Dodaj do ulubionych

Komuchy robią ostatkami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 00:16
Obserwując to co na necie i w Gazecie to można stwierdzić że przerazonie
czerwoni srają w gacie ile wlezie:
srają nja PiS, srają na Wronę, obsrywają wszystko. Zresztą to tylko potrafia
prócz robienia długów które musza spłacić inni.

Komuchy grabarzem Częstochowy
Obserwuj wątek
    • Gość: lewicowiec(?) Re: Komuchy robią ostatkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 01:40
      Gość portalu: Piotr K. napisał(a):

> Obserwując to co na necie i w Gazecie to można stwierdzić że przerazonie
      > czerwoni srają w gacie ile wlezie:
      > srają nja PiS, srają na Wronę, obsrywają wszystko. Zresztą to tylko potrafia
      > prócz robienia długów które musza spłacić inni.
      >
      > Komuchy grabarzem Częstochowy

Cholera jasna!! czy w tym miescie nie ma żadnego normalnego człowieka o
      lewcowych poglądach? Czy nie mozna dyskutowac zwyczajnie bez tych chorych
      tekstów? Niestety przodują w tym zwolennicy czestochowskiego SLD. jak myślę że
      miałbym poprzec takich ludzi w wyborach to mi s ie niedobrze robi!

• Gość: WWiatrak Re: Komuchy robią ostatkami IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 19:32
        Gość portalu: lewicowiec(?) napisał(a):

> Gość portalu: Piotr K. napisał(a):
        >
        > > Obserwując to co na necie i w Gazecie to można stwierdzić że przerazonie
        > > czerwoni srają w gacie ile wlezie:
        > > srają nja PiS, srają na Wronę, obsrywają wszystko. Zresztą to tylko potraf
        > ia
        > > prócz robienia długów które musza spłacić inni.
        > >
        > > Komuchy grabarzem Częstochowy
        >
        >
        > Cholera jasna!! czy w tym miescie nie ma żadnego normalnego człowieka o
        > lewcowych poglądach? Czy nie mozna dyskutowac zwyczajnie bez tych chorych
        > tekstów? Niestety przodują w tym zwolennicy czestochowskiego SLD. jak myślę
        że
        > miałbym poprzec takich ludzi w wyborach to mi s ie niedobrze robi!
        Jestem do dyspozycji - czekam na pytania!START!
        >
        • Gość: witold M. Re: Komuchy robią ostatkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 01:44
          Gość portalu: WWiatrak napisał(a):

> Jestem do dyspozycji - czekam na pytania!START!
          > >
          NP:
          dlaczego Pan nie zapytał na slai radnych dlaczego toleruja obecną sytuację gdy
          dwóch radnych zostało oskarżonych o to że nie moga być ranymi,

czy zapytał pan czy muszą oddać diety,

dlaczego jednego dnia jest pan za otwartymi dzrwieami a drugiego za zamknietymi
          i od czego to zalezy:):):)

dlaczego pan nie zpyta podczas sesji czy pan przewodniczacy....

dlaczego głosował Pan za przyznaniem bonifikaty księżom na Rakowie za zakup
          ziemi

to tak na poczatek
          • Gość: WWiatrak Re: Komuchy robią ostatkami IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 12:08
            a/ sprawa staje na sesji w poniedziałek i zostanie rozstrzygnięta w głosowaniu;
            b/ wynik głosowania będzie wg. mnie także decyzją o dietach;
            c/ zawsze byłem za otwartymi, wszystkimi drzwiami o czym świadczą moje
            głosowania w tej sprawie /jednak zwolenników MPK było więcej/;
            d/ nie rozumiem o co miałem zapytać?
            e/ /nie dla księży była to bonifikata lecz dla ludzi z Gaczkowskiego tj.
            parafia Floriana/ - bo tak uważam - /dotyczyło to uregulowania prawnego wąskiej
            działki/.
            • Gość: Witek M. Wiatrak to jest gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 01:28
              Gość portalu: WWiatrak napisał(a):

Wiatrak to jest gość, on sie nie boi pytan i odpowiedzi!
              Dziekuję.

Teraz seria druga:

co pan sądzi o obrzucaniu błotem Wrony na tym forum - kretynskie wyzwiska i
              insynuacje wskazują na ludzi z tzwe. lewicy - oni wręcz dyszą zoologiczną (ze
              sie tak wyraze) nienawiscią. Tego nikt wczesniej nie prezentował wobec nikogo z
              lewicy?

Diety - czy powie Pan o tym wyraznie podczas sesji czy przemilczy jesli nikt
              nie bedzie podnosil tej kwestii?

Dlaczego nie nalezy pan do sld (tak slyszałem)?

Czy nie czas aby w Częstochowie powstało nowe lewicowe ugrupowamnie?

Co z PPS? Ilu ma członków? I gdzie sie mozna zapisac?

Pracuje pan w katowicach a bywa pan na sesjach w ciagu dnia - bierze pan wolne
              czy delegację?

na dzis wystarczy
              • Gość: WWiatrak Re: Wiatrak to jest .... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 16:43
                Gość portalu: Witek M. napisał:
                >
                > Teraz seria druga:
                >
                > co pan sądzi o obrzucaniu błotem Wrony na tym forum ....... - ŻLE SĄDZĘ O
                AUTORACH PRYMITYWNYCH TEKSTÓW A TYM BARDZIEJ O TYCH KTÓRZY UKRYWAJĄ SIE POD
                PSEŁDO.!

> Diety - POPRZEDNIO WYJAŚNIAŁEM CO I W JAKIEJ KOLEJNOŚCI!

> Dlaczego nie nalezy pan do sld (tak slyszałem)? -TO MOJA SUWERENNA DECYZJA !

> Czy nie czas aby ... powstało nowe lewicowe ugrupowamnie? - BYĆ MOŻE?

> Co z PPS? ......... ......... - ALEJA 24 TAM WISI SZYLD !

> Pracuje pan w katowicach a bywa pan na sesjach w ciagu dnia .... - MÓJ
                PRACODAWCA ZNA OBOWIĄZUJĄCE REGULACJE W TEJ KWESTII A JA JE PRZESTRZEGAM!

> na dzis wystarczy - SZKODA BO WŁAŚNIE WCZEŚNIE WRÓCIŁEM Z SESJI I MAM TROCHĘ
                CASU !
                • Gość: Witek M. Re: Wiatrak to jest gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 22:12
                  Dziekuje , słyszałem że był Pan jedynym sprawiedliwym na sali sesyjnej. To
                  żenujące - te zmowy radnych dla ocalenia swoich partyjnych kolegów.

A propos tych pytań
                  widziałem Pana w TV - na zlocie Ordynackiej. Dziś czytałem we Wprost albo
                  Njusłiku o Ordynackiej, a tam takie twarze; Kwiatkowski (ten od sprawy Rywina,
                  szef kampanii Kwasniewskiego który został bezstronnym szefem publicznej
                  TV:):):), Czarzasty - najwyraźniej w świecie kumpel w tej aferze itd itp. Czy
                  to najlepszy wybór? Czy lewica juz nie może z siebie niczego wykrzesać?

Czy nie lepiej olać to cale lewe towarzystwo?

Czy zaglosowałby pan za prawicowym kandydatem na szefa rady, jest ktos taki w
                  tej radzie, ktory by nie draznił nikogo z innego ugrupowana? Chodzi mi o to by
                  wybrac uczciwego wobec wszystkich partyjek człowieka.

Czy byłby Pan w stanie pójśc z Wroną na piwo?

Co czeka Częstochowę gdy zamiast dogadywac się i naprawiac miasto Panowie Radni
                  i politycy żra się nieustannie?
                  • Gość: WWiatrak Re: Wiatrak to jest ... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 18:48
                    ??????
                    Taki urok gierek, nie mylić z Edwardem.......
                    x/ to nie był zlot tylko spotkanie na tematy gospodarcze;
                    A/ jeszcze nie wiem - poszukuje;
                    B/ nie bo tyko wtedy można starać się wpływać jak się samemu jest - poza tym
                    nie o towarzystwo chodzi tylko o poglady;
                    C/ nie bo to lewicy wyborcy dali 1/2 miejsc w Radzia;
                    D/ jak zaprosi;
                    E/ "autokratyczne" rządy Prezydenta i przegrane dla wszystkich kolejne wybory!!!
                    • Gość: WM Re: Wiatrak to jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 20:39
                      to był zlot zlot, ordynacka tylko patrzec jak wystartuje we wszelkich możliwych
                      wyborach, nie po to politycy zbieraja sie razem że by gadac o gospodarce. od
                      tego sa klubopiwiarnie

a może wskrzesic ideały PPS?

a poco zmieniac niewłasciwe towarzystwo zamiast iść do innego? To tak jakbypic
                      w bramie zamiast w restauracji

wyborcy nie wybieraja przewodniczacego, poza tym SLD spada w sondazach - na tej
                      zasdzie nalezaoby wybrac radnego z Platformu Obywatelskiej:):) Albo pana
                      Wosika - bo najwięcej w mieście jest działkowców.

a kto jest starszy?

rzady Pana Prezydenta to byłoby niezłe rozwiązanie bo to człowiek pracowity i
                      ucziwy. jesli by dobrze rządził to maiałby nastepna kadencje w kieszeni, a
                      radni..........hm nie wiem, napewno nie ci sami.

• Gość: WW Re: Wiatrak to jest ... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 21:11
                        Bez pomysłu na gospodarkę nie ma polityki.
                        Nie trzeba wskrzeszać - wystarczy odgrzać.
                        Zmiany to doping dla postępu.
                        Wyborcy wybierają tych którym dają prawo wybierania innych.
                        Gdyby tak się to przekładało to powinien być prezydentem.
                        Wiek może rozstrzygać na czas niewybrania przewodniczącego ale dotyczy tylko
                        obecnych vice.
                        W polityce ostatecznie liczą się efekty - życzę powodzenia.
                        To wszystko jest logiczne tylko że nie my /WM i WW/ będziemy o tym decydowali.
                        Nie ci sami to jest zawsze pewne już od nastepnego dnia po wyborach!
                        • Gość: wm cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 00:51
                          To sie przeradza w dialog:) jeszcze wyborcza to opublikuje i dopiero bedzie:):)
                          ale oni wola publikowac dyrdymały na rozne głupie tematy.

1. nawet nie chce slyszec jaki pomysl na gospodarke ma pan Kwiatkowski i
                          Czarzasty...

2. odgrzewane źle smakuje poza tym, te ideały jakby zgasły. Wiem ze tamte 40
                          lat to nie był realny socjalizm (ani realny ani socjalizm) ale one zgasły więc
                          trzeba zakrzesać od nowa.

3. doping szkodzi zdrowiu. postęp który szkodzi nie jest postepem. wole drobny
                          ruch do przodu byle w dobrym kierunku.

4. pytałem o wiek bo pomyślałem sobie ze powinien na piwo zaprosic starszy)

5, Najpoważniejszym efektem jego prezydentury tamtej i obecnej)jest spokój. i
                          że goni innych do roboty. jesli obibok ktorego znam a ktory pracuje w UM
                          narzeka na niego, to znaczy, ze prezydent to porządny człowiek - obibok narzeka
                          bo sie go goni do pracy

mam wrażenie ze partie w samorzadzie sie przeżyły. teraz najwiecej do
                          powiedzenia beda miec ruchy społeczne mająace konkretny program. partie
                          niewiele chca zrobic dla miasta poza dorwaniem sie do wladzy. jak do tej pory
                          od czasu konca PRL-u nie myliłem sie w ocenach.
                          szkoda ze w radzie nie ma kilku sprawiedliwych w SLD którzy nie zrezygnują z
                          przynależności do SLD i nie powiedzą: my chcemy inaczej, zakładamy własny klub.
                          od tej pory patrzymy wszystkim na ręce...
                          • Gość: WW Re: dalej brachu .. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 15:22
                            - mam nadzieję że zaproszą nas wcześniej na ....?
                            - ale mają też chwile wzlotów!

1/po co zaraz z górnej półki - to wielowątkowe, wielobarwne a przede wszystkim
                            ponadpartyjne środowisko i w tym tkwi nadzieja ;
                            2/każda idea a tym bardziej ideologia ulega modernizacji, może jeszcze za
                            wcześnie - niech się tli;
                            3/kto by nie chciał do przodu i jeszcze w tym dobrym, dla tego poszukuje;
                            4/wiek w/g mnie nie ma tu nic do rzeczy;
                            5/ jeżeli to prawda to jestem za bo nic tak mnie nie denerwuje jak leniwi
                            urzędnicy , leniwi najczęściej są ci niekompetentni oni odwlekają , więc
                            zgoda - do domu;
                            6/tak bo ludzie głosują na nazwiska i przy okazji na partie czego dowodem jest
                            wielokrotny wybór niektórych osób mimo zmiany szyldu;
                            7/ a we wspólnocie nikt by się nie znalazł?, i tu wychodzą nam partie,komitety
                            wyborcze i sojusze - organizacje uprawnione do wystawiania kandydatów - coś za
                            coś.Dla tego podział partyjny w parlamęcie przenosi się do samorządu bo za tym
                            idą wpływy i zewnętrzne decyzje.
                            8/patrzenie na ręce? - patrzę i mnie patrzą i co z tego - to za mało!!!

Lepiej myślę rozmawiaś tak jak my, przy otwartej kurtynie - niech widzą
                            sąsiedzi kto na czym siedzi.

• Gość: wm nie ma sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 00:41
                              z tymi wzlotami to jest tak jakby kura latała, wiem co myśla o niej (GW) ludzie
                              bo moi znajomi czasami udzielaja wywiadu, przychodza do nich dziennikarze tego
                              pisma, od pewne czasu zmieniło sie to pismo w gazetkę szkolną - cos sie z nimi
                              porobiło głupiego.

co pan sadzi obserwujac kolejna aferę związaną z SLD? mam wrażenie że ta partia
                              się sama rozpssypie bo nikt do niej nie bedzie chcial należeć, albo uciekna jak
                              szczury z tonącego okrętu

jestem juz w tym wieku ze nie chcę juz poszukiwac tylko robic - przeżylem PRL,
                              kolejną Rzeczpospolitą, rządy w mieście partyjnych kolesi, likwidacje
                              województwa, zapowiedzi zaorania huty, teraz potrzebna jest maszyna do
                              rządzenia - bezlitosnego wyciągnięcia miasta za włosy z szamba.

tak jest fajnie, w ciemności lepiej się wyraża jasno
                              • Gość: ww Re: nie ma sprawy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 18:53
                                Wracam do tematu , ale jest ON tak poważny że powinien wymaać - osobistego
                                spotkania? Po akceptacji podam kontakt - prywatny.
      • Gość: tOMEK Re: Komuchy robią ostatkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:18
        Człowieku. Przecież prawica tylko potrafi wyzywać na "komuchów" I niech sobie
        wyzywają, i sie dowartościują, bo i tak nic innego nie potrafią patałachy.
    • Gość: j23 Re: Komuchy robią ostatkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 17:23

> Obserwując to co na necie i w Gazecie to można stwierdzić że przerazonie
      > czerwoni srają w gacie ile wlezie:
      > srają nja PiS, srają na Wronę, obsrywają wszystko. Zresztą to tylko potrafia
      > prócz robienia długów które musza spłacić inni.
      >

to normalne: na krzesłach elektrycznych skazańcy popuszczaja w spodnie
      • Gość: stołek Re: Komuchy robią ostatkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 18:06
        Gość portalu: j23 napisał(a):

> Gość portalu: Piotr K. napisał(a):
        >
        > > Obserwując to co na necie i w Gazecie to można stwierdzić że przerazonie
        > > czerwoni srają w gacie ile wlezie:
        > > srają nja PiS, srają na Wronę, obsrywają wszystko. Zresztą to tylko potraf
        > ia
        > > prócz robienia długów które musza spłacić inni.
        > >
        > > Komuchy grabarzem Częstochowy
        >
        >
        > to normalne: na krzesłach elektrycznych skazańcy popuszczaja w spodnie

teraz sa zajeci targaniem sie o stołek
    • jego_jebana_purpurescencja Re: Komuchy robią ostatkami 24.11.03, 21:59

''''''''''''''''''''''
      A my czynimy w tym miescie cuda!
      • Gość: prawdziwek Re: Komuchy robią ostatkami IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 21:00
        Kto piękny i gładki ten robi ostatki. My pryszczaci "jezuici" możemy tylko
        szczypać życi. ?
        • Gość: snajper Re: Komuchy robią ostatkami IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 15:25
          dycha borowiku !
          • Gość: VAT Re: Komuchy robią ostatkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 04:06
            nieładnie samemu się pochwalać. a poza tym raczej złodziejskie srebrniki
            • Gość: 10 Re: Komuchy robią ostatkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 01:23
              10 ich było
              • Gość: real Re: Komuchy robią ostatkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 00:27
                kto zjada ostatki ten piekny i gladki, na szczescie nie w POlsce
    • Gość: hd gdzie sie kończa afery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 22:44
      myslałem ze to już ostatek afer ale te uatoamty i Błochowiak .... hahahah a to
      juz nie smiesno ale straszno
      • Gość: KC Re: gdzie sie kończa afery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:21
        na Rozbrat, ale jescze mają troche pomysłów
        • Gość: mk Re: gdzie sie kończa afery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 12:55
          never,never,never
        • Gość: cenzor Re: gdzie sie kończa afery? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 18:57
          Jak znasz adres to im podpowiedz .
    • Gość: tOMEK Re: Komuchy robią ostatkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:17
      Następny nawiedzony....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka