Gość: zaniepokojona IP: *.ists.pl 28.01.03, 18:36 Czy moglo dojsc do zaplodnienia podczas pelnego stosunku, ktory mial miejsce w 4 dniu cyklu. Mialam wtedy miesiaczke, a cykle mam zazwyczaj 32 dniowe, choc zdarzyly sie wyjatki 31 dniowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eve Re: ciaza???? IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.03, 20:06 Mam podobny problem, tylko moj rozni sie tym ze ja bylam 3-4 dni po miesiaczce i w ostatnich 2 miesiácach mam je nieregularnie, do tego wzielam 3 tabletki Postironu aby nie doszlo do zaplodnienia, ale nie wiem czy pomogly bo wzielam je 4 godziny po stosunku, teraz czekam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: ciaza???? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.01.03, 00:11 chce cie pocieszyc eve - postinor dziala nawet do 12 g po stosunku! glowa do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: ciaza???? 29.01.03, 09:08 Gość portalu: zaniepokojona napisał(a): > Czy moglo dojsc do zaplodnienia podczas pelnego stosunku, ktory mial miejsce > w 4 dniu cyklu. Mialam wtedy miesiaczke, a cykle mam zazwyczaj 32 dniowe, > choc zdarzyly sie wyjatki 31 dniowe. Vitam!!! Wg. mnie nie powinno dojsc do zaplodnienia, ale zywotnosc plemnikow to ok. 3 dni, owulacja wystepuje ok.12-14 dnia cylku 28 dniowego, w Twoim przypadku bedzie ok.14-16 dnia cyklu. Osobiscie radze odczekac spokojnie bez stresu do nastepnej miesiaczki, jak wystapi to OK, jesli nie to zrob sobie domowy test ciazowy, bedziesz wtedy wiedziala czy masz po co robic test ciazowy u ginekologa. Pozdrovionka i povodzenia - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojona Re: ciaza???? IP: *.ists.pl 29.01.03, 13:31 wczoraj powinien pojawic sie okres, ale nadal nic :-((( rano robilam test ciazowy (quick vue) wyszedl negatywnie, myslicie, ze jest wiarygodny?? nie moge sobie teraz pozwolic na dziecko i okropnie sie stresuje, moze to przez to okres sie opoznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie Re: ciaza???? IP: *.chello.pl 30.01.03, 14:04 GŁOWA DO GÓRY! MIAŁAM KILKA RAZY TAKĄ SYTUACJE - KIEDYS OKRES SPÓŹNIAŁ MI SIĘ NAWET TRZY TYGODNIE, MOŻESZ SOBIE WYOBRAZIĆ, CO PRZEZYWAŁAM. TAK SIĘ ZDARZA, ŻE JEŻELI SIĘ DENERWUJESZ ZA BARDZO, TO OKRES MOŻE SIĘ PRZESUNĄC, POZA TYM JEZELI TEST WYSZEDL NEGATYWNY (A MINELO JUZ TROCHE DNI OD STOSUNKU) TO NA 99 % POWINNO BYC OK. NIE MARTW SIĘ - TO WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!!! (I DAJ ZNAC!) PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojona Re: ciaza???? IP: *.ists.pl 31.01.03, 13:34 hej! dzisiaj pojawil sie okres :-))))) wszystko mnie boli jak cholera, ale jestem z tego powodu w 7niebie. To cale opoznienie to chyba przez stres, bo wystarczyl jeden dzien jako takiego spokoju i od razu pojawily sie rezultaty. dzieki za zainteresowanie i rady pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś