Dodaj do ulubionych

BBB - Bistro Buffet Bar

16.12.07, 12:22
Co myślicie o powstającym barze na rogu Kościuszki i al.NMP, ten sam
bar jest tez w Silesii w Katowicach ostatnio miałem okazje tam jeść
i za 10-12 zł. można na prawdę dobry obiad zjeść, a tym bardziej że
jest samoobsługa i się nabiera co tylko sie podoba, a nie dostaje
gotowe danie nałożone przez kogoś. Z tego co pamiętam to kosztuje
2,5 zl. za 100 g. obojętnie co się bierze!
Obserwuj wątek
    • Gość: :( --- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 13:13
      Taki fast food. Nie ma co reklamować...
      • Gość: Yyy Re: --- IP: *.pcz.pl 16.12.07, 13:47
        Nikt tu niczego pewnie nie reklamuje, a to raczej nie fastfood tylko
        jedzienie zblizone do domowoego
        • Gość: karolka:) Re: --- IP: *.apus-net.pl 16.12.07, 15:24
          ooo fajnie!!!! brakowało takiego jedzonka w Czestochowie.:")))))
    • Gość: mateusz Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.07, 19:01
      podobny lokal jest w opolu koło dworca. ciekawa inicjatywa ;)
    • Gość: loook Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 23:06
      nareszcie jakaś zmiana bo mam już dość hamburgerów pizzy frytek i innego badziewia
    • Gość: ccc Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 23:08
      jakoś mi to bbb do tego ładnego odnowionego budynku nie pasuje.....ale już
      lepiej że nie powstał kolejny bank....
      • Gość: doksograf Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: 89.174.23.* 16.12.07, 23:12
        eeeee....samoobsługowy, myslałem, że będą kelnerki topless...:/
      • Gość: pola Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 09:42
        dziś otwarcie no jestem ciekawa, będę
    • marcelmilau Re: BBB - Bistro Buffet Bar 17.12.07, 07:21
      nie ma to jak jedzonko w domu :) i żadna knajpa nie będzie lepsza.
    • Gość: frogman Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 11:47
      w silesii nie wygląda to najciekawiej, u nas chyba troche lepiej
      będzie.
      Myślę że przyda się taki fast fut w Czewie.
      Leppsze to na pewno od mak donalda
      • Gość: Madzia Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.01.08, 20:10
        Otowrzyli juz bo dawno w Cz-wie nie byłam?
    • ka-8 Re: BBB - Bistro Buffet Bar 01.01.08, 21:20
      Jezeli to bedzie to samo lub cos podobnego do takiego lokalu we Wroclawiu, to
      fajna sprawa tylko trzeba uwazac ile sie naklada, bo na ogromnych talerzach
      wydaje sie ze jest tylko troszke, a pozniej ciezko to wcisnac w siebie. :)
      • Gość: Gość Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 23:32
        Kiedy jadłeś w Wrocławiu? Ja byłem tam 1,5 roku temu, jedzenie było kompletnie
        bez smaku.
    • Gość: Lee kiedy otwarcie ? IP: 83.2.141.* 01.01.08, 23:48
      up
    • Gość: monika Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.gprs.plus.pl 02.01.08, 12:58
      jeżeli tylko będzie dobre jedzonko,zbliżone do domowego to myślę że to świetny
      pomysł.Jak ktoś będzie wiedział kiedy otwarcie to dajcie znać na pewno się
      wybiorę przetestować.
      • Gość: Kierowca Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.01.08, 13:05
        ja tez miałem okazje jeść w tej "restauracji" w Silesii w Katowicach
        i na prawde dobre jedzienie za 11 zł. obiadłem się aż natto!!
        • Gość: Yyy Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.pcz.pl 07.01.08, 00:22
          I kiedy to otworzą?
          • Gość: ear Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 02:36
            jednak nie otworzą. zobaczyli jaki jest poziom malkontentów na forum i
            stwierdzili, że tu (Czwa) i tak nikomu nie dogodzą.
            • Gość: hi-fi Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: 195.205.202.* 23.01.08, 09:59
              To ja Wam powiem,ze fajny bar jest kolo dworca pks w czestochowie,blisko
              poczty.Szpilka - jest nie drogo bardzo duzo i smacznie.Kelnerka podniesie pod
              nos i jeszcze podziekuje.Naprawde polecam.Kto tam raz jadl to wie .
              • Gość: hmmm Dzis otwarcie BBB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 10:55
                Dzis o 12stej jest otwarcie BBB :) Ciekaw jestem jakie beda godziny pracy....
                mam nadzieje ze co najmniej do 20stej !!!
                Bo wszystkie tego typu "obiady domowe" to do 17stej w tym miescie są :((
                • Gość: frogman głupia reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 14:25
                  nie wszystkie obiady są otwarte do 17 kolego.
                  a na kolację to nie będe lazł do fast fuda. nie przesadzaj
                  fajnie że otwieracie ale możecie się reklamować inaczej.
              • Gość: stefan Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 11:08
                zgadzam się w 100%
              • Gość: PlywajacySmakosz Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 13:31
                Szpilka kolo poczty to totalna porazka,placki ziemniaczane mrozone smazone we
                frytownicy i do tego kwasny gulasz ze tlusta zawartoscia.Bleeeeeeeeeeeeeee nigdy
                wiecej.
                • Gość: Dad Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.pcz.pl 23.01.08, 18:32
                  I jak sie podoba i jak smakuje? dzis otworzyli!
                  • Gość: :/ Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: 212.87.241.* 23.01.08, 19:57
                    zeby pozadnie zjesc to chyba z 15zl trzeba wydac - drogo
                    • Gość: hi-fi Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: 195.205.202.* 23.01.08, 22:03
                      No musze zasmakowac tych plackow ,skoro takie malo smaczne. .Zrobimy sobie test
                      :-) Ja z kolegami stolujemy sie tam czesto,zazwyczaj to zamaw zestawy z
                      schabowym / ala po szwajcar/ i inne "tresciwe" z miecha ,ale byly i kluski z
                      dodatkami i tez super. Nie wiem ,moze za duzo zarabiam,ale dania dnia za 9 zl z
                      zupa i II daniem to malo.Do tego smacznie i sporo tego w "misce" -czesto trudno
                      pokonac te porcje. Zachecam wszystkich forumowiczow to degustacji.A wszystkie
                      opinie do wyrazenia na tym forum.Przeciesz mozna kreowac wlasciciela
                      zwlaszcza,ze DLA DOBRA WSPOLNEGO :-)
                      • Gość: frogman Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.08, 22:13
                        heheehhe dzisiaj otworzyli a kolega już się zdążył często stołować :-
                        ) nie stać firmy na reklamę ?? szkoda, wyglądało na poważną
                        inicjatywę :-(
                        • Gość: hi-fi A Szpilka to wlasnie IP: 195.205.202.* 23.01.08, 22:43
                          Nie wiem czy,aby ktos tu czegos nie przeoczył . he he hehe
                    • Gość: orcs Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: 212.244.68.* 23.01.08, 22:35
                      Zgadzam sie ze drogo. Jadłem w Katowicach i muszę powiedzieć ze naprawdę
                      dobre.Szkoda ze ta cena jest wysoka,bo niby podane jest za 100 g ale w moim
                      przypadku to była pierś z kurczaka 3 ziemniaki i 2 rodzaje kapusty w niewielkiej
                      ilości i to może zmylić bo ważyło 500g i zapłaciłem ponad 13zl-uważam ze cena 2
                      zł za 100 g to by było coś.Takie jedzenie powinno być konkurencyjne dla
                      droższych restauracji,tymczasem przypominam ze np w Cleopatra zapłacimy za
                      wypasione jedzenie podobne pieniądze.No ale kto co woli, na pewno odmiana sie
                      przyda raz na kiedy.Pozdrawiam.
                      • Gość: hi-fi Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: 195.205.202.* 23.01.08, 22:52
                        Własnie z tymi "100"-gramowkami to nigdy nie wiadomo, i strach ,ze mielony moze
                        "zawarzyc" 12 zl /+ ziemniaki i reszta/ To wielka zagadka i dlatego unikam
                        takich niespodzianek
    • Gość: KINIA Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 17:47
      no ja byłam dzisiaj i pytałam Panie ile bedzie kosztowac porcja -
      ale kobiety wogóle mi nie mogły powiedziec - bo trzeba nałożyc i do
      kasy
      a ja im na to:
      a jak nałożycie mi i sie okaże , że nie mam tylke kasy to co?
      wy bedziecie musieli na oczach klientów wrzucać jadło z powrotem, a
      ja najem sie wstydu, że nie miałam przy sobie kasy...
      totalna klapa z Paniami ...
      potem przybiegł (mniemam, że właściciel) i zaczął wszystko
      wyjaśniać - nawet miły gość
      ALE JEDZONKO BARDZO DROGIE - W TAKIM RAZIE WOLĘ MATULĘ !!!!!
      • Gość: PysznyPaczek Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 18:42
        "potem przybiegł (mniemam, że właściciel) i zaczął wszystko
        wyjaśniać - nawet miły gość"

I co Ci wyjasnil Pan wlasciciel??
        • Gość: wlasciciel Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: 212.87.241.* 24.01.08, 19:01
          wyjasnilem gdzie sie wychodzi
          • Gość: A-nalnyPepto Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 19:31
            To niedlugo Panie wlascicielu mozesz sie spodziewac bomb z kalem ktore beda sie
            rozpryskiwac na szybach panskiego baru rzucane z przejedzajacych obok tramwajow.
      • taki_i_owaki Re: BBB - Bistro Buffet Bar 25.01.08, 06:52
        jak nie masz kasy to nie jesz - proste.

Totalna klapa z taka baba co nic nie kupuje ale zadaje setki idiotycznych pytan.
        • Gość: hi-fi Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: 195.205.202.* 28.01.08, 22:10
          podbijam temat bo dobrze wiedziec gdzie dobrze zjesc ,a gdzie lepiej nie zagladac
        • Gość: diabeł murowany Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 17:20
          Ej Głąbie - ja tez tam byłem.
          Jedzonko nie było opisane - np. naleśniki jakieś nafaszerowane czym -
          no właśnie czym???
          I nie miej pretensji do "baby" bo co dajesz 12-15 zeta i nie wiesz
          co zamawiasz i ile zapłacisz?
          No i nie zgadzam się z twierdzeniem: jak nie masz kasy to nie jedz,
          nie wchodź do knajpy - bo może własnie nalesnik nafaszerowany gównem
          bedzie kosztował 4 -6 zł.
          No i dlaczego jak wpada PIH do sklepów to od razu sprawdzają
          ometkowany, opisany towar? - no?
          Więc tym bardziej jak sie zamawia to ma sie prawo wiedzieć co się
          je !!!
          Ja bojkotuję ten lokal.
          • Gość: gość Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 17:38
            A co języka w gębie nie masz nie umiesz się spytać co tam jest za farsz. Chyba nie dorośliście do takuch lokali
          • taki_i_owaki Re: BBB - Bistro Buffet Bar 29.01.08, 20:00
            tylko ze to babsko nic nie kupilo, pyta ile bedzie kosztowac, przeciez to
            idiotyzm skoro jedzenie jest na wage i sam sobie nakladasz.

Idz do pierwszego lepszego sklepu i spytaj ile bedzie kosztowac szynka tylko nie
            mow ile zamierzasz kupic.

Bojkotowac mozesz - twoje prawo. Ale pamietaj McDonalda tez wiele osob
            bojkotuje, a i tak tam zawsze tlumy siedza
            • Gość: diabeł murowany Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 20:27
              A skąd wiesz , że to babsko nic nie kupiło?
              No więc baba mówi, że jak zapytała to gość właściciel powiedział jej
              ile kosztują przeciętne porcje i podał nazwy potraw.
              Nie napisała, że nic nie kupiła. Napisała że drogo więc w czym rzecz?

Słuchaj stary jest na tacy ryba np. mintaj , Ty nie lubisz mintaja a
              jak pytasz babę z za lady to ona mówi nie wiem co to za ryba - ryba
              to ryba.
              I jeszcze jedno - powiedz sprzedawczyni, żeby Ci zważyła porcję
              100g - gwarantuję, że bedzie sie motała i zawsze przekroczy wagę.
              Więc ja tą pytającą o wszystko akurat rozumiem.
    • Gość: Pytający Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 22:17
      tyle kasy na remont, a tu takim shitem okna pooblepiali, kuna no
      lipa w tym miescie si ecisnie straszna.
      • Gość: hi-fi Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: 195.205.202.* 30.01.08, 18:46
        nie bijta sie dziewczyny tylko wezta 10 zl kupta, zjedzta i napiszta czy was
        brzuch nie bolal , a jak bolal to od czego i czy bylo choc smaczne . ja do tego
        BBB sie szykuje tylko mi nie podrodze.jedzta i piszta. smacznego
        • Gość: JA Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 15:58
          Wielkie gó.. jak i cała Częstochowa
        • Gość: kasia Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.crowley.pl 04.02.08, 08:55
          JA BYLAM ZJADLAM I BYLO SUPER.
          W KONCU W CZESTOCHOWIE JEST COS NORMALNEGO DO ZJEDZENIA ZA ROZSADNE
          PIENIADZE.
          PS. TRZYMAJCIE TAK DALEJ I BEDZIE OKI
          PS2. CZESTOCHOWA JEST 1000 LAT ZA MURZYNAMI
      • Gość: gosc Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: *.strefa.com 31.01.08, 17:22
        ..hehe no fakt jakby bylo malo miesjc w centrum gdzie mozna smacznie zjesc:).
        • Gość: e.j. Re: BBB - Bistro Buffet Bar IP: 80.48.49.* 31.01.08, 18:28
          nic ciekawego bylam dzis zobaczyc i niestety nic nie zamowilam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka