ch3heg 08.04.08, 21:25 Zamiast bawić się papierowymi chorągiewkami przestańcie kupować chiński szmelc. Kogo stać na taką formę protestu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.hcz.com.pl 09.04.08, 07:18 No właśnie. I niech państwa Europejskie zerwą stosunki gospodarcze z Chinami. To będzie protest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xl Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 07:40 A Ci co protestują niech nie jadą na olimpiade do Chin - kogo na to stać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 08:16 to już 3. taki duży artykuł i na okragło to samo klaka obrzydliwej autoreklamy karma dojrzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Zamiast Tybetem, zajmijce sie ludziska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 10:28 prześladowanymi Serbami w Kosowie. Tybet jest daleko i guzik nas z nim łączy natomiast Serbowie to bratni nasz naród słowiański żyjący kilkaset km od nas. Jak tacy żeście mądrzy to wzywajcie amerykę i nato żeby zbombardowały Chiny tak jak to zrobiły tyle, że bezpodstawnie ale pod tymi samymi hasłami z Jugosławią w 1999 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_nad_gniazdem_tawro Re: Zamiast Tybetem, zajmijce sie ludziska 09.04.08, 12:07 Święte słowa - Serbowie, to nasz bratni naród! Nikt, niestety, w tej ślepej żydowsko-masońskiej propagandzie, nie bierze tego pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Re: Zamiast Tybetem, zajmijce sie ludziska IP: 217.98.38.* 09.04.08, 13:05 Tak według twojej teorii powinniśmy się pewnie na wszelki wypadek zapisać do Shin Fain, no i naturalnie wybrać w Pireneje broniąc Basków, bo w końcu to 'Europa' , ale tak poza Europą to ludzie juz nie sa prześladowani nie przysługuje im wolność, pewnie dlatego Czeczenie też wszyscy olali, zapewne dlatego o Kirgizji i Inguszetii media zamilkły a o Rhuandzie nikt nie mówi dopóki liczba ofiar w pojedyńczej masakrze nie przekroczy kilkuse...tysiecy. Jestem za wolnościa dla Tybetu, każdy ma prawo do podkreślenia swojej odrębności. Nie zapominaj ,że tak jak Chiny traktują Tybet tak kiedyś Polska była traktowana przez zaborców. Dlatego jako histry jestem za zakazaniem nauczania historii w szkołach, może zakazana spowoduje, że ludzie zaczną z niej wyciągać wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja jestem Re: Zamiast Tybetem, zajmijce sie ludziska IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.08, 15:36 za wolnością we współczesnych polskich móżdżkach, oby tylko bez proszku do prania, wtedy same zacznął normalnie myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.vodafone-net.de 09.04.08, 10:59 Bo sprawa jest wazna - na calym swiecie ludzie dobrej woli lacza sie w sprawie Tybetu. Wiec warto o tym pisac, zeby w koncu odnioslo to jakis skutek, ze swiatu nie jest to obojetne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: większy pożytek by Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.08, 12:03 był, jak by wzięli się do "roboty" czyli dobrego grania i wychowania słuchaczy, aby w tym mieście zawrzało, ale to stary temat, a poza tym nic, co już od lat jest ledwo letnie na pewno nie zawrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.kongress.mwn.de 09.04.08, 13:17 Polska specjalnosc - zawisc i nienawisc w stosunku do innych ludzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aż się prosi Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.08, 15:34 powiedzieć ci gł...e, ale to nic nie zmieni w twojej pustej głowie...o jaką tu zawiść chodzi, co ty próbujesz tu komu wcisnąć na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.kongress.mwn.de 10.04.08, 11:29 W kazdej Twojej wypowiedzi tej zlosci i nienawisci jest pod dostatkiem. To podstawa twojego myslenia istosunku do swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo nie znoszę Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 12:39 takich idiotów, jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.dclient.hispeed.ch 09.04.08, 12:03 caly swiat wie ze w pl brud smrod ubustwo przekret zlodziejstwo korupcja itp i nikogo to nie interesuje a polacy zyja jak zwierzaki gorzej niz w 10 swiecie gdzie protest????pewnie do kogo???????do sw piotra.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelet Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.08, 12:57 Gość portalu: b napisał(a): polacy zyja jak zwierzaki > gorzej niz w 10 swiecie gdzie protest? Zapomniałeś zażyć leki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PADMASAMBHAWA Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 13:25 Niedbałość odnośnie spraw światowych daje ci dobrą właściwość większych zdolności utrzymania świętej Dharmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I DODATKOWO Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 13:44 Możesz przez cały czas praktykować z jednoupunktowionym umysłem, ale nie jesteś praktykującym Dharmę, jeśli nie zniszczyłeś skupiania się na zjawiskach jako czymś realnym. PADMASAMBHADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.prenet.pl 09.04.08, 14:16 niech sobie Pan Lonty z towarzyszami wystąpi z protestem przeciwko bazie karnej w Guantanamo / na Kubie / ,przecwko agresywnej i bandyckiej polityce Izraela , którzy postępija dokładnie tak jak ich niedawni gnębiciele, oderwaniu bezprawnym Kosowa i innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik koki Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.tktelekom.pl 09.04.08, 14:35 > ... niech sobie Pan Lonty z towarzyszami wystąpi z protestem > przeciwko bazie karnej w Guantanamo ... niestety, nie wystąpi. Bo nie był tam jeszcze na plenerze i nie ma "pasteli" by protestować. Chyba, że "domaluje w 10 dni" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.dclient.hispeed.ch 09.04.08, 15:18 Panie Andrzeju.....to kasiarze i ktrzykacze...a nie artysci.....odpad spoleczny podobny do narkomanow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.dclient.hispeed.ch 09.04.08, 18:11 Panie Andrzeju...bedzie na aukcji w niemczech Glantanamo i Globalizacja czestochowiana obrazy www.auktione-bloss.de gdzies w maju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rymcyk Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 14:42 Ja jako osoba, która kwestię zna bardzo dobrze uważam, iż moje zdanie może sporo wnieść do dyskusji. Nie ukrywam, że jest to temat ciekawy o tyle o ile motyle. No bo czy to nie tybetański mnich powiedział: "Śniło mi się, że byłem motylem i teraz nie wiem czy jestem człowiekiem który śnił, że jest motylem czy jestem motylem, który śni, że jest człowiekiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik koki Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.tktelekom.pl 09.04.08, 14:49 Wyjaśnię Ci Rymcyku, w Talmudzie znajdujemy sentencję: "Sen, Którego nie pojmujemy, jest jak list, którego nie otwieramy". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.dclient.hispeed.ch 09.04.08, 15:05 1. Minister Radosław Sikorski w liście do Bogdana Borusewicza Odpowiadając na oświadczenie Pana Senatora Ryszarda Bendera złożone podczas 4. posiedzenia Senatu RP w dniu 16 stycznia 2008 r. (pismo nr BPS/DSK-043-93/08 z dnia 24 stycznia 2008 r.) pragnę wyjaśnić, iż rzeczywiście ( ...) 2. To moze być znak! Może się okazać, że to wszystko, co jeszcze wczoraj Marszałek Borusewicz mówił, to bełkot szaleńca i zwykła głupota, nawet nie npolityczna. I tego człowieka od Hodysza i STASI trzeba będzie odwołać jeszcze przed Olimpiadą! Szybciej, niż Kaczora! Wczoraj nawoływał, żeby zabrać do Chin bibułę antykomunistyczną. A czy temu magistrowi historii po KUL-u wytłumaczył już ktoś po dobroci, że okupowany przez komunistyczne wojska chińskie TYBET wcale nie leży na terenach wioski olimpijskiej w Pekinie? Czy ktoś może zapytał tego Borusewicza od siedmiu boleści, czy mnichowie buddyjscy mordowani w tych dniach w Tybecie za to, że pragną żyć na wolności, to mają w ogóle ochotę czytać w swoim alfabecie - całkiem innym, niż chiński - te bibułę robioną przez korowców w Polsce za pieniądze Sorosza, czy może wolą czytać swoje księgi, święte, spisywane od stuleci, przechowywane ze czcią w klasztorach? Czy zabijani pod znakiem gwiazdy pięcioramiennej Ludzie Prości, których celem jest Pusty Obłok będą chcieli się chociaż podetrzeć tymi ulotkami, jeżeli farba drukarska użyta na nich przez przez globalistówto taki sam ołów, jaki jest w karabinowych kulach? Zaś wiedzą o tym ci Ludzie Prości w Tybecie, że syjonista Borysewicz w 1068 roku rozrzucał po Polsce ulotki, za które skończył w końcu bez przeszkód historię za komuny na tym samym KUL-u, na którym kapuś ubecki Wielgus uczył innych w Polsce po katolicku studiować? de.groups.yahoo.com/group/sowa-frankfurt/message/1147 00:51, lech.walesa1 , Ahnenforschung Link Dodaj komentarz » eu.blox.pl --------------------------------------------------------------------- ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
lot_nad_gniazdem_tawro Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu 10.04.08, 11:03 Dalajlama jest za Igrzyskami w Chinach i nic w tym nie widzi złego. Ameryka i Zachód sztucznie podsycają ten problem, bo chcą zawojować cały Świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Chorągiewka w proteście ws. Tybetu IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 11:00 up Odpowiedz Link Zgłoś