, 19:42 typowa to jest praca za minimum i poszukiwania nowej lepszej pracy wkurza mnie gadka otym jak jest pieknie bo nie jest i nie jestem fustratka ale twardo stapam po ziemi w czestochowie dobra praca to rzadkosc a normalne to jest kantowanie pracownika na czym tylko sie da byle szybko sie wzbogacic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Jest praca w Poltrop! IP: 80.54.175.* 21.11.07, 21:49 to zaloz wlasna firme i badz sterem, zeglarzem i okretem. to takie proste... nie bedziesz wreszcie wykorzystywana za marne grosze! zaczniesz wykorzystywac, bedzesz kapitalista, zarobisz ogromne pieniadze wykorzystujac pracownikow. bedziesz wreszcie bogata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 19:34 To by mnie zaciekawiło.Może Polsat by się zjawił. masz konkrety napisz .Bo już się jeżą goście.To był kiedyś ich kraj,ale się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Jest praca w Poltrop! IP: 212.87.232.* 19.11.07, 09:48 przez poltrop wyjechalem do Belgii. Pensja dobra, warunki super, sporo pozwiedzalem, nie mowiac o tym ze zawsze moglem na nich liczyc. mnostwo frustratow na tym forum, pewnie dlatego takie wysokie bezrobocie. zamiast wziasc sie do roboty to piszecie jakies glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 17:35 Chłopie czytaj posty ze zrozumieniem.20 lat samego kontraktu.Więc jest uczulony na rózne pośredniaki.Dwa języki obce ,więc praca dla mnie bez problemu, tylko nie w Poltropie.Już pisałem , zbierają tony papieru i nic ,z tego nie wynika.Więc mi nie gadaj farmazonów ,o frustatach.I zwiedzaj dalej dupku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Jest praca w Poltrop! IP: 80.54.175.* 19.11.07, 17:44 jestes nie tylko frustrat ale kompletny idiota. jak masz takie dobre kwalifikacje to zloz papiery do innych firm, najlepiej do ONZ, banku swiatowego albo do komisji europejskiej. niestety rzeczywistosc jest inna. jestes frajerem ktorego nikt zatrudnic nie chce. nie dosc ze malo potrafi to jeszcze ma roszczeniowy stosunek do zycia. jak sie nie podoba to bilecik do Irlandi i wypie... z naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki do debila Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 18:31 pirdolnij się w łep aszloku .Gó..arzu.Bzdeciarzu.Może małe spotkanko.Jak przyjadę na święta.To dokopię po rzyci.Fajnie jest stukać na kompie i nie ponosić konsekwencji.Napinaczu internetowym.Obrońco Poltropu.Niech mamusia zgasi ci komputerek.A kysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wykształciuch Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 21:27 Widzę że Poltrop ma wrogów w nizinach społecznych, szczególnie nie kochają Poltropu nieudacznicy życiowi, sflustrowani mali ludzie, warchoły i chamy oraz analfabeci. Ludzie! jak wam coś nie pasuje to wypier.... do Irlandi - tam za darmo pieniądze rozdają! )))hahahahaha ps. A może założycie własną firmę?! - to był żart ))) hahahahaaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewykształcony Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 22:04 Śsij prostaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Jest praca w Poltrop! IP: 80.54.175.* 19.11.07, 21:34 ty sie powinienes spotkac z lekarzem (psychiatra). ja niestety nim nie jestem. dostaniesz leki, uspokoisz sie a swiat stanie sie piekniejszy. niestety juz nie zmadrzejesz, czego jas sie nie nauczyl tego jan nie bedzie umial. twoj czas na nauke minal. teraz pozostaly woreczki.cwicz kolego cwicz da dobra rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 21:55 Zabolało ?.Już sie napracowałes ,w Belgii.Pozwiedzałes. Z ciebie to taki patryjota, jak z koziej dupy trąba.Pracowniku za 10 zł.Spadaj i nie wracaj neostradowy dziedziaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Jest praca w Poltrop! IP: 80.54.175.* 19.11.07, 22:44 boi mnie ludzka glupota i ta polska typowa nienawisc, frustracja i niszczenie wszystkiego i wszystkich. zostan lepiej za granica i tam sie wyzywaj na forum, dasz rade znasz tyle jezykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Jest praca w Poltrop! IP: 80.54.175.* 19.11.07, 22:46 boli mnie ludzka glupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.07, 17:47 Zebys sraczki nie dostal od tych boleści. Obrońca usciśnionych. TY wogóle memejo nie czytasz postów I co tu ludzie piszą tylko się wpierda... jak kogoś upatrzysz. Napinaczu.To tobie jest potrzebny psycholog. Bo ja mam się dobrze ,pracuję, biję kasę i pieprze takich gości jak ty .TU nie chodzi ,czy ktoś ma pracę ,kasę itp.Czy jak Marta napisała , czy się marzy komuna czy nie.Tu chodzi o metody pracy Poltropu.Bo można mieć firmę i robić uczciwe interesy.A nie iść po trupach.TY tego nie pojmujesz, możdżek ,krótki. bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(((((((( Re: Jest praca w Poltrop!... na dwa miesiace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 15:24 Tam jest zawsze praca oni wiecznie poszukują kogos , jaki nie dobiura to do kadr jak nie do kadr to na marketing z angielskim lub z wloskim WIECZNIE kogos ..... Dla mnie juz to wydaje sie podejrzane A TAK SZCZERZE TO MOJA BLISKA OSOBA TAM PRACOWALA I MOZNA NAZWAC TEN POLTROP POSRDNICTWEM PRACY ALE TYMCZASOWEJ - W TEJ FIRMIE PRACOWNIK DLUZEJ NIE POPRACUJE JAK 2-3 MIESIACE I TO ZA MARNą KASKE, POCZYM PRACODAWCA POPROSTU SIE GO POZBYWA BO NIBY JEZYK ZA SLABY ALBO NIEWYDAJNY PRACOWIK I WYNIKOW NIE WIDAC.NIE RADZE SIE PRZEKONAC NA WLASNEJ SKORZE JAKA TAM ATMOSFERA PANUJE.LEPIEJ JEST W REALU NA KASIE NIZELI TAM ZA BIURKIEM.A TO CO MOWI PRACODAWCA ZAWSZE NALEZY DZIELIC PRZEZ DWA 1200 OZNACZA 600 PRZEZ PIERWSZE DWA MIESIACE Z OBIETNICA PODWYZKI ALE ZA DWA MIESIACE JUZ CIE TAM NIE MA BO CIE ZWOLNI.TAKA POLITYKA TAM PANUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Jest praca w Poltrop!... na dwa miesiace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 15:37 W budownictwie jakos mogly wzrosnac pensje, wiec trzeba czekac na dalsza emigracje-wtedy jakos w cudowny sposob pracodawcy znajda pieniadze na wynagrodzenie dla nowych pracownikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jest praca w Poltrop!... na dwa miesiace IP: 212.160.172.* 19.11.07, 15:37 dokładnie.Jeśli co chwilę firma się ogłasza to już jest lipa wiadomo ,że wywala pracowników co chwilę.Cały Poltrop i przestańcie co poniektórzy kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jest praca w Poltrop!... na dwa miesiace IP: *.bb.sky.com 19.11.07, 20:24 Jak twoja bliska osoba tam pracowala, a juz nie pracuje to nie licz na pozytywne opinie. Wiem, jak trudno znalezc kogos do biura, szczegolnie z obcymi jezykami. Niby to takie osoby skonczyly studia, kolegium jezykowe, etc, ale w glowie nic nie ma. Najlepiej narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :((((((((( Re: Jest praca w Poltrop!... na dwa miesiace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 22:05 hejj... przeciez ja nie narzekam na brak pracy tylko na POLTROP - dzieki operatywnosci i kreatywnosci tej osoby ( ktora juz w tym Poltropie nie pracuje) znalzala sobie posadę zgodną z jej wykształceniem i gdzie moze realzowac swoje cele i wykorzystywac wiedze zdobyta na studiach.Pozdrawiam wszytskich i zycze powodzenia w rekrutacjach w POLTROPIE -obyście nie żałowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też_ja Re: Jest praca w Poltrop!... na dwa miesiace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 03:37 W pełni potwierdzam powyższe opinie, poltrop to firma pracy tymczasowej. Bliska osoba przepracowała tam pewien czas, i długo odbijało jej się to czkawką. Znajomość kilku języków potrzebna jest do nawiązywania kontaktów z firmami zagranicznymi gdzie wysyłają (czasami) ludzi; "czasami" dlatego, że kontrahenci szybko z poltropu rezygnują (po bliższym poznaniu). Praca za minimalną kasę, maksymalna dyspozycyjność i umowa o dzieło/zlecenie. Zwróćcie tylko uwagę na jedną rzecz poltrop puszcza stałe ogłoszenie "przyjmę z dobrą znajomością języka ..." a na miejscu jest praca dla 2-3 osób, czyli zatrudniając nowego już wiedzą, że zaraz go wykopią lub raczej sam zrezygnuje niemogąc doczekać się umowy i obiecanej kasy. Nie zawracajcie sobie głowy tą .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mily Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 17:44 Ludzie pracy jest od cholery i trochę .I znajdzie sobie pracę każdy Ale nie , w Poltropie.Po to się pracuje , by godnie żyć.I na odwrót. Ale ten pođredniak ci tego nie zapewni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 21:35 Jak chcesz godnie żyć, to otwórz sobie własną firmę. Do tego wystarczy tylko pomysł (którego z tym podejściem do życia napewno nie masz). Słyszałem że teraz są duże dopłaty gdy się otwiera nową firmę. Ale myślę że wylądujesz na taśmie produkcyjnej w fabryce i to będzie twoj szczyt marzeń , pozostanie ci tylko narzekac i obgadywać pracodawców na których będziesz zapierd...ł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mily Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 22:01 Powiem krótko.Z kibicowskim wypierda...I po drodze pie..... się , w ten zakuty łep. Nie zapomnij zahaczyć.o Poltrop.Co za oszołomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 22:23 Jest Agencja Poltrop, która posredniczy w przyjęciach , do pracy.Moje pytanie ,po co? I co jest przykrywką do robienia takich biznesów.Kazdy jest dorosły i wie co robi, by się nie nadziać.Będzie się obserwować takie firmy.Po to jest internet.Zakompleksionym, wykształconym ,obrońcom Poltropu mówię salut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta To jest Polska IP: *.bb.sky.com 20.11.07, 10:21 Jak juz ktos wyzej napisal, Poltrop jest wrogiem nieudacznikow zyciowych i ludzi, ktorzy psychicznie zyja w komunie. Tych, ktorzy nie nadazyli z przemianami w Polsce. Firmy typu Poltrop so ich oczywistym wrogiem, nie dosc, ze naleza do "prywaciarza", to na dodatek oczekuja rzeczywistej pracy od pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyykkk Re: To jest Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 17:45 ojjj widze ze musza ci duzo placi malenka w tym poltropie skoro tak ich bronisz, sprawdzilem skad nadajesz stad wiem ze jestes spokrewniona z tą firma.... ale jesli wspominasz juz o komunie to wiedz ze wlasnie ten pracodawca to sie wzbogacil na tym systemie spolecznym...oj mial on wtedy wladze ale nie tylko w firmie oj nie tylko.....aaa i jeszcze jedno spojrz na te wszyskie opisy i odpowiedz sobie sama na pytanie jaką jest firmą poltrop....hmm to daje do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: To jest Polska IP: *.cn.com.pl 29.11.07, 01:08 kobieto sama nie wierzysz w to co piszesz,nie jesteś głupia,ale nie masz żadnej godności.za pieniążki z poltropu jej sobie nie kupisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 18:00 Ale ten momo uparty.Jedna płyta.Płaci jeszcze szef .A stronka rośnie haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 20:39 Mam wrażenie posty przeciwko Poltropowi pisane są przez jedną osobę. Zapewne ta osoba pracowała w Poltropie i została wyrzucona ze względu na znikome kwalifikacje i oszustwa! A teraz ciężko jej znaleźć pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 22:14 A ja mam wrażenie , że pisze ten sam gośc .Co pracował , w Belgii.Póżniej murował w Irlandii.Stał sie włascicielem itp. Takie bajki to możesz cisnąć małym dzieciom.Mam pracę nikt mnie nie wyrzucił.Nie lubię chamstwa i oszukaństwa.Hej stronka rośnie.Nie pisz nic więcej bo się ośmieszasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 20:10 Daruj sobie i nie marnuj czasu za psie pieniądze a wymagania nie wiadomo jakie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.cust.tele2.pl 24.11.07, 09:55 Pracuje w tej firmie plusem ich jest wyplacanie pensji w terminie a minusem to iz nie placa nadgodzin a jest ich sporo a pensia netto nie jest zbyt wygorowana patrzac na ceny towarow i uslog.Pozdrawiam Cichy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.07, 20:23 To rzuć tp barachło. Nic tak nie robi dobrze jak odmiana i żełądkowa gorzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 17:33 Nareszcie ktoś zaczął pisać o Poltropie z czego się bardzo cieszę. Wszystkim ludziom, którzy chcą sie tam przyjąć do pracy odradzam stanowczo. Dzięki pracy w Poltropie mam do powiedzenie wiele o tej firmie. Ludzi zwalnia się za byle co, jest donosicielstwo na każdym kroku. Przez kilka miesięcy pracy w tym gó..e ludzie w biurze zmieniali sie non stop. Wiadomość dla tych, którzy pracują w POLTROPIE, Kwiatek zwalnia tradycyjnie w piątki o 15-tej. Nikt nigdy nie upokorzył mnie tak jak oni. Nikt nigdy nie zwolnił mnie z pracy poprzez zastraszanie tak jak tam. Włażą w dupę dopóki nie znajdą kogoś na twoj miejsce. Wiem wiele innych rzeczy na temat tego przybytku. Nie wypowiadam sie na temat komisu, wysyłania budowlańców zagranicę, bo juz jakis czas tam nie pracuję. Podkreślam nie zatrudniajcie się do biura, szef jest do bani, wyśmiewa się z biedniejszych od siebie ludzi. Pamietam jak przyjął pracownicę i powiedział " ta to nawet nie ma co na siebie włożyć" i bardzo szybko ją zwolnił. Traktuje pracowników jak niższą kategorię. Ludziom, którzy tam pracują i chwalą POLTROP współpczuję, pamietajcie: Łaska pańska na pstrym koniu jeździ. Do zwolnień szuka pretekstu, jak można powiedzieć, że ktoś nie zna języka obcego jeśli samemu się go nie zna:) Kochani wszyscy, którzy pracowaliście w POLTROPIE odezwijcie się, nie bójcie się gnoja, nas jest więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Jest praca w Poltrop! IP: 83.2.140.* 03.12.07, 18:55 podpisuję się dwoma rękami pod tym co napisane. Pracowałam tam prawie rok i dużo widziałam. Ludzie omijajcie tę firmę jak najdalej, szkoda Waszego czasu, stresu i zdrowia. To prawda, zawsze znajdzie się pretekt do zwolnienia, ja nie dałam tej satysfakcji i zwolniłam się sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.07, 20:12 I znowu się stronka rozbujała.Ale krzywda ,to krzywda .Trza pisać.Szkoda ,,że Pis przegrał , bo pomału tym lewym biznesmenom dobrał by się do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.12.07, 00:41 Jeszcze raz chce powiedzieć o pewnej sprawie. Poczytajcie sobie o wyłudzeniach mieszkań w spółdzielni Hutnik związanych z morderstwami kilku osób w Częstochowie. Zainteresowani pewnie pamiętają. Osoba która ich dokonała była związana z Poltropem i jego szefem. Jego samego tylko dlatego nie podejrzewali ponieważ wykpił się znajomościami z UB. Radzę uważać na tego osobnika jest zdolny do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygzak Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 21:18 A może drogi M podasz swoje nazwisko? Nieładnie wypisywać na forum kłamstw. Jeżeli masz jakieś informacje to napisz do prokuratury, podpisz się i jeżeli jak mówisz "ten osobnik" będzie miał postawione zarzuty, to będziesz miał prawo pisać o tym. Takimi jak ty powinna się zająść PROKURATURA - jest na to artykuł. Uważaj co piszesz drogi M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.12.07, 00:23 Drogi Zygzaku poszperaj sobie w necie i archiwum Gazety poczytaj przemyśl skojarz fakty. Jeśli ktoś będzie miał na tyle samozaparcia to to zrobi i dojdzie do pewnych wniosków. Ja tylko daje wskazówki. A jak spojrzysz na mój adres to się dowiesz że polska prokuratura może mnie cmoknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 21:43 Gdy czytam posty o firmach i o Poltropie pisane przez byłych pracowników, albo gdzieś usłyszane, to śmiać mi się chce. Kochani, nie ma idealnej firmy!!! Myślę, że te negatywne opinie napisała garstka flustratów i życiowych nieudaczników, którym prawdopodobnie nic nie wychodzi i wszędzie szukają winnych za swoje życiowe niepowodzenia. Z pewnoscią w żadnej firmie nie mogą zagrzać miejsca, a o otwarciu swojej mogą tylko pomarzyć. Ja znam i wspłópracuje z Poltropem prawie od początku jego istnienia. Jest to bardzo rzetelna firma w której docenia się dobrych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 23:00 Słuchaj udaczniku,Takie firmy , w których pracujesz.To sąd z Dąbrowskiego.Twoją firmę to olać ciepłym moczem i podpalić.Uważaj na tego mordercę, z UB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.07, 22:20 Czy ta firma istnieje poltrop i prowadzą nabór pracowników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 23:16 W addidas/nike w M1 jest smiech na sali-prowadza nabor nowych pracownikow-a kryterium przyjecia to kto sie sprawdzi przez 3 dni po 12 GODZIN !!! ZA DARMO!!! pracy na sklepie!!! No glupi jacys-placa okolo 900 netto:) Smiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.07, 21:10 Kupę kasy cholera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota N. Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 11:58 Przeczytałam te wszystkie głupoty i sama nie wiem co myśleć. Ja za kilka dni wyjeżdżam do Anglii przez Poltrop. Byłam tam na rozmowie bezpośrednio z brytyjczykami, mam przesłaną umowę po angielsku. Już nawet rozmawiałam telefonicznie z babką z Anglii. Od początku rozmowy, czyli ponad 2 miesiące mam kontakt z tą samą dziewczyną, czyli według was pobiła już rekord pracy tam. Trzeba znać język żeby pracować za granicą, to chyba oczywiste, ale nie dla wszystkich!!!! Jak pozwolisz się wykorzystywać to nie miej pretensji. Trzeba znać swoje prawa i o nie walczyć, a nie patrzyć tylko na pieniądze, które ktoś tam gdzieś zarabia. Mam nadzieje, że w moim przypadku wszystko pójdzie dobrze. Jeżeli jednak coś będzie nie tak od razu będę interweniować a nie chować głowę w piasek lub wypisywać głupoty na jakimś forum. Tylko nikły procent z was podał jakieś konkrety. Jeżeli chcecie ustrzec kogoś na przyszłość piszcie fakty PO POLSKU. Wielu z tych kolesi nawet nie umie sklecić zdania po polsku a co dopiero w obcym języku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaki Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.08, 16:25 Brawo Dorota N. .Ja Ci mogę po angielsku, ale po co .Jak Ty nie ponimajesz.Znowu wykopałaś stronkę , a było tak cicho.Ile Ci płacą,za wznowienie tych opowieści.Bo wyjazd jak sądzę to ściema.20 latek za granicą.To mnie Twoja rzewna gadka i ten podejrzany posredniak nie wzruszą.Pa skarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.rev.masterkom.pl 17.03.08, 11:57 Kurka, szkoda czasu na ten zlepek firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan p. Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 15:09 proponuję pozew zbiorowy dla pokrzywdzonych, a przede wszystkim upublicznienie nazwiska osób, które poniżają i oszukują pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Jest praca w Poltrop! IP: *.rev.masterkom.pl 29.03.08, 16:39 Nie chodzi o jakiś pozew. Po prostu pisałem, że szkoda czasu na takie gówienko. Odpowiedz Link Zgłoś