Dodaj do ulubionych

mobbing w trw

29.10.08, 23:09
wpisujcie co Was boli i co z tym robicie
Obserwuj wątek
    • Gość: inna Re: mobbing w trw IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.08, 07:19
      jest tyle wątków na temat trw ,że nie ma potrzeby zakładac kolejnego a jesli chodzi o mobbing to jest takie cos jak dział spraw pracowniczych wiec idz i zgłos pracodawca jest ciety na mobbing wiec raz dwa to załatwią.
      • blanka.5 Re: mobbing w trw 30.10.08, 18:41
        dyrektor tez jest cięty?--a co, jesli ta co mobbinguje to stara i
        wydajna pracownica , a lider tez ma niezłe chody? czyżby ukarali
        takich dobrych dla dobra jednej marnej istoty mało znaczącej bo
        nowej??
        • Gość: abc Re: mobbing w trw IP: *.alfanet24.pl 30.10.08, 18:47
          idz do PIP-u
          • Gość: inna Re: mobbing w trw IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.08, 20:24
            blanka5 jesli to pracownica idz do kierownika i zgłos wszystko albo najlepiej od razu do dyrektora (jest ciety na mobbing)pare osob juz za mobbing wylecialo z pracy.nie wiem czy piszesz o legionow czy o rolniczej.ja daje przyklad z rolniczej.na pewno Ci pomoze.pozdrawiam.
            • Gość: b? Re: mobbing w trw IP: *.116.125.10.tvksmp.pl 30.10.08, 22:28
              pewnie ,że jest cięty ale zauważcie co on sam robi? trzy sztuki
              naloty na linie, przeliczanie, zabieranie premii, to nie mobbing? no
              nie tylko...CO?!!! po co sa te hmm... Normy? normy jakie normy u nas
              cos takiego nie ma. po co stoja ze stoperami przeliczaja produkcje
              na osobę pytam PO CO? jedno zaprzecza drugiemu? jak dobrze pamietam
              była jakas poduszka co nawet studenci stali pomagali bo musiało jak
              najwiecej zejść sztuk z lini i wtedy nie był ważny "przepływ trzech
              sztuk" a teraz ten sam dyrektor mówi, że zmarnował ileś lat pracy
              bez zasady 3 sztuk nonsens. pomyślcie?
              • Gość: majka Re: mobbing w trw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 10:33
                wiem kim jestes blanka 5 :) i nie ma sensu sie udzielac na forum w
                twoim przypadku bo jestes przegrana
                • Gość: dietrich Re: mobbing w trw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 16:02
                  to znaczy, że jak jest coś nie tak to nikt na dole nie ma szans?
                  • Gość: ja Re: mobbing w trw IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.08, 18:41
                    przecierz pan dyrektor powinien wysluchac tych co rozumuja prace inaczej niz on
                    • Gość: Czesław Re: mobbing w trw IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 31.10.08, 18:54
                      Poczytajcie sobie najpierw co oznacza Mobbing , dopiero potem wypisujcie co was
                      boli i nazywajcie rzeczy po imieniu .

pl.wikipedia.org/wiki/Mobbing
                • Gość: szef Re: mobbing w trw IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.08, 18:52
                  Aaaa to ta taka mądrala co wszystko robbi tylko nie pracuje?
                  Znam ją ku..a, w poniedziałek na zmianie załatwie jej jazdy to sie skończy
                  pyskowanie.
                  Do roboty!!!
                  • Gość: inna Re: mobbing w trw IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.08, 21:03
                    na rolniczej kiedys byla podobna akcja,pozniej byly szkolenia na temat mobbingu(jak rozpoznac itd)chodzily dziewczyny z dzialu spraw pracowniczych.wszedzie sa plakaty STOP MOBBINGOWI wiec ja bym sie nie zastanawiala.
                    a jesli chodzi o przeplyw 3 sztuk to ktos myli pojecia to nie jest mobbing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka