Dodaj do ulubionych

Projektują kampus uniwersytecki

27.04.09, 22:15
fajnie, że znowu coś sie będzie budowac, chociaż mnie się marzy, żeby Czestochowa była jednym wielkim placem budowy
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: Projektują kampus uniwersytecki IP: 172.25.252.* 27.04.09, 22:31
      ja marzę o równych nawierzchniach na drogach bez dziur i łat, o licznych
      ścieżkach rowerowych, wypożyczalniach rowerów, o pięknym centrum bez samochodów,
      za to z tramwajami przez całe aleje, o większej ilości parków w mieście i o
      estetycznych elewacjach budynków, o aquaparku, ogrodzie zoologicznym i
      botanicznym, o większej ilości imprez plenerowych...auć, uszczypnąłem się:)
      • Gość: xxxxx Re: Projektują kampus uniwersytecki IP: *.toya.net.pl 27.04.09, 23:08
        chyba trochę się zapędziłeś kolego... do listy swoich życzeń dopisz jeszcze
        profesjonalny kompleks torów dla quadów, bo tego ewidentnie w Częstochowie i
        okolicach brakuje, a debili nastawionych negatywnie do quadów przybywa i nawet
        grożą nam śmiercią...
        • Gość: ww Re: Projektują kampus uniwersytecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 12:08
          bo debile na quadach jezdza
          • Gość: Abc Re: Projektują kampus uniwersytecki IP: 195.88.28.* 28.04.09, 12:43
            Ja marze, zeby Czestochowa miala dobrego gospodarza.
            • Gość: gość Re: Projektują kampus uniwersytecki IP: 212.87.236.* 28.04.09, 13:53
              pomarzyc dobra rzecz
    • luzyna Re: Projektują kampus uniwersytecki 28.04.09, 22:55
      Wiecej osób jest jednak niezadowolonych ze wszystkiego, co próbuje
      się budować w Częstochowie. Każde pojedyncze roboty budowlane mają
      licznych przeciwników. Trudno sobie wyobrazić co by się działo,
      gdyby to był jeden wielki plac budowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka