olia007 31.10.03, 16:15 Macie jakieś informacje, opinie - na tych drugich szczególnie mi zależy. Proszę jeśli tak to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Filologia polska na WSP IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 18:47 Ja mam takie, że ma warunkową opinię Państwowej Komisji Akredytacyjnej. To, jak mi wiadomo, świadczy o kiepskim poziomie kształcenia. Powodzenia w wyborze - ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Filologia polska na WSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 20:07 jesli jestes na tym kierunku czym prędzej uciekaj.....jesli masz zamiar zdawac nie rób tego....tak jak wszedzie sa lepsi i gorsi wykładowcy...,ale prawda taka do ksiązek w Czestochowie specjalistycznych nie dotrzesz...mnie zraziło do fil.pol.fakt,ze przyjmują wszystkich jak leci..nawet dyslektyków....którzy potem mają dzieci uczyć...zgroza... ....Ci wielcy ludzie na tym kierunku to prof.E.Hurnik ,dr Czajkowska, drJedrzejewski.....Ci ludzie wprowadzają poziom....są the best,ale inni bez nazwisk ...szkoda mówić...moze jak się inni rozgadają to powiem i ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniawegrzyn1108 Re: Filologia polska na WSP 31.10.03, 21:22 Czy jesteś jeszcze studentką, czy skończyłaś studia? Ja skończyłąm polonistykę 2 lata temu. Muiło wspominam R. Zawadzkiego, Biłos to straszny nudziarz a Bańkowski stary erotoman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Filologia polska na WSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 18:30 a ja się nie zgadzam dr Biłos jest fenomenalny, dusza czlowiek:) a Zawadzki całkiem ,całkiem.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERV SAMO DNO! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 07:00 JAK CZYTAM O OCENACH KOLEJNYCH KIERUNKÓW NA TEJ UCZELNI, WSTYD MI SIĘPRZYZNAĆ ŻE SAM JĄ KOŃCZYŁEM. NA SZCZĘŚCIE WTEDY BYŁ INNY REKTOR I POZIOM! 4 KIERUNKI OCENIONE - 4 NEGATYWNIE/WARUNKOWO TO PRZECIEŻ NIE POZYTYWNIE/ W TYM TWOJA POLONISTYKA O KTÓRĄ PYTASZ - ODPOWIEDŹ NASUWA SIĘ SAMA - ZNAJDŹ SOBIE AMBITNIEJSZĄ UCZELNIĘ. JAKI REKTOR - TAKA UCZELNIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta to zależy czy masz ambicje? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 21:06 jeżeli masz ambicje, to uczelnia nie dla takich! Odpowiedz Link Zgłoś
olia007 Re: to zależy czy masz ambicje? 10.11.03, 17:01 Problem w tym że ambicje są ale kasy nie ma... Wiadome jest to, że jakbym miała pieniądze to bym wyjechała... ale jak ich nie ma to co??? Pozatym zdaję na polonistykę nie z zamiarem bycie nauczycielką - broń boże! Odpowiedz Link Zgłoś