lulek60 19.09.08, 17:41 Prosze o pomoc poszukuje numeru telefonu do apteki w alejach tam gdzie są najtansze leki.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chory Re: Apteka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 18:43 na pewno nie ma tam najtańszych leków, osatnio 6zł przepłaciłam na lipanthylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Apteka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 18:44 a skad wiesz, ze wszystkie leki sa najtańsze? moze jestes jej właścicielem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek60 Re: Apteka?? IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.08, 20:26 Chodzi mi o szczepionke dla dziecka i liczy sie dla mnie kazda złotówka ijuz wiem ze jest 41 zl roznicy i wlasnie w tej aptece jest najtansza.PS:Nie jestem wlascicielem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obnażacz Re: Apteka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 20:53 typowa kryptoreklama :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Apteka?? IP: 80.54.170.* 24.09.08, 22:18 Ta apteka nie potrzebuje reklamy. Ma swoją - pantoflową- najlepsza, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Apteka?? IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.08, 18:30 Może napiszesz jaka to szczepionka to sprawdzimy w innych aptekach i porównamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med Re: Apteka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 22:29 To ta z lekami produkowanymi w Chinach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurtidetal Re: Apteka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 22:40 tiaa reklama pantoflowa na necie ;)wreszcie sie ludzie pokapowali,ze jedne leki tansze inne duzo droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: Apteka?? IP: *.centertel.pl 25.09.08, 10:27 Apteka na Zawodziu, koło rzeki, w pawilonach/ koło Concordii /jest dośc tania, ta w Alejach jest ... DOŚĆ DROGA wbrew pozorom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Apteka?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 10:43 Gość portalu: zara napisał(a): > Apteka na Zawodziu, koło rzeki, w pawilonach/ koło Concordii /jest > dośc tania - a jak cos nie podziała to blisko jest Concordia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PERŁA Re: Apteka?? IP: 80.54.170.* 25.09.08, 15:24 Szczególnie jak się kupuje worek leków. Bo innego sensu kupowania taniej leków nie widzę. Chyba, że ktoś ma hobby, szukanie tańszego o 20 groszy rutinoskorbinu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyś Re: Apteka?? IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.08, 21:15 znacie takiego spoko gostek i polecam a to k....a na pewno nie reklama polecam .schorowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakiecik Re: Apteka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 21:19 w tej aptece wiele leków jest dużo droższych niż normalnie, niektore bardziej chodliwe sa nieco tansze. juz kilka razy moja babcia tam przepłaciła a dwa razy dostała lek z krotkim terminem wazności i w zgniecionym opakowaniu. to jest tak samo jak z kupowaniem u bługarów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwierdzam Re: Apteka?? IP: 80.54.170.* 25.09.08, 21:39 Z tym terminem ważności to zgadzam się.Mój ojciec kupił lek z krótkim terminem ważności i póżniej bał się zażywać lekarstwa. W konsekwencji poszedł do lekarza po drugą receptę.Wykupione lekarstwo w innej aptece miało odpowiednią dla mojego ojca datę ważności i kosztowało mniej więcej tak samo.No ale kto wytłumaczy starszym ludziom,że ceny,przynajmniej na niektóre leki, są zbliżone i nie warto przemierzać pół miasta...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: Apteka?? IP: *.centertel.pl 26.09.08, 09:53 Wcześniej pomiędzy apteką a concordią można jeszcze skorzystać z usług szpitala na Zawodziu:) Zachowajmy stosowną kolejność:D:D Odpowiedz Link Zgłoś