Gość: gosc Re: Cioty jadą na EURO - 3 mecze i do domu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 22:37 OK 2 przegramy trzeci wygrany :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOBITKA Re: Cioty jadą na EURO - 3 mecze i do domu:) IP: *.profiline.pl 17.11.07, 22:45 TY JESTEŚ CIOTĄ.TAKI JESTEŚ MĄDRY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl Re: Cioty jadą na EURO - 3 mecze i do domu:) IP: 217.98.38.* 17.11.07, 23:16 może debilu sam spróbujesz pograć w piłkę , bo chyba jest ci to obce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Cioty jadą na EURO - 3 mecze i do domu:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 02:21 Cioty to cie zrobili, jestes debilne dziecko dwoch pedalow hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Zakąpleksiony polaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 07:08 Z tym się zgodzę że ten awans jest ponad nasze możliwości, ale to tylko i wyłącznie dzięki leo tam jedziemy. Skoro Leo awansował z Trinydadem&Tobago na world cup i o mało tam niespodzianki nie zrobił wychodząc z grupy to ja jestem spokojny że do Euro nasi będzą nieźle przygotowani (nie piszę że wyjdą z grupy, ale napewno łatwo przy leo skóry nie sprzedadzą) A i do autora, w czym my jesteśmy gorsi od zachodu, zachód jest u nas tylko my jesteśmy skrzywieni przez 50 lat komunizmu i to nas odróżnia od zachodu że właśnie o te 50 lat później wystartowaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anemon Re: Zakąpleksiony polaczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 07:17 a ja bym poprosił definicje : " zakąpleksionego " polaczka Znam jednego Polaczka , ma fajny serwis Opla ale co to jest " zakąpleksiony" to za cholere nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zakąpleksiony polaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 07:30 Czemu tacy debile zaśmiecają forum??? Jak jesteś taki mądry to może sam zaczniesz grać i pokażesz klasę światową!!!!??? Oby jak najmniej takich ludzi Awans to główna zasługa Leo i jego profesjonalizmu,wszyscy pamiętamy początek z Finami.Wierzę,że drużyna będzie dobrze przygotowana i łatwo się nie podda!!! Gratki Panowie za awans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic.full Re: Cioty jadą na EURO - 3 mecze i do domu:) IP: 89.174.23.* 18.11.07, 11:21 ale z ciebie baran ! skrzywiona psychika żuzlomatołka . szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. Dry Re: Cioty jadą na EURO - 3 mecze i do domu:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 13:38 Fanem piłki nie jestem, ale jakoś tak fajnie na duchu, że naszym w końcu udało się awansować. A tu taki komentaż. Wstydź się człowieku. Na poprzednich mistrzostwach debiutowała Ukraina. Nie pamiętam, czy wyszli z grupy, ale po powrocie do kraju czakało ich gorące przyjęcie. Nikt im nie zarzucał, że wtopili. Dla nich wyjazd na Euro był osiągnięciem. I taką postawę kibiców popieram, a nie plucie i bluzgi. Odpowiedz Link Zgłoś