Dodaj do ulubionych

baby design sprint

25.04.09, 17:32
Czy użytkuje ktoś wózek baby design sprint? Jakie są Wasze opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr i Kasia Re: baby design sprint IP: *.anonymouse.org 25.04.09, 18:25
      Po pół roku użytkowania urwało się nam jedno kółko z przodu, ale naprawiono to
      na gwarancji. To mogła być nasza wina, bo tutaj bardzo nierówne drogi mamy.
      Ogólnie to polecamy.
      • jedzik2 Re: baby design sprint 25.04.09, 20:01
        Dziękuję za odpowiedź. Napiszcie proszę, jak zachowują się te przednie koła
        podczas jazdy. Czy czasem nie trzęsą się na boki jakby nie były skręcone?
        Kupiłam właśnie ten wózek i byłam nim zachwycona, dopóki nie wyjechałam na
        chodnik. W sklepie nie było tego widać. Zastanawiam się czy czasem nie jest to
        jakaś wada. Czy Wasz wózek zachowuje się podobnie?
    • jedzik2 Re: baby design sprint 26.04.09, 07:04
      podbijam wątek...czekam na opinie
    • Gość: cygi75 Re: baby design sprint IP: *.54.173.131.tvksmp.pl 26.04.09, 11:12
      Ja mam ten wózek od 1,5 roku. Bez zarzutu. Duże kółka z przodu to wielki plus
      jak sie podjezdza pod krawężniki. Gdyby były pompowane byłoby 5+ , a tak tylko 5.
    • Gość: judi Re: baby design sprint IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:23
      używam wózka od póŁ roku-uważam że za tą cenę wózek jest ok. Nam też odpadło
      koło z przodu, ale naprawili w sklepie na miejscu, ponoć to typowe dla tego
      wózka. Sprint jest duży, dziecko ma w nim dużo miejsca. Kosz na zakupy duży, ale
      gdy oparcie rozłożone jest na płasko-do kosza nie ma dostępu-ale to typowe dla
      spacerówek.Jeśli chodzi o koła to wiadomo-są to koła piankowe i będzie zawsze
      trochę trzepało i trzęsło. Trochę duży po złożeniu, przynajmniej u nas zajmuje
      pół bagażnika audi a6 kombi... Oparcie jest krótkie, mojemu rocznemu synkowi
      dawno głowa wystaje ponad oparcie. No to chyba na tyle. Aha jeszcze jedno-tylne
      koła są szeroko rozstawione i czasem jest się ciężko zmieścić, by wyjechać z
      klatki muszę otwierać drugie skrzydło bramy(zresztą do jednego sklepu nie mam
      jak wjechać bo drzwi za wąskie)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka