Dodaj do ulubionych

Nowy wirus !!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 21:47
Obserwuj wątek
    • Gość: TOM Re: Nowy wirus !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 21:49
      Czy dostajecie też w ostatnich dniach duże ilości maili z wirusem???
      Co się dzieje?
      Czy tylko ja mam taki problem?
      POZDRAWIAM
      • Gość: elle 24 Re: Nowy wirus !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 31.01.02, 00:00
        ja dzisiaj dostalam z tekstem "my new photo from party" czy cos takiego
        • Gość: Jontek Re: Nowy wirus !!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 31.01.02, 00:26
          Ten wirus jest niezły-blokuje nawet AVP !!! Spróbujcie spod dosa go usunąć.
        • Gość: pralat Re: Nowy wirus !!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.0.2.* 01.02.02, 02:26
          Gość portalu: elle 24 napisał(a):

> ja dzisiaj dostalam z tekstem "my new photo from party" czy cos takiego

hehe
          jak dostajesz jakis dziwny mail od kogos kogo nieznasz i jeszcze niewiadomo jaki
          zalacznik to go od razu wywalaj a nie czaj co i jak to oszczedzisz sobie pozniej
          nieprzyjemnosci
          • elle_24 Re: Nowy wirus !!!!!!!!!!!!!!! 01.02.02, 08:23
            tak sie sklada, że to było od osoby, którą znam.
            • Gość: Tomi 24 Re: Nowy wirus !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:15
              elle_24 napisał(a):

> tak sie sklada, że to było od osoby, którą znam.

Bo ten wirus rozprzestrzenia się właśnie w ten sposób. Wysyła maile od znanych Ci
              osób. Zwracaj uwagę na temty, jeżeli są dziwne nie otwieraj. Zapraszam pod taki
              adresik, tam znajdziesz pełen wykaz tematów, których nie należy odbierać.
              Pozdrawiam serdecznie
              www.kav.pl/nowosci.php?s=details&id=145
              • Gość: Andy Re: Nowy wirus !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.02.02, 19:08
                Trzeba uwazac na wirusy - tyle...
                • eela Re: Nowy wirus !!!!!!!!!!!!!!! 02.02.02, 20:34
                  Rozsialy sie po calej Polsce, nawet doszly do Niemiec, bo mialam stamtad
                  zapytanie, czy cos im wysylalam
                  • piasia Re: Nowy wirus !!!!!!!!!!!!!!! 06.02.02, 08:48
                    ostatnio na mój firmowy mail przychodzi masa takich dziwolągów "new photo from
                    my party" albo "Hi, honey" albo "hallo, darling".

Wywalam natychmiast, także z "elementów usuniętych". Niestety, czasem coś się
                    rozlezie po całej firmowej sieci".

A zeby temu co to wysyła, "flaki zgniły i dupą wyciekły" (kto rozpozna, z czego
                    to cytat? :-)
                    • Gość: Tomi Re: Nowy wirus !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 16:48
                      Hej Piasia! Ciężko będzie Ci znaleźć nadawcę tych zawirusowanych maili,
                      ponieważ on rozsyła się się samoistnie przez outlooka. Ale widzę że pragniesz
                      okrutnej zemsty dla "producenta" tego wirusa,
                      Pozdrawiam serdecznie
                      Tomi (cocacola@go2.pl)
                      • piasia Re: Nowy wirus !!!!!!!!!!!!!!! 07.02.02, 07:19
                        Gość portalu: Tomi napisał(a):

> Hej Piasia! Ciężko będzie Ci znaleźć nadawcę tych zawirusowanych maili,
                        > ponieważ on rozsyła się się samoistnie przez outlooka. Ale widzę że pragniesz
                        > okrutnej zemsty dla "producenta" tego wirusa,
                        > Pozdrawiam serdecznie
                        > Tomi (cocacola@go2.pl)

Hej Tomi!

Ja nawet nie będę go szukać. Samo życie się zemści. A jeżeli tak, jak mu życzę
                        cytując krasnoluda z ostatnich stron "Pani Jeziora" A. Sapkowskiego, to będzie
                        miał przechlapane....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka