agom 14.06.09, 19:11 Witam, Bardzo proszę o odpowiedź, jeżeli ktoś się orientuje: czy skierowanie na podstawowe badania dziecka mogę wykonać w innym laboratorium niż tym przy przychodni, do którego chodzi? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Realizacja skierowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 21:38 Niestety , ale gdzie indziej będziesz musiała zapłacić. Twoja przychodnia ma podpisaną umowę z tym laboratorium, i tylko tu możesz te podstawowe badania za darmo zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agom Re: Realizacja skierowania IP: *.rev.inds.pl 14.06.09, 21:50 Dzięki bardzo za odp. Myślałam, że jeśli jest na NFZ to we wszystkich lab. Ale chyba masz rację.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Realizacja skierowania IP: *.116.125.10.tvksmp.pl 14.06.09, 22:28 a mnie się wydaje ze nie bardzo ma racje bo bywa tak ze maja skierowania z przychodni a robia na ul.sobieskiego ale moze ja się myle?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bl Re: Realizacja skierowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 13:46 dowiedz się w przychodni z jakimi laboratoriami przychodnia ma umowy bo bywa że z kilkoma. Odpowiedz Link Zgłoś