grzedwo 04.05.08, 11:30 Czy orientuje sie ktoś, czy dzis otwarte? I jaki są koszty wstępu? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aerw Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 12:53 A gdzie to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.08, 12:58 Jest artykuł na ten temat w wydarzeniach na wybiórczej. Wystarczy dobrze poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juna Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 13:32 cjg.gazeta.pl/cjg_czestochowa/2,0E,,,,-10987979,V_CJG_EVENTS.htmlhttp://cjg.gazeta.pl/cjg_czestochowa/2,0E,,,,-10987979,V_CJG_EVENTS.html Ceny zabijają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juna Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 13:33 Edit: cjg.gazeta.pl/cjg_czestochowa/2,0E,,,,-10987979,V_CJG_EVENTS.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 23:26 Byłem i widziałem plaskikową tandetę!!! uważam że za droga cena za tak urządzoną wystawę wole pooglądać obrazy mistrzów niż obejrzeć około 20 eksponatów plastikowych zabawek dla większych dzieci! uważam że jest to źle zrobione i jest całkiem do dupy! nie warto wydawać kasy!!! a wystawa nie jest tania!!! i naprawdę zawiedziecie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 23:33 a poza tym dodam że nie warto brać aparatu czy kamery bo specjalnie sala wystawowa jest zadymiona sztucznym dymem i w świetle lampy nie zrobimy żadnego zdjęcia - chała jak cholera!!! nie warto naprawdę i przesterzegam miłośników dinozaurów i owej wystawy i reklam!!! chała uwierzcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxoplast Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 01:02 popieram. chała. lepiej za te pieniadze iśc z dzieckiem do kina na bajkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 12:48 Z bajki to się dzieciak wiele nie nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.scott Re: Wedrówki z dinozaurami 17.05.08, 22:39 Po pierwsze, zależy, co się komu podoba. Moje dzieci były zachwycone. Starsze dziecko (7 lat) - dinozaurami "jako żywo", młodsze (4 lata) - możliwością wykopania szkieletu "prawdziwego" T-Rexa. Moje dzieci to fani dinozaurów, chociaż młodszy spietrał nieco w ciemnościach. Odradzam więc wchodzenie do części z eksponatami z tak małym dzieckiem, chociaż wiem, że reguł nie ma. Po drugie, zdjęcia wyszły mi nawet nieźle. Użyłam funkcji do robienia zdjęć nocnych. Wystawa daje pogląd, jakie były proporcje między nami a dinozaurami - i można naprawdę poczuć respekt do 5-metrowego T-Rexa. Chociażby to uważam za cenne doświadczenie. Co innego wiedzieć i czytać, a co innego zobaczyć samemu. Nie uważam, że to był stracony czas i wyrzucone pieniądze. Przy okazji był to dobry sposób na wyjście z domu z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
realny.esteta Re: Wedrówki z dinozaurami 18.05.08, 01:05 > Przy okazji był to dobry sposób na wyjście z domu z dziećmi. Nie lepiej użyć drzwi? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.scott Re: Wedrówki z dinozaurami 19.05.08, 20:22 Każdy wybiera taki sposób, jaki mu odpowiada. ;P :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Wedrówki z dinozaurami IP: *.prenet.pl 16.05.08, 21:22 Wejsciowka do najtanszych nie nalezy-ok30 za 2 os.dorosle idziecko. Bylam i mnie sie podobalo.Mroczna atmosfera, odglosy, hala nprzerobiona na jaskinie...cieszylam sie jak dziecko chociaz moje (6 lat) na poczatku bylo przestraszone. Zrobilismy pare fajnych fotek.Polecam:)Zawsze to cos innego niz bajka w kinie.. Odpowiedz Link Zgłoś