badusia 24.01.05, 22:33 szukam fajnego zespołu na wesele. Możecie mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtalbo Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 19:36 www.siesciemnia.wizytowka.pl Pozdrawiam zespół Afera :) Przemas take care :) Odpowiedz Link Zgłoś
trufinkers1 Re: Zespół na wesele 25.02.05, 20:39 Znam fajny zespół z okolic Zielonej grał u Mojej Siostry na weselu!!!Są niedrodzy i naprawde dobrzy!!!Wspaniałe głosy ( 2 facetów + dziewczyna).Daję Ci namiary : Michał Łysiak tel:600 344 009, www.projectstudio.udp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sctk Re: Zespół na wesele IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.05, 12:33 many jest bardzo fajny i niedrogi 2 facetów i dziewczyna są z gorzowa ale grają nawet w niemczech , mają swoją stronę internetową i można posłuchać jak śpiewają gorąco polecam a zespół siesciemnia to tak jak ich nazwa mówi sory ale są młodzi ale jakoś zamiast do przodu to do tyłu niepolecam są smętni sztywni i za dużo piją szczegulnie taki jeden zgryżliwy byłem na weselu jak grali i jakoś niepolecamy ich nikomu Odpowiedz Link Zgłoś