Dodaj do ulubionych

Meridia. Brał ktoś?

01.09.08, 12:54

Prosze o obektywne opinie na temat leku.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: Meridia. Brał ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 18:49
      moja znajoma brała meridię , schudła 18 kilogramów , teraz wyglada
      super
      • Gość: kopciuszek Meridia. Brał ktoś? IP: *.realestate.net.pl 01.09.08, 20:35
        brałam Meridię jakiś czas temu i niestety nic nie schudłam pomimo,
        iż stosowałam dietę i uprawiałam sport.Pojawiły się tylko stany
        depresyjne jako skutek uboczny...
        Z pewnością na jedną osobę podziała ten lek, na inną w ogóle.. ale
        radziłabym unikać tego typu lekarstw.... :-)
        • Gość: sandra Re: Meridia. Brał ktoś? IP: *.eranet.pl 01.09.08, 21:33
          Moja mama brała, i teraz chyba też bierze... Schudła około 10 kg, wygląda dużo
          lepiej (choć nigdy nie była otyła) świetnie się czuje po tym leku i nie
          zaobserwowałyśmy skutków ubocznych. Brała też siostra mojej mamy (ważyła 110 kg,
          schudła 12) takie same obserwacje, więc chyba działa, ale to też zależy od
          organizmu.
          • Gość: ja Re: Meridia. Brał ktoś? IP: *.tktelekom.pl 01.09.08, 22:32
            ja biore miesiac i zlecialam 5 kg moze bylo by i wiecej ale nie mam
            za bardzo czasu na silownie ale musze znalezc...coz w pierwszy dzien
            bolala mnie glowa troszke cera sie pogorszyla ale tak to jest ok
            troszke sie balam bo roznie mowili ale to jest tak jak napisano
            wczesniej zalezy od organizmu mozesz sprobowac ja mam zamiar kupic
            jeszce jedna zeby przyzwyczaic sie naprawde nie chce sie jesc
            troszke jalowe jest to jedzenie ktore sie je to sa moje odczucia
            moze ktos inny inaczej ma moze zacznij od tej slabszej jak ja od
            meridia 10 w sumie jest ok...szkoda ze droga jest troszke powodzenia.
    • Gość: ja...cd Re: Meridia. Brał ktoś? IP: *.tktelekom.pl 01.09.08, 22:35
      acha i wazne trzeba zjesc sniadanko nawet jak sie niechce...bo
      mozesz zle sie czuc....i nie pic duzo kawki...
      • Gość: ja Re: Meridia. Brał ktoś? IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.08, 23:09
        Suuuper!!! Moje dwie kolezanki braly. Schudly okolo 15kg. A po dwoch miesiacach
        po odstawieniu tabletek przytyly.... po ok 20kg!!! Polecam. Swietna kuracja.;)
        • Gość: tralala Re: Meridia. Brał ktoś? IP: *.polconstruct.com 02.09.08, 12:04
          po ok 3 tygodniach jakieś 6kg mniej więc jest git:) po prostu nie chce się jeść
          i tyle...
          • Gość: tasma dalej łykajcie te amfe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 19:11
            az wam dziury w mozgu zrobi
            • Gość: princeZka meridia działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 20:57
              Ja biore ją od jakiś 3 miesięcy. na początku efektów nie ma ale z czasem są one
              widoczne.może nie na wadze ale po ubraniach.
              na początku wystąpiły bóle głowy i serca ale przeszły z czasem. jeśc sie nie
              chce ale jak sie zdenerwujesz to odczuwasz niemiłe bulgotanie w brzuchu.mój
              lekarz mówił mi że lepsze efekty są jeśli posiłek jesz cały a potem dopiero
              popijasz herbatą.

życze wiele sukcesów w jej stosowaniu.
              • Gość: jhaga Re: meridia działa IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.08, 12:37
                to musi być szczyt desperacji aby faszerować sie takim świństwem!!! ludzie nie
                szkoda wam zdrowia?
                • Gość: anna Re: meridia działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 13:01
                  na mnie lepiej działa Linea
                  nie wspomne juz ze sporo tańsza :)
                  • Gość: acocieto Re: meridia działa IP: *.polconstruct.com 03.09.08, 14:57
                    jeżeli o mnie chodzi skutki uboczne są praktycznie nieodczuwalne a działa,
                    działa jak nic innego choćby dlatego nawet jeżeli może to być postrzegane jako
                    akt desperacji nie mam zamiaru go przerywać...pozdrawiam i życzę wytrwałość...
                    ps: bierzecie 10 czy 15, ja zastanawiam się nad zwiększeniem w następnym miesiącu...
                    • Gość: łoło Re: meridia działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 16:47
                      nawet schudnac nie potrafisz, tylko jedziesz na amfie..niedlugo zwiekszysz do
                      30mg grubasie
                      • Gość: grubas Re: meridia działa IP: *.polconstruct.com 03.09.08, 16:54
                        a się uczepili tej amfy...
                        ch.. Ci do tego skarbie, że się tak wyrażę :)
                        • Gość: puszysta Re: meridia działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 05:49
                          ja zaczęłam brac , lekarz mówił ,żeby zjeśc śniadanie i pic duzo
                          wody , mam nadzieję ,że będzie ok
    • elektra270 Re: Meridia. Brał ktoś? 04.09.08, 16:28
      Brałam meridę i jestem bardzo z niej zadowolona:))) polecam ją każdemu, jest świetna;)
      • Gość: dziewczyna Re: Meridia. Brał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 22:37
        nie rozumiem Was, po co się faszerować tymi tabletkami. Czy żaden lekarz nie
        powiedział,żę kiedyś Wam to "odchudzanie" się, źle wyjdzie na zdrowie? A po za
        tym , nie możecie się zaakceptować takie jakie jesteście?
        • Gość: ina Re: Meridia. Brał ktoś? IP: 195.16.88.* 05.09.08, 22:10
          kochana,w jakiej ty rzeczywistości żyjesz???Lekarze bez mrugnięcia
          okiem wypisują środki psychotropowe,nie wspominając o ryzyku
          uzależnienia,a co dopiero leki na odchudzanie ! A pitolenie o
          zaakceptowaniu siebie w grubym wydaniu to właśnie pitolenie,nic
          więcej.U mnie skutkiem ubocznym były stany depresyjne.Schudłam
          dopiero na czerwonej herbacie,diecie 1500 kcal i gimnastyce
          • Gość: cham medyczny nieudaczniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 06:18
            GRUBASY-najpierw obżerają sie do nieprzytomności, a potem za całe zło świata
            obarczaja swoje kilogramy. grubasy maja zaburzenia psychiczne, nie potrafią
            zauważyć, ze coś im szkodzi- w przeciwnym razie już wczesniej zorientowaliby
            się, czym grozi opychanie się. dlatego nie boją się zazywac meridi, mimo tak
            poważnych skutków ubocznych, mogacych pojawic sie nawet po kilku latach od
            spozycia leku, choc nawet juz po kilku tabletkach moze wystapic uzaleznienie i
            inne. Lekarze robia na nich niezła kasę, podobnie jak koncerny farmaceutyczne.
            Dopóki nie było tańszego odpowiednika lek kosztował 400zł, jak weszła zelixa,
            lek staniał ok.300zł. czyzby produkcja staniała? he.he.he
            Na głupotę nie ma rady. Grubasy nawet jak schudną będą niezadowolone z siebie,
            popadną w inny nałóg np. w prochy- do których od meridi niedaleko. zaczną od
            amfy skończą na kompocie.
    • Gość: kropka Re: Meridia. Brał ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.08, 09:47
      wiecie moze w ktorej aptece w czestochowie dostane meridie lub jej odpowiednik
      bez recepty???
      • Gość: aga Re: Meridia. Brał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 10:31
        A może należy się spytać ,gdzie mogę się zapisać na jakieś ćwiczenia>?
        Dzisiejsze dziewczyny są beznadziejne. Tylko zajadają się chipsami, hod-doga'mi,
        i innymi paskudztwami, nie wspomnę o czekoladce na poprawienie humoru, a potem
        rośnie i rośnie tu i ówdzie:)
      • Gość: si Re: Meridia. Brał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 12:08
        na przeciwko merkurego sprzedają wszystko bez recepty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka