editaa1 19.08.08, 18:07 Robiłam test ciążowy i pokały mi się dwie kreski z tym, że jedna jest bardzo wyraźna, a druga mniej. Czy to oznacza, że jestem w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: test ciążowy IP: *.rev.masterkom.pl 19.08.08, 18:24 gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: test ciążowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 18:33 a ja bym powtórzyła, żeby mieć pewność. I nie piszę o teście:) Odpowiedz Link Zgłoś
djw Re: test ciążowy 19.08.08, 19:04 a ja by radziła odwiedzić lekarza - dla pewności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: test ciążowy IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.08, 20:45 tak,poniewaz gdybys nie byla mialabys jedna kreske,a tu pokazala sie druga nie wazne ze bledsza ale jest.mialam identycznie i ta druga kreska ma juz 3 latka.ja poszlam na drugi dzien do lekarza ktory potwierdzil ciąże.pozdrawiam i zdrówka życze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala ma kota Re: test ciążowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 20:47 zrób test z krwi (ja robiłam w Eskulapie) i będziesz mić 100% pewność. Testy kupowane w aptece czasami potrafią dać błędne wyniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QW Re: test ciążowy IP: *.rev.masterkom.pl 19.08.08, 22:03 Kurcze instrukcje dobrze przeczytaj. Ja kiedyś miałem niezły numer. Z dziewczyną robiliśmy test. Były też 2 okienka i miała się kreska pojawić w pierwszym z nich - jeśli ciąża. Test miał być robiony 10min. Spojrzałem wcześniej a tu krecha w pierwszym okienku. Szczena opadła. A ta kreska powoli się po prostu przesuwała - najpierw przez jedno okienko, a potem zatrzymała się w drugim :))) I nie zostałem tatusiem ...... na szcześćie ... bo to zła kobieta była :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zowik_nieporadek Re: test ciążowy IP: *.centertel.pl 20.08.08, 10:18 Trzeba było nie bzykać, tylko pic szklankami wodę "zamiast":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: test ciążowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:44 Przeczytaj dokładnie ulotkę/instrukcję dołączoną do testu !! Odpowiedz Link Zgłoś
rosefinder Re: test ciążowy 20.08.08, 11:01 Oko mi zbielało i dlatego będę upierdliwa: czy stosując kiedykolwiek tampony czułaś dyskomfort i pieczenie? Wiesz dlaczego? Bo przy twojej pogardzie dla instrukcji wszelkiej maści (choć jesteś piśmienna przecież), zaaplikowałaś sobie tampon do cewki moczowej. A tak na serio: do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś