Dodaj do ulubionych

inteligencja częstochowian

20.10.03, 17:03
Rozwiązywaliście wczoraj test? Jakie macie wyniki?

Mnie trochę wkurzyły te obrazki na końcu - niewyraźne, niechlujnie
narysowane, nijak nie mogłam się dopatrzyć różnic.
A szok przeżyłam jak zobaczyłam i usłyszałam sformułowania "pierwiastek
dziewięciu" (chyba Z dziewięciu) albo "druga potęga z 12" (tu Z nie było
potrzebne). No i w adresie do zapamiętania było "dr.". Mnie uczyli, że w
skrótach dr, mgr, nr - kropki się nie pisze. Ot, drobiazgi, ale jak mamy
okreslić naszą inteligencję, to niech w teście nie będzie takich żenujących
błędów.

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Witold Re: inteligencja częstochowian IP: 213.199.204.* 20.10.03, 17:15
      Z ksywy wynika żeś kobietą, z treści, że nie blondynką. Gratuluję
      spostrzegawczości. Pozdrawiam i życzę właściwego wykorzystania swojego
      niewątpliwie wysokiegoIQ.
      • Gość: Pustak Re: inteligencja częstochowian IP: 213.77.4.* 20.10.03, 17:51
        >Rozwiązywaliście wczoraj test? Jakie macie wyniki?

ehmm, topsze ze koleszanka napisala rozywaliscie ;)))
        ale nie rozwiazalim ;;))) w trosce o linie programowa Pustak
        musi dbac/byc pusty ;)

Piasi pewnie wyszlo wysokie IQ - co mnie nie dziwi ;))
        Ja na wszelki wypadek w pracy unikalem tego drazliwego tematu
        Pozdrawiam potencjalnych pretendentow do Mensy

Pustak
        z niewielkim ilorazem i suma wszystkich strachow

• piasia Re: inteligencja częstochowian 20.10.03, 18:27
          Na Forum Humorum juz wyłapali błędy językowe prowadzących. Super jest "nagroda
          dla najinteligentniejszej blondynki zgromadzonej w studio", i "kulturysta kiwnął
          do mnie okiem". No cóż, kulturyści potrafią wiele ;)

PS: ale do mensy się nie załapałam ;)))))
          • Gość: mundek Re: inteligencja częstochowian IP: 217.97.140.* 20.10.03, 18:54
            mnie zdziwilo pytanie o wspolny wiek 2 panow, ktorego wynikiem bylo 50. dalem 50 z poczatku ale po chwili mnie olsnilo i zmienilem na 49 przeciez jeden z panow nie mial skonczonych 25lat (w grudniu byly jego urodziny) taki bakcyl dziwny mogli dopowiedziec czy ma byc skonczone czy nie :)) no coz tu nie zgadlem.
            Pozatym co to za test jak nawet najlepszym wyszlo IQ 145, a pan z mensy pochwalil sie za ma powyzej 148, czyzby ten test byl tylko dla glabow ?? niedali mi szansy na zdobycie 200 :DDD
            • Gość: 25lat Re: inteligencja częstochowian IP: *.pcz.czest.pl 23.10.03, 22:11
              skończone czy nie skończone.. gdyby brać pod uwagę, że jednemu panu brakowało
              do ukończenia 25lat chyba miesiąca a drugi już był chyba kilka miesięcy po 25,
              i gdyby właśnie dodać temu młodszemu na konto te kilka miesięcy(czyli innaczej
              po prostu zsumować miesiące ich życia i podzielić na 12), to wyszłoby,że mają
              razem 50lat.
          • mmaly Re: inteligencja częstochowian 20.10.03, 18:54
            Mnie denerwowało to, że w "największych miastach" do wyboru miałem Katowice, a Częstochowy nie. I w ten sposób mój dziwnie wysoki wynik 130 poszedł na konto Katowic.
            • Gość: Temur Re: inteligencja częstochowian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 12:57
              Nie taki dziwny. Test był przecież bardzo prosty. Ale muszę się zgodzić z tym,
              że:
              1. Prowadzenie programu fatalne - już nie mówię o wspomnianych lapsusach
              językowych, ale ogólnie o atmosferze, w studiu byli tak podnieceni jakby za
              chwilę mieli grać o mistrzostwo świata.
              2. Test wykonany niechlujnie - np. obrazek z pingwinami, w internecie nie
              zauważyłem różnicy (może to wina małego monitora ;), a może tego, że obrazki
              wczytywały się po upłynięciu połowy czasu), natomiast w telewizji dostrzegłem
              tą różnicę od razu. I wkurzało mnie, że trzeba było czekać, aż upłynie czas
              przeznaczony na odpowiedź. Zupełnie mnie to zniechęciło. W wersji testu
              przeprowadzonego w Anglii (czy też Wielkiej Brytanii) było to wykonane o wiele
              lepiej i ładniej.
        • Gość: expertum credere p czyzby? IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 20.10.03, 19:09
          nie takis stupaq straszny jak o sobie piszesz.

narazka moj pustaczku.

aha, i tradycyjnie nie pozdrawiaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka