pomoc_domowa 17.06.09, 15:34 co sądzicie o perfumach fm? czy rzeczywiście są trwałe? i czy chce się Wam czekać około 1 tygodnia na otrzymanie ich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LiM Re: perfumy fm - opinie IP: *.217.146.194.generacja.pl 17.06.09, 19:33 Są trwalsze od większości podróbek, ale mniej trwałe od oryginałów. Nie ma co się spodziewać cudów. Mimo wszystko stosunek ceny do jakości korzystny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la panna Re: perfumy fm - opinie IP: *.54.170.229.tvksmp.pl 17.06.09, 20:08 i jeszcze maja wszystkie topowe zapachy :) ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lenka345 Re: perfumy fm - opinie 30.06.09, 18:27 Ja nie narzekam na te perfumy. Kupilam podrobke mexxa damskiego i pachnialo cudownie. byly trwale. moj maz ma podrobke davidoffa game i tez mu sie podobaja.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomoc Re: perfumy fm - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:22 witam jeszcze raz - pytam, ponieważ zastanawiam się nad ich dystrybucją a zakup startera to koszt około 140zł. ja dzisiaj pokropiłam się chanel nr 5 - i powiem szczerze, że długo się nie trzymały (około 1 godz) być może są hity, które rzeczywiście są rewelacyjne - a jeśli tak to czy możecie mi powiedzieć jakie to są nr? ps. a co z oczekiwaniem? - czy chce się Wam na nie czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semła Re: perfumy fm - opinie IP: 193.138.241.* 18.06.09, 13:35 lipa a nie perfumy, krótko trzymają i kiepsko "przypominają" oryginały. Znajomi się w to władowali i żałowali ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomoc Re: perfumy fm - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 20:38 Dzięki za wypowiedzi. Zastanawiałam się nad pracą dorywczą i rzeczywiście słyszałam więcej opinii na "nie". Miłego jeszcze dnia - pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś