Dodaj do ulubionych

Nowy sponsor AZS

IP: *.icis.pcz.pl 25.09.03, 22:55
Widzicie Panowie,

Pilka nozna to w naszym kraju niepowazny sport i raczej przynosi
szkody dla wizerunku firmy niz korzysci.

AZS to idealny partner dla sponsora.

Widowiskowy i jednoczesnie nie prymitywny sport.

Mlody zespol z ambicjami i perspektywicznymi zawodnikami.

No i trener swiatowej klasy, jeden z wielkiej druzyny Wagnera, o
sporych koneksjach, do tego medialna osobowosc.

To naprawde obiecujaca inwestycja, a marketingowo to powinien
byc strzal w dziesiatke.

Jak z Wlokniarzem :))
Obserwuj wątek
    • Gość: alik Dokąd mamy współfinansować tę ciemnotę z Katowic... IP: 212.87.232.* 26.09.03, 14:46
      Jak nie węgiel z naszych pieniedzy to instytucje tego parszywego
      województwa! Tu nie ślunsk ćwoki i ciule ze Stalinogrodu
      węglowego! Jesteście trupem z tym zafajdanym klubem giekaesem,
      pekaesem!
    • Gość: grzesiu AZS Re: Nowy sponsor AZS IP: *.inds.pl 26.09.03, 19:20
      WISNIA FANS AZS
      • mmaly Re: Nowy sponsor AZS 26.09.03, 20:20
        Alik, na kogo Ty właściwie wyzywasz?
        Nie tak dawno na tym forum mieszano Dospel z błotem za sponsorowanie GKSu, że co to za częstochowska firma, co GKS finansuje.
        A teraz nagle wyzywamy ich od Ślązaków? Nie rozumiem.
        Czy AZS wyzywasz od Ślązaków?
        Czy forumowiczów?
        Nie wiem, nie rozumiem. Widać ciemny jestem. Węgiel mi oczy przysłonił.
        Albo Ty musisz popracować nad klarownością swoich wypowiedzi.
        :-)
        • Gość: xx Re: Nowy sponsor AZS IP: *.icis.pcz.pl 26.09.03, 20:31
          Styl wypowiedzi Alika jest delikatnie mowiac na niskim poziomie.

Ale sens jest jasny i nie czepiaj sie mmaly, bo wiadomo o co chodzi.

Pozdrawiam,
          • mmaly Re: Nowy sponsor AZS 26.09.03, 20:35
            Po dłuższym zastanowieniu się i przepaleniu się paru zwojów w mózgu, w którym już mi i tak niewiele zostało, dochodzę do wniosku, że chodziło o to, Dospel to zdrajcy i nie mają prawa sponsorować w domu, tylko niech spadają do domu.
            Nie czepiam się, tylko serio nie za bardzo to zrozumiałem.
            Prosty chopok jestem.
            • Gość: Agatka!!! Re: Nowy sponsor AZS IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 23:55
              Wiecie co, powinnismy sie cieszyć ze nasza czestochowska
              druzyna znalazła sponsora. Zamiast gadać bez sensu o weglu i
              Śląsku, 3majmy sie razem z chłopakami z AZSu zeby im sie dobrze
              grało w tym sezonie KIBICE AZS ŁACZCIE SIE!!!!!!
              • Gość: xx Re: Nowy sponsor AZS IP: *.icis.pcz.pl 27.09.03, 00:33
                Wlasnie cieszymy sie i wierzymy w AZS.

Pozdrawiamy,

• Gość: zibibobi Re: Nowy sponsor AZS IP: *.pl / 192.168.2.* 27.09.03, 12:08
                  Zarządowi Dospelu - póki co - to najlepiej wychodzą prezentacje
                  i wspólne zdjęcia. Oby nie było tak, jak to wlasnie stało sie z
                  piłkarzami GKS-u Katowice ( w nazwie też mają Dospel ). Tyle
                  tylko, że z dobrze poukładanej drużyny zrobiło sie to sie
                  zrobiło. Ale jak dają pieniądze...
                  • Gość: szarki Re: Nowy sponsor AZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 13:10
                    Troche zapozno jak na nowego sponsora,mamy nowa druzyne chociaz
                    troche mloda.Mysle ze dospel powinien pomoc Azs-owi w przyszlym
                    sezonie,teraz zadanie tego sponsora bedzie by Azs sie nie
                    zadluzyl, a za rok znowu bedziemy walczyc o mistrza bo watpie
                    abysmy w tym roku zajeli miejsce na podiunm chociaz bardzo bym
                    chcial.
                    • Gość: thedude Re: Nowy sponsor AZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 15:23
                      Bez przesady liga w tym roku jest bardzo wyrównana i nie ma zdecydowanego
                      faworyta. A nasz AZS moze stac sie prawdziwym czarnym koniem rozgrywek.
                      • Gość: misiek Re: Nowy sponsor AZS IP: *.net.pl 29.09.03, 13:05
                        Życzę waszemu AZS jak najlepiej,bo zawsze im kibicowałem ale obawiam sie ze z
                        firmą Duspel wiele nie osiągniecie.To banda cwaniaków mająca w du....historię
                        klubu i jej kibiców. Już niedługo sie o tym przekonacie! A ja przeglądając
                        sportową prasę , nie zdziwie się gdy znajde tam nazwę AZS Dupsel Częstochowa.
                        Ps.I nie poprawiajcie mnie że nazwe tego pseudo sponsora piszę się inaczej!
                        Pozdrawiam prawdziwych kibicow AZSu!
                        • Gość: szarki Re: Nowy sponsor AZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 13:50
                          Chcialbym aby nasz zespol byl czarnym koniem , przeciez kiedy
                          Azs zdobywal mistrza w jego zespole tez grali juniorzy (tez
                          mistrzowie swiata) Murek ,Dacewicz Nowak itp, a jak wiemy
                          historia lubi sie powtarzac.Jednak uwazam ze nasz zespol
                          potrzebuje wzmocnienia chociaz na dwuch pozyciach
                          rozgrywajacego i przyjmujacego. Jesli chodzi o Dospel to nie
                          moge nic zlego powiedziec o tej firmie bo nic jeszcze nie
                          zrobila zlego , i nie moge sie sugerowac wydarzeniami z Katowic
                          to nie wina sponsora ze pilkarze zle graja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka