IP: *.ists.pl 28.01.03, 18:36
Czy moglo dojsc do zaplodnienia podczas pelnego stosunku, ktory mial miejsce
w 4 dniu cyklu. Mialam wtedy miesiaczke, a cykle mam zazwyczaj 32 dniowe,
choc zdarzyly sie wyjatki 31 dniowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: eve Re: ciaza???? IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.03, 20:06
      Mam podobny problem, tylko moj rozni sie tym ze ja bylam 3-4 dni po miesiaczce
      i w ostatnich 2 miesiácach mam je nieregularnie, do tego wzielam 3 tabletki
      Postironu aby nie doszlo do zaplodnienia, ale nie wiem czy pomogly bo wzielam
      je 4 godziny po stosunku, teraz czekam!!!
      • Gość: ella Re: ciaza???? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.01.03, 00:11
        chce cie pocieszyc eve - postinor dziala nawet do 12 g po stosunku! glowa do
        góry!!!
    • verka.w Re: ciaza???? 29.01.03, 09:08
      Gość portalu: zaniepokojona napisał(a):

> Czy moglo dojsc do zaplodnienia podczas pelnego stosunku, ktory mial miejsce
      > w 4 dniu cyklu. Mialam wtedy miesiaczke, a cykle mam zazwyczaj 32 dniowe,
      > choc zdarzyly sie wyjatki 31 dniowe.

Vitam!!!
      Wg. mnie nie powinno dojsc do zaplodnienia, ale zywotnosc plemnikow to ok. 3
      dni, owulacja wystepuje ok.12-14 dnia cylku 28 dniowego, w Twoim przypadku
      bedzie ok.14-16 dnia cyklu. Osobiscie radze odczekac spokojnie bez stresu do
      nastepnej miesiaczki, jak wystapi to OK, jesli nie to zrob sobie domowy test
      ciazowy, bedziesz wtedy wiedziala czy masz po co robic test ciazowy u
      ginekologa.
      Pozdrovionka i povodzenia - Verka
      • Gość: zaniepokojona Re: ciaza???? IP: *.ists.pl 29.01.03, 13:31
        wczoraj powinien pojawic sie okres, ale nadal nic :-((( rano robilam test
        ciazowy (quick vue) wyszedl negatywnie, myslicie, ze jest wiarygodny?? nie moge
        sobie teraz pozwolic na dziecko i okropnie sie stresuje, moze to przez to okres
        sie opoznia
        • Gość: barbie Re: ciaza???? IP: *.chello.pl 30.01.03, 14:04
          GŁOWA DO GÓRY! MIAŁAM KILKA RAZY TAKĄ SYTUACJE - KIEDYS OKRES SPÓŹNIAŁ MI SIĘ
          NAWET TRZY TYGODNIE, MOŻESZ SOBIE WYOBRAZIĆ, CO PRZEZYWAŁAM. TAK SIĘ ZDARZA, ŻE
          JEŻELI SIĘ DENERWUJESZ ZA BARDZO, TO OKRES MOŻE SIĘ PRZESUNĄC, POZA TYM JEZELI
          TEST WYSZEDL NEGATYWNY (A MINELO JUZ TROCHE DNI OD STOSUNKU) TO NA 99 % POWINNO
          BYC OK. NIE MARTW SIĘ - TO WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!!! (I DAJ ZNAC!) PA!
          • Gość: zaniepokojona Re: ciaza???? IP: *.ists.pl 31.01.03, 13:34
            hej! dzisiaj pojawil sie okres :-))))) wszystko mnie boli jak cholera, ale
            jestem z tego powodu w 7niebie. To cale opoznienie to chyba przez stres, bo
            wystarczyl jeden dzien jako takiego spokoju i od razu pojawily sie rezultaty.
            dzieki za zainteresowanie i rady
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka