Gość: blee a mnie z klatki uciekła Wrona IP: *.ibd.gtsenergis.pl 07.05.09, 21:54 może czyż yk ją widział :) Odpowiedz Link Zgłoś
majkel333 Raków: grasuje tu rozella białolica 07.05.09, 22:11 rozella jak rozella ale karolina jest śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyenia Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.enova.pl 08.05.09, 08:17 nie można się nie zgodzić. Karolina jest śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stk Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.05.09, 22:14 Śliczna Karolinka <zakochany> Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Raków: grasuje tu rozella białolica 07.05.09, 22:15 Panie Czyż lepiej ją złapcie bo jak przeżyje zimę? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinawasiel3 Raków: grasuje tu rozella białolica 07.05.09, 22:24 Y... tak czytam wypowiedzi.... Zajmijcie się tą papugą a nie oceniajcie mnie... bo raczej nie fotka ;-) Pozdrawiam Karolina W. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.net.stream.pl 07.05.09, 22:32 Karolinka złap sobie tą papuszkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.net.stream.pl 07.05.09, 22:40 Karolinka złap sobie tą papużkę (poprawka z papuszkę)to z pośpiechu hihihi) papuga śliczna i Ty też:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;0)gość Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.net.stream.pl 07.05.09, 22:47 poprawka:)Karolinka złap sobie tą papużkę:)to z pośpiechu i wyszło papuszkę:) jak nie znajdzie się właściciel to powinna być Twoja w końcu to Ty ją zobaczyłaś pierwsza i obserwujesz od tygodnia, POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 22:32 He, he- ja przeczytałam artykuł, ale też bardziej zwróciłam uwagę na Ciebie, a nie na papugę Odpowiedz Link Zgłoś
karolinawasiel3 Re: Raków: grasuje tu rozella białolica 07.05.09, 22:37 karolinawasiel3 napisała: > Y... tak czytam wypowiedzi.... Zajmijcie się tą papugą a nie > oceniajcie mnie... bo raczej nie fotka ;-) > > > Pozdrawiam > Karolina W. ;-) Mała pomyłka w mojej wypowiedzi. Chodziło mi o to, żeby nie pisać komentarzy na temat mojego zdjęcia ( bo to nie fotka.pl - bez urazy) ale na temat papugi. Wzbudziła napawrdę duże zainteresowanie wśród ludzi a szkoda żeby taki ładny ptak nie miał właściciela ( jak się nie znajdzie pierwszy, to niech będzie drugi właściciel). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtd Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.net.stream.pl 07.05.09, 23:18 fju fju..... fajnie jak by takie gatunki ptaków u nas w Polsce występowały na wolności troszkę kolorowiej by było..ale nasze podwórkowe. szare gołąbki i szare wróbelki i czarne wrony też niczego sobie;0))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszenkoo ... 07.05.09, 23:44 Karolina, źle napisali twoje nazwisko w artykule? czy tylko mi się wydaje ;> Odpowiedz Link Zgłoś
majkel333 Re: Raków: grasuje tu rozella białolica 08.05.09, 01:54 Karolino ale to Ty właśnie się spodobałaś najbardziej a nie papuga. Śliczna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ade Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.net.stream.pl 08.05.09, 21:52 Oooo, faktycznie, papużka na tym zdjęciu też jest. Sorry ale nie mogłem oderwać wzroku od tych pięknych oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiQ Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.54.171.98.tvksmp.pl 08.05.09, 06:38 Jakies dwa tygodnie temu moja dziewczyna chciała złapac czerwoną papugę na Trzech Wieszczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek2328 Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.poczesna.netcominternet.pl 08.05.09, 06:59 TU UCZYWIŚCIE CHODZI O KAROLINĘ WĄSIEL, a NIE " WĘSIEL" BRAWO KAROLINA Odpowiedz Link Zgłoś
k2i pani fotograf:) 08.05.09, 06:59 papuga jak papuga ale pani fotograf przykuła bardziej moją uwagę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek- emeryt Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.net.stream.pl 08.05.09, 08:10 To zwierzę może roznosić ptasią grypę!!! Uważajcie bo ta dzielnica jest bardzo narażona- nie dość, że panuje świńska grypa to jeszcze się teraz zmutuje z ptasią, a to raczej będzie już niuleczalne!!! Najlepiej zgładzić tego gada przy najbliższej okazji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gienka Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 09:11 Papuga należy do rodziny ptaków natomiast po twojej wypowiedzi można przypuszczać,że gad to jesteś ty.A tak na marginesie Karolina faktycznie ślicznotka :) i chociaż to nie fotka.pl i wcześniejsze jej wpisy odnośnie komentarzy do jej zdjęcia są dla mnie jasne,wybacz nie mogłem się oprzeć aby nie podzielić zdania poprzedników.Piękna kobieta nawet jeśli jest zła też jest piękna :)))(oczywiście nie miałem zamiaru wywołać złości) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dresiarz z Pekinu Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.com.pl 08.05.09, 09:22 A czy Pani fotograf ma swojego "właściciela"?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka.0 Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.09, 10:25 ta papuga dlugo nie pozyje na wolnosci... Moze ktos by ja zlapal w koncu i sie nia zaopiekowal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.3s.pl 08.05.09, 10:29 pieknie, pieknie.. piekna karolina, piekny rakow, piekna rozella.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek-emeryt Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 11:13 MÓWIĘ WAM LUDZIE TO ZARAZA SIĘ ROZNOSI - GRYPA ZMUTOWANA!!! WŁAŚNIE BYŁEM JĄ ZOBACZYĆ I WYGLĄDA NA ZDYCHAJĄCĄ!!! NALEŻY NATYCHMIAST ZGŁADZIĆ TEGO GADA - WYTWÓR SZATANA!!! SPROWADŹCIE KSIĘDZA BY POŚWIĘCIŁ TO MIEJSCE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pentax Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 11:44 Karolina z Pentaxem - to super dziewczyna. Dajcie już spokój tej papudze. Jak taka ładna dziewczyna radzi sobie z takim olbrzymiastym aparatem? Karolinko, jesteś prawdziwym SKARBEM Rakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.rev.masterkom.pl 08.05.09, 12:27 Jeśli ktoś wpadnie na pomysł zorganizowania wyborów miss forum Częstochowy to Karolina jest jak dla mnie numerem Jeden :) Ps.coby było na temat-papuga też ładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabata tylko nie mezalians IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 12:38 zeby tej papugi nie poderwal jakis wrona i zeby nie bylo mezaliansu!!! Trzeba tego przypilnowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks. Re: tylko nie mezalians to grzech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 14:59 Jestem księdzem i taki rajski ptak nie powinien latać po katolickim mieście.Bo odwraca ludzi od Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.rev.masterkom.pl 08.05.09, 18:00 A mnie wczoraj na 1000-leciu struś gonił ... papuga też mi coś ... Odpowiedz Link Zgłoś
rg270bk Raków: grasuje tu rozella białolica 08.05.09, 18:59 Racja :-) Karolina jest śliczna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszan Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.05.09, 20:40 dla takich oczu można zmysły postradać :D Odpowiedz Link Zgłoś
peacekeeper Raków: grasuje tu rozella białolica 08.05.09, 20:42 to coś , w tamtym tygodniu było na moim parapecie , były 2 szt , wziałem je własnie za ...papugi :) , nawet rozpytywałem sasiadów czy komuś nie zbiegły podczas czyszczenia klatek , bywało że juz miałem zbiegłe papugi i później był kłopot co z nimi zrobić . Nikt sie nie przyznał do zbiegów więc ich nie zatrzymywałem , po południu wyszły na balkon i sobie odleciały ... szkoda bo mogłem je ...zatrzymać wcale nie były płoche , podszedłem do nich na ok 1 m , jadły siemie lniane i kasze gryczaną ... Odpowiedz Link Zgłoś
elapin Raków: grasuje tu rozella białolica 08.05.09, 21:33 Witam! Ptak oczywiście niespotykany w naszym kraju i piękny. Ja kocham zwierzęta i fajnie, że taki ptak u nas sobie lata. Ale mnie jako mężczyźnie bardzo wpadła w oko ta oto niespotykanej urody kobieta na tym zdjęciu, Pani Karolina Węsiel. Jakby się odezwała na forum częstochowskiej Gazety Wyborczej, czyli tutaj i napisała coś o sobie, albo dała do siebie np. mnie( bo widzę,że moja konkurencja też nie śpi), jakieś swoje namiary, mam na myśli kontakt to super. A może redakcja Gazety coś wie na ten temat :P Na temat Jej osoby, bo uroda to pierwsza klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
maniek7904 Raków: grasuje tu rozella białolica 08.05.09, 22:05 Ja znam Karolinę to przyszłość Częstochowskiej fotografii ma juz sporo ładnych i ciekawych zdjeć w swoim dorobku.Niektóre można zobaczyć na stonach: www.charlottepix.carbonmade.com www.charli123.digart.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elapin Raków: grasuje tu rozella białolica 08.05.09, 22:35 Okej! Dzięki ale ja chciałem się coś bliżej o niej dowiedzieć... Jaki ma charakter, jaka Ona jest... Poprostu jakieś namiary, może sama się odezwie po raz trzeci tutaj, tak. Bo na zdjęciu wygląda cudownie :) Zgadzam się z tym, co napisała wcześniej, żeby nie oceniać jej po wyglądzie bo forum Gazety Wyborczej, to nie Fotka.pl i tutaj się zdjęć nie ocenia, ale ja jej nawet na naszej klasie szukałem i... nie znalazłem :( . Ja się z tym absolutnie zgadzam ale nie mogłem jednak przemilczeć tego zdjęcia :) Cóż siła wyższa :) Cieszę się, że Karolina ma pasję fotografowania! Z dnia na dzień stałaś się popularna... ;) Przemek mam na imię jak coś. Więcej nie mogę narazie napisać. Przynajmniej nie tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg w Twym spojrzeniu móc utonąć... 08.05.09, 23:09 Karolino, może wrzucisz jeszcze jakieś swoje zdjęcia? Jeśli nie masz to mogę Ci kilka pstryknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank Re: w Twym spojrzeniu móc utonąć... IP: *.3s.pl 09.05.09, 01:35 uciekaj karolinko, poki czas.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek mam prośbę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.09, 02:08 Karolinko czy mogę nosić za Tobą twój aparat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: mam prośbę IP: *.net.stream.pl 09.05.09, 17:29 a ja mogę być Twoim obiektem fotografowania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TADEK Re: mam prośbę IP: *.net.stream.pl 09.05.09, 17:33 Karolinko jesteś profesjonalistką widziałem pstrykasz śliczne zdjęcia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pająk Leon zdjęcie ptaka :-] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 09:11 Ja też mam fajnego ptaka, bardzo oswojony. Jeśli chcesz to możesz popstrykać kilka fotek :-P. Odpowiedz Link Zgłoś
elapin Re: zdjęcie ptaka :-] 10.05.09, 13:03 Słuchaj! Ja Ci dobrze radzę gościu: trochę szacunku do tej ślicznej i inteligentnej kobiety! Kobiety trzeba szanować! Wcale Ty się nie musisz nikomu chwalić co Ty masz! Kogo to interesuje! Pewnie każdy wie co miałeś na myśli! Ona robi zdjęcia bo to kocha i robi zdjęcia piękne, Karolino: tak trzymaj! Jak widzę, robi to co kocha! Ty pewnie też chciałbyś mieć taką pasję jak Ona! Pewnie też jej zazdościsz! Ja się tam bardzo cieszę,że ma Ona taką pasję! I chylę czoła przed Nią! Pozdrawiam z szacunkiem Karolinę i życzę Jej mnóstwo kolejnych tak niezwykłych zdjęć! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peuytrenia Re: Raków: grasuje tu rozella białolica IP: 83.16.102.* 10.05.09, 18:41 niebieskolica Odpowiedz Link Zgłoś
karolinawasiel3 Re: Raków: grasuje tu rozella białolica 10.05.09, 22:28 "niebieskolica" czy "białolica" ja się nie znam na gatunkach papug :P Z tego co czytałam jest ich dość dużo. Wczoraj ją widziałam na podówórku, latała sobie tu i tam. Moim zdaniem ten kto będzie próbował ją złapać będzie miał mały problem... heh... widać po niej, że bardzo polubiała życie na wolności i co do spedzenia kolejnych lat w kaltce to jej się nie spieszy. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinawasiel3 Re: Raków: grasuje tu rozella białolica 10.05.09, 22:58 Przepraszam za błędy w pisowni jakie popełniłam ;) * podwórku * klatce Tak się dzieje, jak piszę w pośpiechu na klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinawasiel3 Re: Raków: grasuje tu rozella białolica 13.05.09, 13:57 Zrobiłam nowe zdjęcia Rozelli ;-) img4.imageshack.us/img4/8548/imgp4155e.jpg img24.imageshack.us/img24/2658/imgp4149.jpg img10.imageshack.us/img10/8687/imgp4154y.jpg img27.imageshack.us/img27/3287/imgp4160u.jpg Narazie 4 zdjęcia :P Odpowiedz Link Zgłoś