hdangie 20.07.09, 17:47 Moja najlepsza przyjaciółka obchodzi urodziny i chciałabym jej zrobić jakiś zaskakujący prezent... pomyślałam o jakimś relaksującym masażu... czy ktoś mółby mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamans Re: prezent dla przyjacółki 21.07.09, 01:15 tzn co? Sama chcesz jej masaż zrobić? ;p Przejrzyj sobie stronkę www.takapaka.pl - na pewno coś zaskakującego znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: prezent dla przyjacółki 21.07.09, 10:23 A jakiś sympatyczny masażysta...........?! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdangie Re: prezent dla przyjacółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 11:36 własnie chodzi i mi o jakiś fajny masaż z fajnym masażystą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: prezent dla przyjacółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 11:57 moze wibrator ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jessica Re: prezent dla przyjacółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 17:37 ostatnio byłam na wspaniałym masażu w czekoladzie...nie wspominając już o masażyście(niezłe ciacho)... masażysta na początek speelingowal cale ciało i potem wykonał cudownie odprężający masaż czekoladą... gorąco polecam....gabinet przy ul.Jasnogórskiej 38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autorki/a Re: prezent dla przyjacółki IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 20:52 a napisz ćwoku ile np. lat ma itp. a pozniej spodziewaj sie konkretow brani łbie. ale burak zawsze burakiem bedzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: prezent dla przyjacółki IP: 193.93.91.* 21.07.09, 21:44 tez polecam taki masaz w czekoladzie u Pana Macka- naprawde bardzo odprezajace i relaksujace-jak w SPA. Jesli chcesz dac przyjaciolce niepowtarzalny prezent to polecam.Ja bylam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: prezent dla przyjacółki IP: *.prenet.pl 21.07.09, 21:51 Salony SPA oferują karnety upominkowe na prezenty. Można kupić karnet na określoną kwotę do salonu, a przyjaciółka sama wybierze sobie na jaki zabieg z oferty salonu miałaby ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: prezent dla przyjacółki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.10.09, 15:34 Na 18-tke dostałam w prezencie zabieg spa w SIMON SPA. Czekoladowy sen składa sie z 3 elementów i trwa około 2h i 30 minut. Cudownie aromaterapia, wszecie tylko swiece i pan sasujacy. Najpierw peeling czekoledawy, potem prysznic czekoladowy, nastepnie topiaca sie czekolada zostałam oblana i zawinieta w folie i koc na drzemke. Potem kolejny prysznic i na koncu MASAZ BIAŁĄ CZEKOLADA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: prezent dla przyjacółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 22:20 ile kosztuja takie mazaże?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antolka Wibrator IP: *.fastproxynetwork.com 14.10.09, 01:00 najlepiej na baterie Odpowiedz Link Zgłoś