Gość: Natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 09:32 Czy ktoś w tej firmie zakupił może teleskop ? Bardzo mi zależy zeby ktoś sie wypowiedział, bo szukam wysokiej jakości sprzętu,zebym mogła jak najwięcej zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej1 Re: OpenAir Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 11:29 Ja miałem okazję kupienia i jestem bardzo zadowolony. Jest na prawde świetny, to był prezent dla mojego syna a on to juz w ogole jest wniebowzięty, stwierdził ze spełniłem jego marzenie wiec ciesze sie ze ich znalazłem. Jesli chodzi o jakość to nie ma co sie martwić bo jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: OpenAir Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 13:11 A to musze ich sprawdzić, bo mój syn tez się własnie tym interesuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: OpenAir Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 13:20 Skoro już myślicie o swoich pociechach to dla młodych astronomów nadałby się planetaoczu.pl/p,pl,432,teleskop+skywatcher+synta+skdob+8+pyrex.html. Taki mi doradzono w sklepie, prezent dla chrześniaka się udał. Proszę nie sugerować się ceną, jak na nią to produkt wysokiej jakości. Miałem okazję sprawdzić sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Re: OpenAir Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 08:53 dzięki! muszę przyznać, że bardzo fajny sklep, wcześniej o nim nie słyszałem. cieszy mnie szeroka oferta, mam w czym wybierać!!! na prezent też się nadaje, dzięki za podsunięcie pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś