malpka1984 14.02.08, 13:32 Który lekarz wg was jest najlepszy dr Sikora, dr Najman cz cr Lemański? Wiem że bylo tego tutaj duzo ale bardzo prosze o opinie z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alinakaszuba Re: prosze o pomoc 19.02.08, 13:48 ci lekarze ktorych wymieniasz sa owszem mili fajni i przyjemni doktor sikora jest tez dobrym fachowcem znajacym sie na usg problem tkwi tylko w jednym co jak ciaza jest skomplikowana przypadek trudny trzeba wykonac laparoskopie w ciazy bo jest guz tak jak bylo w moim przypadku to wtedy trzeba isc do fqchowca a takim jest dr mitas ordynator z pck przez duze M niestety nie znajdziesz jego reklamy w gazecie malo tego jak mialam problem to ci zachwalani lekarze nie napisze ktorzy wysylali mnie do Lodzi bo niby nikt w czestochowie nie poradzi a jak sasiadka podala mi jego nazwisko to na jego oddziale gdzie jest ordynatorem nikt nie wiedzial gdzie ma gabinet reszte sobie dospiewaj Odpowiedz Link Zgłoś
mona19832 Re: prosze o pomoc 19.02.08, 18:13 Ja chodze do dr Najmana i jestem bardzo zadowolona. Nie moge powiedziec złego słowa. Prowadził całą moją ciążę i był przy porodzie. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
lulek60 Re: prosze o pomoc 20.02.08, 08:41 Tak naprawde to w Czestochowie nie ma dobrych lekarzy.Jezeli masz powazne schorzenie to szukaj gdzies na Sląsku albo w Łodzi ale nie w Czestochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
alinakaszuba Re: prosze o pomoc 20.02.08, 13:06 dlaczego lulek tak uogolniasz ja mialam zabieg w czestochowie usunieca guza jajnika w laparoskopi w ciazy u ordynatora mitasa z pck wczesniej tez mi mowili notabene lekarze tez ,takiego zabiegu nikt ci w czestochowie nie wykona musisz jechac do lodzi lub na slask i co jestem po udanej laparoskpi po porodzie wiec nie nalezy uogolniac a ty mona mozesz byc zadowolona i z tego nic nie wynika polecasz ale do czego takie tele morele kuku bez konkretow takie samo ze nie ma dobrych lekarzy w czestochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mona19832 Re: prosze o pomoc 20.02.08, 21:15 Napisałam że jestem zadowolona z jego opieki z tego jakim jest lekarzem z tego jak poprowadził moją ciążę z tego że pomimo skonczonego dyżuru był ze mną podczas porodu który trwał 11 godzin. Pan doktor Najman ma bardzo wiele zadowolonych pacjentek ja nie jestem jedyną zadowoloną. Odpowiedz Link Zgłoś
poloznapck Re: prosze o pomoc 21.02.08, 12:37 Napiszę krótko pracuję na PCK z ordynatorem MIitasem nigdy się prawie nie uśmiecha taki zwyczajny smutas co innego np.DR Lemański z nim w ciemno poszło by się na kawę. Nieraz dostałyśmy reprymendę od szefa ale uczciwie trzeba napisać liczy się dla szefa tylko dobro pacjentek i dlatego porządek musi być .Taki poziom operacji prowadzenia pacjentek ten oddział nigdy nie widział.I jeszcze tylko jedno słowo dla małpki do tych lekarzy co wymieniłaś tzn.do ich pacjentek szef w nocy już przyjeżdżał i to jemu kilka z nich zawdzięcza życie. Odpowiedz Link Zgłoś