Dodaj do ulubionych

Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo!!

26.04.08, 22:01
Wczoraj wsiadając do pks-u na dworcu o godzinie 22:30 usłyszałam bardzo
niemiły tekst kierowcy... Nie był on skierowany bezpośrednio do mnie tylko do
ogółu ludzi, a raczej młodzierzy wsiadającej do pks-u. a brzmiało to "Się k**a
włóczą po nocach..." czy mówił coś dalej tego nie wiem bo poszłam. I tu pada
moje pytanie. CO przeszkadzało TEMU GBUROWI żE LUDZIE wsiadają DO AUTOBUSU ?
SKORO płacą ZA BILET I NIE robią ŻADNYCH ALE TO ŻADNYCH BURD TO mogą sobie
wracac nawet o 4 nad ranem a jemu nic do tego. No i czy w związku z tym mogę
złożyc zażalenie, poniewarz strasznie ale to strasznie się zdenerwowałam ;/
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 22:29
      Bo wiekszosc jak widac to chamy niemyte i smierdzace sa !
      • Gość: warlock Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo?? IP: 195.205.202.* 27.04.08, 19:05
        chamy to fakt /w większosci/ tylko,zeby zrozumiec takiego chama trzeba jezdzic w
        sobote wieczorem oraz noca i wozic to pijane bydło po okolicznych dyskotekach
        /czyt. spelunach /.nie zazdroszcze im ,bo sam widziałem co sie wyprawia w takich
        autobusach.na poczatek ublizanie,dalej zaczepienie ,a zaraz potem zyganie.Maja
        rodziny i trzeba na nie zarabiac,gdybym ja bym byl kawalerem to nerwy
        spuscilbym sobie ze smyczy i zamiast zygowin zamiatalbym zęby tych skur.wisynow
        z autobusu.No i trzeba Woz sprzątnąc na rano ,by po discotece banda mogła
        przyjechac do domku.
        • Gość: gośc Weż chlopców idz na dworzec upilnuj drania i wpie IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.08, 20:56
          To nauczy kultury.Na chamstwo chamstwem.Dzisiaj grzecznością nic nie
          załatwisz.niech burak nabierze ogłady.Jak się będzie bał.Sposób
          sprawdzony
          • Gość: psycho Re: Weż chlopców idz na dworzec upilnuj drania i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 21:24
            psychopatka ty naprawde ejstes psychopatka!!! popieram przemowce
            gowniarze troche winka wypija a pozniej szaleja i
            ublizaja.wspolczuje tym co musza jezdzic i wozi dziory z mlekiem pod
            nosem.

PS nie nazywajcie kogos brudasem czy burakiemjak kogos nie znacie bo
            kazdy sadzi wedlug siebie
            • Gość: gośc Re: Weż chlopców idz na dworzec upilnuj drania i IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.08, 22:12
              Słuchaj gnoju .pks i mpk to te same buraki .Trochę oglady wam się
              należy.Troche juz mieszkam.Ale fakt faktem przez wasz stosunek do
              pracy.Ten zawód jak kierowca jest przez was skalny.Więc pszenno-
              buraczano towrzystwo, wiecej kultury.Bo batem.
              • Gość: ja Re: Weż chlopców idz na dworzec upilnuj drania i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 11:44
                po 1 "gnoju"mow do swojego taty
                po 2 burak to jest z ciebie bo wiekszych glupot nie czytalam
                po 3 jak jestes taki do przodu to zacznij pracowac jako kierowca
                autobusu i zobaczymy czy tez bedziesz tak sapac

ps na cham trzeba poltora chama wiec jak sie sami zachowujecie w
                autobusie tak pozniej was traktuje kierowca!!! wiele razy korzytalam
                z uslug pks i mpk i nic wiecej nie slyszalam tylko wulgaryzmy ze
                strony pasazerow (mlodziez)
            • bartek_cz-wa Re: Weż chlopców idz na dworzec upilnuj drania i 27.04.08, 22:25
              Tak to towarzystwo opisane przesz psychopatkę jest bardzo kulturalne.już nie raz
              się zdarzyło że zdemolowali autobus. Albo dojeżdżasz do końcowego przystanku a
              tam budzi ci się taki i krzyczy gdzie on jest i jeszcze zada żebyś go wiózł
              spowrotem bo jemu się przysnęło.A jak patrzysz na podłogę to wkoło niego
              zarzygane. I jeszcze pytanko kierowca to powiedział do pasażerów czy tak sobie
              pod nosem coś gadał?jak mówił coś pod nosem to co cię obchodzi co kierowca mówi
        • xxadwokatxx Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo?? 28.04.08, 13:46
          popieram. tylko gmin ze wsi włoczy sie po dyskotekach m in do
          zajfajnego Kichota i Depo,zeby łupiez ze łba wytząsac i zalc swój
          wiejski pysk!!!!!
    • Gość: abc Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo!! IP: 212.87.241.* 28.04.08, 11:55
      bo pewnie mial racej, polowa, jak znam zycie wracajac w sobote po polnocy z
      pracy, ma pewnie po 15 lat. Rodzice ich nie pilnuja, a ci baluja. Potem taki
      debil usypia, a z lapy wypada mu puszka i zalewa autobus piwskiem. Usiadz potem
      na takim siedzeniu! Kierowcy mieli swego czasu dobra metode, jak jakis debil
      rozrabial dzwonili po misie i po drodze radiowoz na takiego czekal. Szkoda, ze
      od tego odeszli. W takim nocnym sobotnim autobusie nagle okazaloby sie, ze
      niepelnotni i pijani siedza. Do pogotowia opiekunczego ich i niech rodzice odbiora!

Ciekawe jak swoje dzieci bedziecie mieli i sami bedziecie w nocy wracac po pracy
      do domu pks'em dalej wam sie to bedzie tak podobac.
      • pssychoopaatkaa Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo!! 28.04.08, 15:51
        Bozee :D jechalam tym autobusme wiec wiem ze wszyscy zachowywali sie normalnie i
        nie widzialam nikogo kto by mial 15 lat, a juz tym bardziej byl pijany ... a po
        za tym płace za bilet nie robie burd wiec mam prawo sobie nawet o 4 nocy wracac
        a temu z***mu kierowcy chyba zona nie dala rano ze sie tak wyzywal na Bogu ducha
        winnych pasazerach którzy NIC jak juz zaznaczylam mu nie zrobili :) Po za tym
        zglosialm juz to władza PKP i przy dobrych wiatrach kierowca za obraze będzie
        ukarany a jak dla mnie moze stracic pracę wisi mi to ... sami narzekaja na
        chamstwo że to że tamto a oni jak sie zachowują ??? poniżej zera :) Tak samo jak
        wy uwazacie ze od razu kazdy mlody czlowiek wracajacy wieczorem pksem jest
        pijany ozyga caly autobus... moze jeszcze nasra ???
        • Gość: warlock Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo!! IP: 195.205.202.* 28.04.08, 16:44
          Nie widzialas nikogo kto miał 15 lat ?.OK .Ja tez nie pokazuje karty rowerowej
          jak wchodzi małolata do autobusu :-) Ja tez mam prawo wracac o 4 rano /jak mi
          mamusia pozwoli/.O tle sexualnym sie nie wypowiem,bo nie mam takiego
          doswiadczenia jak Ty :-) Mam nadzieję,ze te "władze" to nie są z PKP bo
          mysle,ze jestes juz duzą dziewczynka i pociagu nie mylisz z autobusem i jego
          chamem/kierowcą/ :-) Ja nie jestem kierowcą,ale uwazam,ze wielu mlodych
          jadacych autobusem pod namowa wesołych kolegów jest wstanie /dla poprawienia
          nastroju/ :nazygac i nasr../cyt/ dla pokazania swych zdolnosci. Pozdrawiam.
        • bartek_cz-wa Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo!! 28.04.08, 16:51
          A możesz zgłaszać skargi.Nie ma kto jeździć wiec kierowcy nie zwolnią.Wiem co
          mowie.Co najwyżej dostanie upomnienie ustne.Z reszta co napisałaś?że powiedział
          to do ciebie do któregoś z pasażerów czy tak ogólnie pod nosem coś sobie gadał
          albo do innego kierowcy mówił?Przejechałaś całą trasę tym autobusem że wiesz co
          się w nim działo czy wysiadłaś w połowie i myślisz ze dalej tez było spokojnie?A
          siedziałaś z przodu czy z tylu że wiesz jak wyglądał caly autobus?
          • pssychoopaatkaa Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo!! 28.04.08, 17:49
            Tak przejechałam całą trase, siedziałąm z tyłu - wysiadałam przodem i widziałm
            jak sytuacja sie przedstawiała i tym bardziej nie rozumiem słów kierowcy który
            wypowiadał je na tyle głośno by ludzie wsiadający do autobusu usłyszeli...
            Przepraszam bardzo ale jeżeli wy nie uważacie za chamstwo gdy kierowaca rzuca
            bluzgi pod adresem nic mu nie robiących pasażerów no to przepraszam moze lubicie
            jak tak sie do was mówi ale ja nie lubie i mnie to uraziło bo skoro o tej porze
            wracałam to miałam powód i nic nikomu do tego a juz tym bardziej kierowcy który
            rzuca epitety typu "sie kur*** po nochach szlajają". Jesli ma doświadczenia z
            innych jazd to jego sprawa ale niech nie ocenia po pozorach bo to miłe nie jest.
            • Gość: bgh Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 19:48
              wez sie lecz kobieto na nogi bo na mozg zapozno
              • Gość: Gośc tu nie ma co dyskutowac batem chama IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.08, 20:21
                Osłabiasz mnie , do taty.Tatuś kochany.50 tu zyję ale tyle chamstwa
                się namnozylo.Za nic szacunek , do pracy.Tlumoku. Szanuj ludzi .A
                oni ciebie.Dobry wpie..rozwiazuje sprawę.Nie pomogą
                tlumaczenia.Na drugi raz zamknie mordę.Psycho szacun.Musiał Cię
                pajacac nie żle wkurzyć.
                • Gość: vb Re: tu nie ma co dyskutowac batem chama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:34
                  zeby czesem tobie nie wpie... jak bedziesz wysiadal :)
                  • Gość: gosc Re: tu nie ma co dyskutowac batem chama IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.08, 21:57
                    Juz się boją.Bacikiem cholerę.
                    • Gość: Katarzynka Re: tu nie ma co dyskutowac batem chama IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.08, 07:30
                      Spokojnie przecież skargę złożyła w PKP a nie w PKS.Maszynisty nie zwolnią.
                      • Gość: dfg Re: tu nie ma co dyskutowac batem chama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 09:38
                        beda miec niezly ubaw na dyzurce i zajezdni z tej jej skargi
                      • Gość: tigerka Re: tu nie ma co dyskutowac batem chama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 09:53
                        ha ha ha...masz racje Kasiu!!!!! tez to zauwazyłam;-) poza tym jakie
                        błedy tępak wiejski skl-owski popełnia: "przy dobrych
                        wiatrach"...chyba grochówke je czesto;-)
                        "żygac" jej sie chce...rzygac piszemy w miescie przez "rz"...
                        • nowy-mexyk Re: Jakie to miasto ? 29.04.08, 10:30
                          Jakie to miasto wielkie reprezentujesz? Twoja babcia mi opowiadala,ze jak mialas
                          5 lat to sie u was na wsi bawilas ze swiniakami na podworku.Jak matka z ojcem
                          dostali bloki spoldzielcze tos miala 12 lat ,a teraz to ty Wielka Pani z miasta
                          buhaha ha
                          • Gość: tigerka Re: Jakie to miasto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 10:57
                            teee wiejska psychopatka ;-) nie ukrywaj sie za nickiem;-)nowy-
                            mexyk..to tak z rosyjska mi jakos brzmi;-)...
                            "toś"...no tak na wsi tak mówią ;-)
                            "świniaki"...tez wiejskie stwierdzenie. w miescie mówimy" prosięta"
                            buraku małorolny z malinową gałką w gumofilcach!!!!!!!!
                            gmin bedzie sie ze mną w dyskusje wdawał i buczał ! dobre sobie;-)

kierowcy to powinni was omijac i nie zabierac z przystanków, wtedy
                            mniej chołoty bedzie sie po miescie włóczyc i mniej roboty bedzie
                            dla kierowców. nie beda musieli zarzyganych przez chamów autosbusów
                            sprzatac. cham to powinien wozem drabiniastym jezdzic. ew "zu
                            Fuss"...tłumaczę wiejskim nieukom...pieszo;-)
                            • nowy-mexyk Re: Jakie to miasto ? 29.04.08, 13:31
                              ty sie lepiej ze mna nie wdawaj w sprzeczki,intelektualna miernoto. a jak sie
                              bawilas to wlasnie ze świniakami bo prosieta nie chcialy na ciebie patrzeć.A,ze
                              mieszkam na wsi to fakt,dlatego ze lubie.W wlasnym pieknym nowym domu z ogrodem
                              i to z wlasnego wyboru,aby nie miec za sąsiadów takiej chołoty i osiedlowej
                              gowniażerji jak ty. P.S.wiesz juz jakie to twoje miasto? a
                              znajdziesz je na mapie ?
                              • Gość: tigerka Re: Jakie to miasto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 16:05
                                no wiejska swinia nieuk pie..ny!!!!!!!!!!!
                                • Gość: warlock Re: Jakie to miasto ? IP: 195.205.202.* 29.04.08, 17:37
                                  Pokazalas na co Cie stac wiec sie dalej nie kompromituj.Sama pokazujesz jaka
                                  jestes prostaczka.
                                  • Gość: gosc do tigierki Krotko wont IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.08, 21:17
                                    Na calym swiecie.Kierowca autobusu , i innego okazuje szacun dla
                                    ludzi.Dla osób starszych , dla mlodych.Kto był , w Islandi.To
                                    wie.Tam młodzież , też jest rozbrykana.Nie wiem czy nie gorsza, od
                                    naszej.Ale nie spotkałem się, jaką kolwiek wymówką.Lub
                                    zatrzaśnięciem , drzwi przed nosem.Tu trzeba czasu.Bo po komunie
                                    długo się ciągnie, to oszołomstwo.
                                    • Gość: bella Re: Krotko wont IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 13:05
                                      nie mówi sie wont tylko von;-)
                                      dlaczego kaleczysz jezyk polski i piszesz:szacun? nieładnie to brzmi.
                                      • Gość: warlock Przykra sprawa IP: 195.205.202.* 01.05.08, 00:03
                                        Ponownie skonczylo sie na tym,ze miernoty typu tigerka,dziewcze w pręgatym
                                        dresie pokazala swą osiedlowa kulturę.Niestety wiele wątkow na forum
                                        czestochowskim tak się konczy.Nie wiadomo ,jak wyglądała prawda ,jeśli chodzi o
                                        temat wątku,kto mial racje, ale jednak jedno jest pewne , zawsze znajdzie sie
                                        ktos pozbawiony podstawowych zasad kultury .
      • Gość: PASAŻERKA Kierowcy PKS- częstochowa - BRAVO!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 13:23
        Wczoraj wrcając z pracy z Kłobucka ok godz 16:20 spóżniłam sie na
        autobus. I gdyby nie uprzejmosc kierowcy ( kurs Kłobuck-Libidza-)
        Częstochowa) zatrzymał sie i wpuscił mnie do srodka poza
        przystankiem na rogatkach miasta. Tak więc nie wszyscy są jednakowi.
        A zdecydowna wiekszosc jest bardzo uprzejma.
        • Gość: klechol Re: Kierowcy PKS- Częstochowa-Kleśniska!! IP: 212.160.172.* 06.05.08, 20:16
          Nie wszyscy są jedakowi, choć historia zna jednego bardzo
          niewychowanego kierowce, kierujący autobusem relacji-KLEŚNISKA, taki
          szpakowaty pan z brodą? Czy jest na forum ktoś,kto ma niemiłe
          wspomnienia z tym Panem?
          • Gość: dfg Re: Kierowcy PKS- Częstochowa-Kleśniska!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:06
            ja mam nie mile wspomnienia ale z toba
    • Gość: . Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo!! IP: 82.160.78.* 07.05.08, 09:37
      • nowy-mexyk Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo?? 08.05.08, 22:59
        Podbijam temat.W dobie rosnących cen ropy,bedziemy cześciej jezdzic
        auto-busikami wszelakiej masci. Piszmy co nas boli, bo warto dyskutowac.
        • Gość: driver Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo?? IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.08, 09:53
          pssychoopaatkaa napisała:

> Wczoraj wsiadając do pks-u na dworcu o godzinie 22:30 usłyszałam
          bardzo
          > niemiły tekst kierowcy... Nie był on skierowany bezpośrednio do
          mnie tylko do
          > ogółu ludzi, a raczej młodzierzy wsiadającej do pks-u. a brzmiało
          to "Się k**a
          > włóczą po nocach..."

A skad wiesz? Zamiast oczerniac kierowcow PKS to moze bys sie
          zastanowila.Moze mowil o jakis menelach,ktorych ty nie dostrzeglas?

CO przeszkadzało TEMU GBUROWI żE LUDZIE wsiadają DO AUTOBUSU ?
          > SKORO płacą ZA BILET I NIE robią ŻADNYCH ALE TO ŻADNYCH BURD TO
          mogą sobie
          > wracac nawet o 4 nad ranem a jemu nic do tego

Masz racje.Jesli jest tak jak ty piszesz to tak.
          Ale moze nie znasz kulisow? Moze na przyklad jego syn tak wracal
          nocami i go pobili i koles ma teraz zlosc?

A moze zostawila go dziewczyna i gostek wqrkowany teraz jest na
          wszystko i wszystkich?

Wyluzuj,troche wyrozumienia
          • Gość: driver Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo?? IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.08, 09:59
            I jeszcze jedno.Warto byloby zachowac troche szacunku dla
            pracownikow komunikacji miejskiej.Nie pomysleliscie,ze gdyby nie
            oni,to zycie towarzyskie by nie istnialo?
            A po drugie powtorze-jak sie komus nie podoba,to niech jezdzi taxi
            albo wlasnym autem.
            • Gość: chacha Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo?? IP: *.iplus.com.pl 10.05.08, 11:53
              a ty driver gdzie bedziesz pracował jak wszyscy wsiąda do własnych
              bryczek ??? cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha,
              • Gość: warlock Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo?? IP: 195.205.202.* 10.05.08, 22:45
                da sobie rade. zrobi jak moj kolega.wozi wycieczki po kraju i czasem za granice
                (NIE LUBI DALEKICH TRAS BO PRZYWYKL BYL DO DOMOWYCH OBIADKOW) ale mowi,ze juz
                nie wroci do tych lokalnych przewozow dla debili co to "kupilem bilet to lece,do
                chaty po dyskotece"
                • Gość: kibol warlock walnij się ,w pacynę i znikaj IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.08, 11:30
                  Albo podaj na ktorej trasie jedzisz cwaniaczku.To jeszcze szybciej
                  znkiniesz.Klapiesz na okrągło temacik.Który już dawno powinien być
                  zamknięty.Odrobina uśmiechu załatwia sprawę.Ale jak ktoś traktuje
                  pracę jak kierat.To niech spie.. do innej.H.. ci na grób i temu
                  drugiemu.
                  • Gość: warlock widzisz kibol jaki ty glupi jestes :-) IP: 195.205.202.* 12.05.08, 14:56
                    • Gość: kibol Warlock ciągnij albo znikaj IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 20:15
                      Bo męczysz ucho
                      • Gość: warlock oj kibol ,jak ty potwierdzasz moje slowa :-) IP: 195.205.202.* 12.05.08, 21:55
                        a ciebie to w dziecinstwie ojciec nie dręczył sexualnie ? bo wszystko na to
                        wskazuje :-) odpisz, nie mozemy tego tak zostawic. buhahha
          • Gość: cha, Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo?? IP: *.iplus.com.pl 11.05.08, 12:04
            A moze zostawila go dziewczyna i gostek wqrkowany teraz jest na
            > wszystko i wszystkich?
            >
            > Wyluzuj,troche wyrozumienia

masz racje nie znam wszystkich wątków >
            A moze toidiota ten kierowca ,z Lublinca sie urwał, a w MPK testy po
            szefie przeszedł
            cha,cha,cha,cha,cha,
    • Gość: Junak Re: Kierowcy PKS są w porządku IP: *.strefa.com 12.05.08, 20:36
      Mnie też wkurza ta tępa, rozwrzeszczana banda, która nie uczy sie
      ani nie pracuje, pije piwko pod kórtką, tnie siedzenia i wypisuje
      mazakiem różne głupoty w autobusach.
      Przydałyby sie znowu hufce prace, alb takiego jednego do wojska
      wziąć, tam by mu wyrobili miłość do ojczyzny.
      Współczuję kierowcom.
      • Gość: mafiozo Junak tepaku czy znasz realia .To nie chodzi o IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 20:49
        O paru gnoji.Coś tam robią, z siedzeniami.To odzywki kierowcy
        zrobiły swoje.Dzisiaj to kijaszek i giry połamane.A nie tam jakieś
        bzdety.
        • Gość: junak Ty mafiozo ze wsi, pier.. sie tym kijem w łeb IP: *.strefa.com 12.05.08, 21:49
          Ty mafiozo, przejdz sie pksem, bo cie na bryke nie stać. I pier...
          sie tym kijem przy okazji w łeb, ale to chyba w twoim wypadku nie
          pomoże.

• Gość: guest Re: Kierowcy PKS- częstochowa - chamstwooo!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 21:56
      "A raczej młodzierzy"

no to do podstawówki jeszcze raz :),
      pewnie Ty dzieciaku wsiadałeś :),
      teraz się żalisz :)
      ogolnie wydaje mi się, że nikogo to nie obchodzi
      tym bardziej, że nie napisałeś jaki kierunek tego pks'u itp itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka