fiorka21 21.11.08, 16:06 czy ktos sie u niej badał? co o niej sadzicie? gdzie przyjmuje? <a dlatego tutaj a nie w medycenie bo tam prawie nikt nie zaglada ;P> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciezarna Re: DR Małgorzata Owsiejko IP: *.chello.pl 21.11.08, 16:15 daj sobi spokoj dziewczyno z ta kobitka mojej sisotrze rodzonej chcila usunasc ciaze bo powiedzial ze tu nic nie bedzie z tego zabralam ja do swojego lekarza to sie zdziwil bo zarodek zywy i wszystko w porzadku dzisiaj jest w 6 miesiacu . Taka sama sytuacja z siostra kojego meza poszla bo miala najblizej do przychodni to wyszla z placzem i bolem brzucha . po wizycie prywatnej u inego ginekologa okazalo sie ze jest ciaza zywy zarodek i ma krwiaka po porzednim usg dzieki bogu bo zastrzykach zszedl dzisiaj ma 14 tc i dziecko ok sie rozwija wszystko wporzadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: DR Małgorzata Owsiejko IP: *.chello.pl 21.11.08, 16:17 bada raz na rok tylko pyta sie czy wszsytko w porzadku i przepisuje tabletki antykoncepcujne bed badan i wynikow ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
fiorka21 Re: DR Małgorzata Owsiejko 21.11.08, 16:23 o jacie nio to dobrze ze sie dowiedziałam ;/ a Dr. Witkowska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciezarna Re: DR Małgorzata Owsiejko IP: *.chello.pl 21.11.08, 20:41 najlepsi obecnie u nas w czestochowie to dr.Lemański i dr.Najman polecam zreszta mowia otytm opinie wystawione przez pacjentki na forum Lista dobrych Ginekologow o dr Witkowsiej sa rowneiz pozytywne jesli musi to byc akurat kobieta ginekolog. z czystym sumieniem moge polecic Najmana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: DR Małgorzata Owsiejko IP: 94.251.139.* 16.03.09, 10:41 do dr. owsiejko chodze od 3 lat jak dla mnie jest dobrym ginekologiem teraz jestem w ciazy z 2 dzieckiem i chodze caly czas panstwowo i nie moge nazekac zato na dr najmana moge i to bardzo bo omalo nie zabil mi ten kretyn synka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graża Re: DR Małgorzata Owsiejko IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.08, 20:49 Raz do roku? No to nie jest źle- widać zmieniła zwyczaje na korzyść:) Dawniej badała raz na kilka lat. Moim zdaniem- szkoda czasu i pieniędzy na leczenie u tej pani- ale wnioski wyciągnij sama:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: DR Małgorzata Owsiejko IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.08, 21:10 Mam takie samo zdanie jak reszta_ gdybym dalej sie do niech przechadzała, do dnia dzisiejszego mojego szkraba bym nie miała - stwierdziła, ze absolutnie dzieci miec nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: DR Małgorzata Owsiejko IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.08, 18:06 A ja mam zupełnie odmienne zdanie. Prowadziła moje dwie ciąże i tylko dzięki niej i jej szybkiej reakcji mam teraz zdrowego syna. A co do badania, to jestem jej pacjentką od ok 7 lat i nie zdarzyło się, żebym nie była zbadana na wizycie. Ja szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: www.znanylekarz.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:13 ja się nie zgadzam z negatywnymi opiniami na temat pani dr., uważam że jest bardzo kompetentną osobą, rozwiewa wszelkie wątpliwości, a zagiegi takie jak np. wymrażanie nadżerki robi całkowicie bezbolesnie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: www.znanylekarz.pl IP: *.54.174.97.tvksmp.pl 12.05.09, 20:22 Też jestem jej pacjentka i za kazdym razem badanie ,a tak juz jest z lekarzami ze jednemu pomorze a drugiemu nie ,a Ci slawni też stawiaja złe diagnozy ,wybor należy tylko do Ciebie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Dr Owsiejko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:34 Ja akurat chodzę w ciąży do dr Owsiejko. Za tydzień mam poród. Jest bardzo kompetentnym i zaangażowanym lekarzem. Każda watpliwośc, każde pytanie traktuje bardzo poważnie. A przysłowie mówi: "Jeszcze się taki nie urodził, żeby wszystkim dogodził". Decyzja o wyborze lekarza to rzecz indywidualna, ale ludzie bez oskarżeń. Odpowiedz Link Zgłoś