Dodaj do ulubionych

Luksor - restauracjaa

13.07.09, 22:19
zamierzam zaprosić kilka osób na uroczystą kolację. Polecacie Luksor?
Obserwuj wątek
    • Gość: bo_tak Re: Luksor - restauracjaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 23:45
      Nie.
      • werooo Re: Luksor - restauracjaa 15.07.09, 15:51
        ale dlaczego nie polecasz?
        trochę jestem teraz zbita z tropu, chodzi o obsługę czy menu?
        • Gość: g Re: Luksor - restauracjaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 17:27
          idz do astorii na krakowskiej albo gdzies na wielunska.
          • Gość: . Re: Luksor - restauracjaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 17:53
            nawet nie wiem co to ten Luksor, ale faktycznie polecam Astorie - rewelacyjna
            restauracja ale i bardzo wyszukana..jezeli nie musi to byc az takie wyszukane
            miejsce wybierz sie na wieluński rynek - duzo fajnych restauracji od
            staropolskiej po grecka jest tez meksykańska do wyboru do koloru
          • Gość: Paweł123 Re: Luksor - restauracjaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 20:20
            Rynek Wieluński. " U Braci Kiemliczów"
    • werooo Re: Luksor - restauracjaa 15.07.09, 18:09
      nie chodzi o luksusy z luksoru ;)
      byłam tam kiedyś przelotem i wnętrze wyglądało atrakcyjnie - spodobała mi się ta restauracja "na oko"
      szukam jakiegoś spokojnego miejsca, eleganckiego, z dobrym menu - to na tyle moich wymagań ;)
      jesli chodzi o luksor to czasem tamtędy przejeżdzam i parę razy zauważyłam, że albo było zamknięte albo pustki tam panują - tzn nikogo tam nie widziałam (z zewnątrz oczywiście)
      dlatego sie zastanawiam czy akurat taki zbieg okoliczności czy np niema tam ruchu bo potrawy niesmaczne albo obsluga nie ta
      • Gość: gość Re: Luksor - restauracjaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 11:17
        Ja zdecydowanie polecam. Byłam na kilku kameralnych imprezach, również jedną
        swoją uroczystość rodzinną tam właśnie urządzałam. Profesjonalna obsługa, bardzo
        smaczne jedzenie. A pisząc o minusach: opłata przed imprezą (u mnie było to menu
        ustalone wcześniej -25 osób) i nie można podać własnego alkoholu, tyko kupiony
        tam - jakkolwiek po niewygórowanej cenie. Poza tym rzeczywiście kawa, herbata,
        soki itd w nieograncozonych ilościach. Zadnych powodów do narzekań, pozdr
        • Gość: gosc Re: Luksor - restauracjaa IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.09, 11:22
          A ja nie polecam, autor sam chyba jest zwiazany z tym lokalem i
          reklamy darmowej tu na tym forum szuka, porazdka aż żal du-pę
          ściska !
          Bylam tam i nie polecam !!!!!!!!!!!!
          • werooo Re: Luksor - restauracjaa 16.07.09, 13:10
            ale dlaczego nie?
            bo obrus ma brzydki kolor, krzesła niewygodne?

jeśli już ktoś nie poleca, to może mógłby napisać dlaczego
            bo jeśli mi nie odpowiada komuś kolor ściany, to akurat dla mnie ma małe znaczenie
            a jeśli ktoś nie poleca bo podają zimną zupę, to dla mnie ostrzeżenie

dziękuję też za pozostałe propozycje :)
            • Gość: obiektywny Re: Luksor - restauracjaa IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.09, 13:59
              Ja napisze tak, wszystko do "du-py" !
              wystarczy ???
            • Gość: . Re: Luksor - restauracjaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 14:05
              werooo napisała:

> ale dlaczego nie?
              > bo obrus ma brzydki kolor, krzesła niewygodne?
              >
              > jeśli już ktoś nie poleca, to może mógłby napisać dlaczego
              > bo jeśli mi nie odpowiada komuś kolor ściany, to akurat dla mnie ma małe znacze
              > nie
              > a jeśli ktoś nie poleca bo podają zimną zupę, to dla mnie ostrzeżenie
              >
              > dziękuję też za pozostałe propozycje :)

podejrzanie wypytujesz o wszystko, chyba faktycznie masz zwiazek z ta
              restauracja i robisz wywiad srodowiskowy..nie mozesz poszukac innej tylko zes
              sie tak uparła jak osioł
              • werooo Re: Luksor - restauracjaa 16.07.09, 14:21
                taaaaa
                osioł jestem wystarczy???

z luksorem mam tyle wspólnego co z astorią czy da grasso

ale ja nie pytałam jakie polecacie, tylko czy polecacie luksor. Jelsi nie to chce wiedziec dlaczego, co w tym dziwnego?

Jakbym byla np wlascicielem tej restauracji i szukala reklamy, to rownie dobrze mogłabym sobie odpisywać sama na posty "tak to super restauracja polecam"
                a dla Twojej informacji mogę podać, że
                Luksoru najprawdopodobniej zrezygnuje, bo jest tylko 1 pozytywna opinia o tym lokalu, a mnie nie stać na to aby wywalić parę stów na kolacje i wyjść z niezadowoleniem
                ALBO tam są rzeczywiście pustki i nie mają gości, albo ich goście nie siedza na forum i sie nie wypowiedzą - no i tyle :)
                • Gość: jjaa Re: Luksor - restauracjaa IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.09, 14:24
                  Jjaa nie polecam i nie musze tego dowodzic.
                  BYlem raz i juz z pewnościa drugi raz tam nie bede.
                  • Gość: ... Re: Luksor - restauracjaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 14:49
                    skoro masz ot pare stów to przestan juz marudzic o tym luksorze i idz do
                    Astorii..a to ze nie ma tam ludzi moze byc spowodowane tym ze restauracja miesci
                    sie na zadupiu
                    • Gość: Gość Re: Luksor - restauracjaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 20:47
                      A ja myślę, że to jest kwestia oczekiwań czy gustu. Najlepiej chyba pójść,
                      zamówić coś, posiedzieć, jakkolwiek osobiście sądzę, że restauracja jest po
                      prostu nastawiona na organizację imprez, a nie przypadkowego klienta. I jeśli
                      chodzi o imprezy, to uważam że jest tam całkiem w porządku. Z mojej strony
                      poleciłabym jeszcze restaurację w hotelu Grant koło Tesco, a także lokal Maska w
                      III Aleji. Ale tak jak mowię, to sprawa indywidualna.
                      • zabele Re: Luksor - restauracjaa 17.07.09, 09:06
                        Byłam tam na przyjęciu weselnym w zeszlym roku i byłam pod wrażeniem. Oceniam
                        menu, obsługe i wystrój. Nie wiem czy drogo czy nie drogo, bo ja bylam gościem,
                        ale było smacznie, gustownie, spokojnie i wytwornie.
                        • Gość: olo Re: Luksor - restauracjaa IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 09:09
                          dla mnie kicha, dno !
                          • Gość: j Re: Luksor - restauracjaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 10:04
                            dokladnie padlina i zygi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka