atena12345 11.04.08, 13:48 zna ktoś namiar na dewelopera, który buduje na połnocy obok pętli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: deweloper północ IP: 195.116.125.* 11.04.08, 22:44 wydaje mi sie, że konkretnie dowiesz sie w sm północ na ul.michałowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: deweloper północ IP: 83.2.142.* 11.04.08, 23:23 Buduje spółdzielnia wejdź do bud administarcji osiedla na Michałowskiego lub Witosa- za placem budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: deweloper północ IP: 212.87.241.* 12.04.08, 09:48 obok petli na czecha o ile mi wiadomo buduje deweloper o ktorego mozesz sie dowiedziec w b. nieruchomosci jarosz i napora czy jakoś tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sv Re: deweloper północ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 17:52 tak, jeden z blokow powstajacych miedzy TBS'ami buduje developer Siulczyński i Wspólnicy. Na temat zakupu mieszkania dowiedziec sie mozna wlasnie w biurze Jarosz i Napora - Al. NMP 28 (w bramie na pietrze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inke Re: deweloper północ IP: *.kabel.net.pl 12.04.08, 12:41 a nie buduje Wlodar dla TBSow ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: deweloper północ IP: 212.87.241.* 12.04.08, 14:23 tez, ale pomiedzy blokami tbs-owskimi budowany jest blok prowatnego dewelopera Odpowiedz Link Zgłoś
amerie1 Re: deweloper północ 13.04.08, 11:31 a prosze Cie bardzo:) www.jn-nieruchomosci.pl/index.php?adres=offer_&OfferId=2&Jarosz=dc6f162ce295ae5b0e810bb263ef222a ...tylko z paniami cieżko jest sie dogadać... Odpowiedz Link Zgłoś
amerie1 Re: deweloper północ 13.04.08, 11:32 jakbys potrzebowała informacji to...własnie kupilam tam z mężem mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gattino Re: deweloper północ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 13:29 ja też kupiłam w tym bloku mieszkanie i miło by było poznać sąsiadów, choćby wirtualnie ;-) A co do spraw formalnych / biuro Nieruchomości/ to rzeczywiście z paniami różnie, kwadratowo i podłużnie, ale ogólnie jest ok. Pozdrawiam serdecznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amerie1 Re: deweloper północ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 15:00 a na ktorym pietrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyla noga Re: deweloper północ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 15:31 Ja też niedawno kupiłem mieszkanie w tym bloku więc pozdrawiam sąsiadów i chciałem sie spytać jak wygląda wspólpraca z deweloperem (niestety chodzi mi czy nie było do tej pory jakiś nie miłych niespodzianek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amerie1 Re: deweloper północ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 17:43 :)o jak fajnie,,sąsiedzi,,ze Was tu przybywa:)deweloper jest ok.jak narazie wszystko idzie tak jak powinno,gdyby nie to,ze mieli zaczac budowe we wrzesniu a rozpoczeli w listopadzie.miejmy nadzieje ze sie pospiesza i oddadza na jesien a nie jak mamy w umowach notarialnych pod koniec marca.musimy sie kiedys spotkac:)pozdrawiamy serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gattino Re: deweloper północ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 20:46 trzecie albo czwarte, w sumie na samej górze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atena12345 mam pytanie :-) IP: 57.66.53.* 13.04.08, 18:37 dzięki za chęć pomocy. Zastanawiamy się nad kupnem, choć nawet nie wiem czy są jeszcze wolne :-) no cóż taki pomysł... Jeśli możesz napisać jakie tam są warunki kupna i czy sprzedaż tylko przez agencję nieruchomości (co sie wiaże z dodatkowymi kosztami - prowizja?) Będę wdzięczna. Jaki standart wykończenia. Oczywiście sama też zadzwonie tam jutro - dzięki za namiar - ale już dziś jestem ciekawa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyla noga Re: mam pytanie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 19:36 zakup tylko przez agencje która ma wyłączność od dewelopera wiec prowizja jest nieunikniona a stan wykończenia tzw deweloperski czyli onka drzwi tynki i doprowadzenie mediów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atena12345 Re: mam pytanie :-) IP: 57.66.53.* 13.04.08, 20:05 jaka pierwsza wplata? jaka wysokość prowizji? może jeszcze jakieś info? dziękuję wszystkim za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gattino Re: mam pytanie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 20:43 Prowizja 2% od wartości mieszkania, a pierwsza wpłata to kwestia ustalenia z biurem. Pewnych rzeczy trzeba jednak dopilnować i o wszystko pytać, bo czasami przepływ informacji między klientem, a biurem może być niezadowalający. Poza tym jest ok, no i oczywiście czekamy, czekamy wszyscy z niecierpliwością na bloczek. Pozdrawiam przyszłych sąsiadów i jestem za jeśli chodzi o ewentualne spotkanie!Dajcie jakiś namiar ludziska! Odpowiedz Link Zgłoś
amerie1 Re: mam pytanie :-) 14.04.08, 08:17 Stan oddania to wylewki samopozomujace i gipsowka.Co do spotkania,to my bardzo chetnie.podajcie jakies namiary na siebie lub piszcie na m.p.m@wp.pl ,,sąsiedzi,,a co do przeplywu informacji to faktycznie...ciezka sprawa,lepiej dzwonic do obu Pan,bo werse zwykle sporo roznia sie od siebie:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atena12345 Re: deweloper północ IP: 57.66.53.* 15.04.08, 18:47 dziękuję za wszystkie informacje. Niestety nie zdecyduję się na kupno mieszkania w tym bloku. Zbyt wiele wątpliwości. Pozdrawiam wszystkich przyszłych mieszkańców i życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: deweloper północ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:09 Jak zaczynasz to może skończysz,jeśli wiesz coś więcej to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś