Dodaj do ulubionych

Wedrówki z dinozaurami

04.05.08, 11:30
Czy orientuje sie ktoś, czy dzis otwarte?
I jaki są koszty wstępu?
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: aerw Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 12:53
      A gdzie to?
    • Gość: Yoko Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.08, 12:58
      Jest artykuł na ten temat w wydarzeniach na wybiórczej. Wystarczy dobrze poszukać.
    • Gość: juna Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 13:32
      cjg.gazeta.pl/cjg_czestochowa/2,0E,,,,-10987979,V_CJG_EVENTS.htmlhttp://cjg.gazeta.pl/cjg_czestochowa/2,0E,,,,-10987979,V_CJG_EVENTS.html
      Ceny zabijają...
      • Gość: juna Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 13:33
        Edit:
        cjg.gazeta.pl/cjg_czestochowa/2,0E,,,,-10987979,V_CJG_EVENTS.html
    • Gość: Jacek Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 23:26
      Byłem i widziałem plaskikową tandetę!!! uważam że za droga cena za
      tak urządzoną wystawę wole pooglądać obrazy mistrzów niż obejrzeć
      około 20 eksponatów plastikowych zabawek dla większych dzieci!
      uważam że jest to źle zrobione i jest całkiem do dupy! nie warto
      wydawać kasy!!! a wystawa nie jest tania!!! i naprawdę zawiedziecie
      się!!!
    • Gość: Jacek Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 23:33
      a poza tym dodam że nie warto brać aparatu czy kamery bo specjalnie
      sala wystawowa jest zadymiona sztucznym dymem i w świetle lampy nie
      zrobimy żadnego zdjęcia - chała jak cholera!!! nie warto naprawdę i
      przesterzegam miłośników dinozaurów i owej wystawy i reklam!!! chała
      uwierzcie!!!
      • Gość: oxoplast Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 01:02
        popieram. chała. lepiej za te pieniadze iśc z dzieckiem do kina na bajkę
        • Gość: aaa Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 12:48
          Z bajki to się dzieciak wiele nie nauczy.
      • ania.scott Re: Wedrówki z dinozaurami 17.05.08, 22:39
        Po pierwsze, zależy, co się komu podoba. Moje dzieci były zachwycone. Starsze
        dziecko (7 lat) - dinozaurami "jako żywo", młodsze (4 lata) - możliwością
        wykopania szkieletu "prawdziwego" T-Rexa.
        Moje dzieci to fani dinozaurów, chociaż młodszy spietrał nieco w ciemnościach.
        Odradzam więc wchodzenie do części z eksponatami z tak małym dzieckiem, chociaż
        wiem, że reguł nie ma.
        Po drugie, zdjęcia wyszły mi nawet nieźle. Użyłam funkcji do robienia zdjęć
        nocnych.

Wystawa daje pogląd, jakie były proporcje między nami a dinozaurami - i można
        naprawdę poczuć respekt do 5-metrowego T-Rexa. Chociażby to uważam za cenne
        doświadczenie. Co innego wiedzieć i czytać, a co innego zobaczyć samemu.
        Nie uważam, że to był stracony czas i wyrzucone pieniądze.
        Przy okazji był to dobry sposób na wyjście z domu z dziećmi.
        • realny.esteta Re: Wedrówki z dinozaurami 18.05.08, 01:05
          > Przy okazji był to dobry sposób na wyjście z domu z dziećmi.

Nie lepiej użyć drzwi?
          • ania.scott Re: Wedrówki z dinozaurami 19.05.08, 20:22
            Każdy wybiera taki sposób, jaki mu odpowiada. ;P :DD
    • Gość: kinia Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.prenet.pl 16.05.08, 21:22
      Wejsciowka do najtanszych nie nalezy-ok30 za 2 os.dorosle idziecko. Bylam i mnie sie podobalo.Mroczna atmosfera, odglosy, hala nprzerobiona na jaskinie...cieszylam sie jak dziecko chociaz moje (6 lat) na poczatku bylo przestraszone. Zrobilismy pare fajnych fotek.Polecam:)Zawsze to cos innego niz bajka w kinie..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka