Dodaj do ulubionych

Dobry ortodonta pilnie potrzebny

29.09.08, 12:06
Szukam logicznego odtodonty w Czestochowie lub na Śląsku u pewnej
sławy częstochowskiej rece mi opadły. Radziła 11 letniemu dziecku
wytargac 4 zęby wtedy rozsunie reszte. Totalna bzdura.
Jest u nas ktos normalny i logiczny czy wszyscy normalni juz z
Częstochowy uciekli.
Obserwuj wątek
    • Gość: lekstom Re: Dobry ortodonta pilnie potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 12:16
      janusz myrda -ul skrzyneckiego lub barbara strak -kilinskiego166-oni sa
      najrazsadnijsi...
      • barb42 Re: Dobry ortodonta pilnie potrzebny 29.09.08, 18:23
        A kto jest "częstochowską sławą wśród ortodontów???
    • Gość: aaanka Re: Dobry ortodonta pilnie potrzebny IP: 89.174.23.* 29.09.08, 22:32
      ja też musiałam 12 letniej córce usunąć 2 zęby.Jeszcze były mleczne więc to
      tylko trochę szybciej, a zrobiły przestrzeń dla nowych stałych.Też miałam
      wątpliwości,ale zaufałam też "sławie", może nawet tej samej.Potem jeszcze trzebA
      BYŁO WYWALIĆ ZATRZYMANE ÓSEMKI.Wszystko okazało się logiczne i potrzebne. W
      końcu moja córka ma pięknie, równe ząbki. Oczywiście miała też stały aparat.
      • Gość: aaanka Re: Dobry ortodonta pilnie potrzebny IP: 89.174.23.* 29.09.08, 22:39
        Aha to był dr.Myrda, wróciłam do niego z drugą córką.Jej też pomógł w dość
        trudnej wadzie zgryzu i będę go polecać zawsze. A czy wiecie,że wykłada na
        stomatologii na Ślam? a przecież tam na Śląsku jest wiele mniejszych i większych
        sław.
        • sylwicz4 Re: Dobry ortodonta pilnie potrzebny 25.03.19, 13:20
          Również polecam dr Myrde. chodziłam 5 lat z aparatem na zębach i to były najlepiej wydane pieniądze. Oprócz wyprostowania mega ciężkiej wady zgryzu to całkowicie zmieniała mi się buzia, polepszył się profil i uwydatniły się usta. A o mały włos usunęła bym dodatkowe dwa zdrowe z zęby z trzech wytypowanych bo pewna "sława" z Wrocławia osądziła że tak trzeba żeby zęby się zmieściły. Po wyprostowaniu musiałam wstawić tego usuniętego bo wszystko się ładnie rozsunęło. Ja też byłam u trzech czy czterech gdzie mówili "wyrwać". Myrda powiedział : "wyrwać ???..... tu chyba raczej wstawiać będziemy ..." no i to było to. Wiedziałam wtedy że dobrze trafiłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka