man1969 31.05.09, 19:55 Witam. Bardzo bym prosił formuowiczów o wypowiedzi, opinie swoje spostrzeżenia, uwagi itp. na temat sali weselnej Słoneczny Brzeg w Zawadach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olka Re: Słoneczny Brzeg w Zawadach IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 20:46 Też jestem zainteresowana wypowiedziami czy też waszymi opiniami. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Słoneczny Brzeg w Zawadach IP: *.isd-hcz.com.pl 01.06.09, 09:48 Ostatnio byłam tam na weselu- sala jest b a r d z o ładna. Wielki atut to rewelacyjna obsługa !!!! Menu myślę zależy od pary młodej,podane jedzenie było bardzo dobre w dużej ilości. Można równiez jako gość wynająć domek na nocleg , z czego skorzystałam również. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
malwis23 Re: Słoneczny Brzeg w Zawadach 01.06.09, 10:17 wszystkie pieknie i ładnie .tylko ze z tego co słyszałam ceny tez sa piekne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hvacrse Re: Słoneczny Brzeg w Zawadach IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.09, 20:12 ceny dość wysokie ale lokal pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Słoneczny Brzeg w Zawadach IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.09, 21:34 tez czytam z wielka uwaga posty, czy jeszcze ktos cos napisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Słoneczny Brzeg w Zawadach IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 21:10 up. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasanka Re: Słoneczny Brzeg w Zawadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 20:26 Ładna sala, piękna okolica, basen, czyste domki i to wszystko ... Właściciel/Menager kłócący się o wszystko, problematyczny w najdrobniejszych kwestiach, wszystko jest dla niego problemem, goście petentami i intruzami. Spostrzeżenia - jak ,,naciąć" parę młodą w małym palcu. Ogólnie - SZKODA NERWÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Słoneczny Brzeg w Zawadach IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.13, 21:00 Czy to chodzi o tego brodziatego? Faktycznie, cham i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
654321sc Re: Słoneczny Brzeg w Zawadach 03.05.13, 21:09 Gość portalu: gość napisał(a): > Czy to chodzi o tego brodziatego? > Faktycznie, cham i tyle w temacie. Oj z dala od tego buca. Omijać z daleka bo on swe psy tym co zostanie poźniej musi karmić. Odpowiedz Link Zgłoś