justekl 30.07.08, 12:59 Czy ktoś wie coś odnośnie rekrutacji na hutę? Czy dzwonili już do kogoś? Czy to prawda, że jest jakaś komisja, która decyduje?Jak to wygląda cały czas słyszę o przyjęciach, wiem, że znajomi składali podanie i cisza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: rekrutacja na hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 17:28 Mozecie podac strone na której sa ogłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justekl Re: rekrutacja na hucie IP: *.gprs.plus.pl 31.07.08, 19:59 www.isd-hcz.com.pl/pl/index_pl.html KLIKNIJ na PRACA lub www.isd-hcz.com.pl:81/ Tak naprawdę ofert jest niewiele a przez cały czas słyszę, że poszukują dużej ilości pracowników. ????? Odpowiedz Link Zgłoś
banro9 Re: rekrutacja na hutcie 31.07.08, 14:50 Lepiej sie dostać do jakiejś spółki co jest na hucie lepsze zarobki i mniej pracy a godzin ile chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justekl Re: rekrutacja na hutcie IP: *.gprs.plus.pl 31.07.08, 15:24 Ale to nie takie proste, ogłoszenia co do pracy na hucie są na ich stronie internetowej.Ponoć lepiej płatne stanowiska niż na ocynkowni. A co do spółek to ja się niestety nie orientuję jakie wogóle istnieją i czy poszukują pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: rekrutacja na hutcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 14:59 Faktycznie ofert MOC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: rekrutacja na hutcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 17:04 do mnie dzwonila babka dzisiaj z hutty.we wtorek mam rozmowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M do ja IP: *.rak.spidernet.pl 01.08.08, 18:09 A na jakie stanowisko składałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justekl Re: do ja IP: *.gprs.plus.pl 02.08.08, 18:01 Będę trzymać kciuki, czyli jednak coś się dzieje w tym temacie. Podziel się informacjami jak będziesz po rozmowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justekl Re: rekrutacja na hutcie IP: *.gprs.plus.pl 05.08.08, 21:34 I jak po rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigra Re: rekrutacja na hutcie IP: *.eranet.pl 06.08.08, 15:49 A co to za "hutta"? Na pewno wiesz, gdzie chcesz pracować? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justekl Re: rekrutacja na hutcie IP: *.gprs.plus.pl 06.08.08, 21:44 huta częstochowa, nie czepiaj się literówek Odpowiedz Link Zgłoś