nutkajski 05.10.08, 12:32 Zwracam sie z prozbą o opinie dotyczące zajazdu U Wandeczki na ul. Niepodległosci 26/30.Chcemy tam zorganizowac przyjęcie urodzinowe.Jesli macie jakies opinie i wiedze o tym lokalu, bardzo prosze o informacje. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buba Re: U Wandeczki - opinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 13:46 Robiłam tam wesele 7 lat temu. Wtedy było ładnie, dobre jedzenie i dużo. Ja tam nie byłam od tamtego czasu ale moja siostra szukała sali niedawno na wesele i brała pod uwagę właśnie Wandusie. Gdy tam pojechali lokal wyglądał zupełnie inaczej niż wtedy. Nie wiem jak jedzenie ale wygląd lokalu jeden z gorszych jaki oglądali. Jak nie masz zbyt dużych wymagań tzn nie musi być exklusiv to możesz sobie wynająć, najwyżej po swojemu jakieś ozdobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: U Wandeczki - opinie... IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.10.08, 13:53 Pytasz? Przecież twoj zegar zegar-słonecznik zawsze sie kieruje w strone słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
brzuchaczek Re: U Wandeczki - opinie... 05.10.08, 22:50 Byłam na dwóch imprezach urodzinowych w tym lokalu ,wiem ,że nie było drogo ,jedzenie pyszne ,nie wiem jak jest teraz bo minął rok od ostatniej imprezy ,ale mieli świetnego kelnera taki łysy pan poruszający się z prędkością światła :-),co do wyglądu no to niestety rzeczywiście pozostawia wiele do życzenia , myślę ,że jak na imprezkę jest ok ,ale na wesele odpada ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saila muzeum IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.08, 09:37 Nie polecam. Zdecydowanie ani lokal ani obsluga ani jadlospis. Wewnatrz jak stara remiza z bibulkami FEE toalety pamietajace epoke nawet chyba przed gierkowa. Jedzenie na odczepke. Lokal zdecydowanie nadajacy sie na wystawe wspomnieniowa epoki lat 60-70. Z pewnych starych rzeczy nie da sie zrobic nic nowoczesnego i na klase i wymogi obecnych czasow. Zeby to zmienic trzeba by zainwestowac, a na to wlascicielom szkoda /lub nie maja/ kasy. Lokal moze byc ew. na jakies male imprezy dla osob, ktorym wystroj sali i poziom obslugi LOTTO ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re:U Wandeczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 09:41 Ja odradzam. Kiedyś to był rzecziwiście dobry lokal na imprezy, teraz to dziura. Ostatnio weszłam na chwilę, na wstępie odrzucił mnie zapach moczu , a potem Pani z kuchni pytająca o co chodzi, bardzo niemiłym tonem głosu i stwierdzenie, że ona nic nie wie. Moze lepiej znaleźć coś innego na urodziny. Pozdrawiam i życzę 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArissArass Re: U Wandeczki - opinie... IP: 193.138.241.* 06.10.08, 09:52 upsss - Niepodległości 26/30 to DH Domator ... ha ha ale to takie małe sprostowanie ... Co do Wandeczki jadam tam od kilku lat .. i nie narzekam jedzonka jak za taką kaske naprawdę dobre co do impry to co napewno lepiej zrobić tam niż w domku a jak sie będziecie bawić to tylko zależy od gości Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nutkajski Re: U Wandeczki - opinie... 06.10.08, 23:11 Dziękuje za wypowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: U Wandeczki - opinie... IP: 80.54.170.* 09.10.08, 13:13 lokal wygląda nie najlepiej ale jedzenie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: U Wandeczki - opinie... IP: 195.205.202.* 09.10.08, 15:50 bylam tam na weselu w 2004 podzielam opinie jedzenie nie takie zle lokal w środku to pewnie widziałas remoncik by sie przydał ale na wesele Jak na urodziny to czemu nie??!!?? Odpowiedz Link Zgłoś