angrusz1 06.07.08, 15:03 Marian Miszalski - żądaniach organizacji żydowskich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qqq` Re: tylko prawni spadkobiercy .. - Niedziela IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.08, 16:39 Zastanawiam się czy forumowicz angrusz to wszystkie swoje posty po pijaku pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima 38 ośrodków dialogu - Niedziela IP: *.117.72-86.rev.gaoland.net 06.07.08, 17:23 Ks. prof. Pawlikowski, wykładowca w „Catholic Theological Union Graduate School” w Chicago, jest autorem opublikowanego w 2002 r. oświadczenia Konferencji Biskupów USA "Reflections on Covenant and Mission". W tym dokumencie Kościół katolicki odpowiada na wielokrotne prośby strony żydowskiej i wyraźnie sprzeciwia się prowadzeniu misji wśród Żydów. ICCJ skupia 38 ośrodków dialogu chrześcijańsko-żydowskiego. Swoją siedzibę ma w Domu Martina Bubera w Heppenheim (Niemcy). Niedziela: niedziela.pl/wiad.php?p=200807&idw=34 Wlasnie szczegolnie w niedziele wole w tego rodzaju jak w Niedzieli wczytywac sie klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Niedziela nr 27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 18:04 A ja czytam aktualny numer Niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doandrusza Re: Niedziela nr 27 IP: *.iplus.com.pl 09.07.08, 11:33 A ja czytam aktualny numer Niedzieli I DLATEGO TAAAKI " MĄDRY '' JESTEM .CO NAPISZĄ to powtrzam ,bo sam myślec nie potrafie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: tylko prawni spadkobiercy .. - Niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 17:01 up Odpowiedz Link Zgłoś