praktykant.lulek 27.04.09, 22:15 fajnie, że znowu coś sie będzie budowac, chociaż mnie się marzy, żeby Czestochowa była jednym wielkim placem budowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz Re: Projektują kampus uniwersytecki IP: 172.25.252.* 27.04.09, 22:31 ja marzę o równych nawierzchniach na drogach bez dziur i łat, o licznych ścieżkach rowerowych, wypożyczalniach rowerów, o pięknym centrum bez samochodów, za to z tramwajami przez całe aleje, o większej ilości parków w mieście i o estetycznych elewacjach budynków, o aquaparku, ogrodzie zoologicznym i botanicznym, o większej ilości imprez plenerowych...auć, uszczypnąłem się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Projektują kampus uniwersytecki IP: *.toya.net.pl 27.04.09, 23:08 chyba trochę się zapędziłeś kolego... do listy swoich życzeń dopisz jeszcze profesjonalny kompleks torów dla quadów, bo tego ewidentnie w Częstochowie i okolicach brakuje, a debili nastawionych negatywnie do quadów przybywa i nawet grożą nam śmiercią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Projektują kampus uniwersytecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 12:08 bo debile na quadach jezdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abc Re: Projektują kampus uniwersytecki IP: 195.88.28.* 28.04.09, 12:43 Ja marze, zeby Czestochowa miala dobrego gospodarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Projektują kampus uniwersytecki IP: 212.87.236.* 28.04.09, 13:53 pomarzyc dobra rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
luzyna Re: Projektują kampus uniwersytecki 28.04.09, 22:55 Wiecej osób jest jednak niezadowolonych ze wszystkiego, co próbuje się budować w Częstochowie. Każde pojedyncze roboty budowlane mają licznych przeciwników. Trudno sobie wyobrazić co by się działo, gdyby to był jeden wielki plac budowy. Odpowiedz Link Zgłoś