Dodaj do ulubionych

Cioty jadą na EURO - 3 mecze i do domu:)

17.11.07, 22:31
...tradycyjnie:D
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Cioty jadą na EURO - 3 mecze i do domu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 22:37
      OK 2 przegramy trzeci wygrany :P
    • Gość: KOBITKA Re: Cioty jadą na EURO - 3 mecze i do domu:) IP: *.profiline.pl 17.11.07, 22:45
      TY JESTEŚ CIOTĄ.TAKI JESTEŚ MĄDRY
    • Gość: jkl Re: Cioty jadą na EURO - 3 mecze i do domu:) IP: 217.98.38.* 17.11.07, 23:16
      może debilu sam spróbujesz pograć w piłkę , bo chyba jest ci to obce
    • Gość: Stoo Troll IP: *.tktelekom.pl 17.11.07, 23:59
      Troll
    • Gość: lol Re: Cioty jadą na EURO - 3 mecze i do domu:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 02:21
      Cioty to cie zrobili, jestes debilne dziecko dwoch pedalow hehe
    • Gość: K2 Zakąpleksiony polaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 07:08
      Z tym się zgodzę że ten awans jest ponad nasze możliwości, ale to tylko i wyłącznie dzięki leo tam jedziemy.
      Skoro Leo awansował z Trinydadem&Tobago na world cup i o mało tam niespodzianki nie zrobił wychodząc z grupy to ja jestem spokojny że do Euro nasi będzą nieźle przygotowani (nie piszę że wyjdą z grupy, ale napewno łatwo przy leo skóry nie sprzedadzą)

A i do autora, w czym my jesteśmy gorsi od zachodu, zachód jest u nas tylko my jesteśmy skrzywieni przez 50 lat komunizmu i to nas odróżnia od zachodu że właśnie o te 50 lat później wystartowaliśmy
      • Gość: Anemon Re: Zakąpleksiony polaczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 07:17
        a ja bym poprosił definicje : " zakąpleksionego " polaczka

Znam jednego Polaczka , ma fajny serwis Opla ale co to jest " zakąpleksiony" to
        za cholere nie wiem
        • Gość: ... Re: Zakąpleksiony polaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 07:30
          Czemu tacy debile zaśmiecają forum??? Jak jesteś taki mądry to może sam
          zaczniesz grać i pokażesz klasę światową!!!!??? Oby jak najmniej takich ludzi

Awans to główna zasługa Leo i jego profesjonalizmu,wszyscy pamiętamy początek z
          Finami.Wierzę,że drużyna będzie dobrze przygotowana i łatwo się nie podda!!!
          Gratki Panowie za awans.
    • Gość: kmicic.full Re: Cioty jadą na EURO - 3 mecze i do domu:) IP: 89.174.23.* 18.11.07, 11:21
      ale z ciebie baran ! skrzywiona psychika żuzlomatołka . szkoda gadać
      • Gość: Mr. Dry Re: Cioty jadą na EURO - 3 mecze i do domu:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 13:38
        Fanem piłki nie jestem, ale jakoś tak fajnie na duchu, że naszym w końcu udało
        się awansować. A tu taki komentaż. Wstydź się człowieku. Na poprzednich
        mistrzostwach debiutowała Ukraina. Nie pamiętam, czy wyszli z grupy, ale po
        powrocie do kraju czakało ich gorące przyjęcie. Nikt im nie zarzucał, że
        wtopili. Dla nich wyjazd na Euro był osiągnięciem. I taką postawę kibiców
        popieram, a nie plucie i bluzgi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka