ludicrus 06.05.05, 23:40 Dlaczego Winiarnia w Zielonej Górze cieszy sie tak duzym powodzeniem?Czemu tam chodzicie...Co was tam ciągnie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.05, 14:52 chodzicie dla tego bo panuje tam samowolka,smród a wy to lubicie.To nie winiarnia tylko świniarnia.Żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.05, 20:37 Bo tam rezyduje nawspanialsza mafia z lubuskiego! Króloweie życia i dragi. I tylko Studia im brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 23.07.05, 23:52 Nie zauwazylam (poczulam) zeby tam smierdzaialo :P A chodze do winiarni bo tam panuje super atmosfera i sala z muzyka dance jest duza a nie tak jak w studio :/ imprezy studenckie sa super! nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: WINIARNIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 17:47 ja tam bylam tylko raz i wsumie nie wiem jak mam sie wypowiedziec na jej te,at wikszac moich znajomych tam nie chodzi a z chcecia by sie jeszcze wybrala tylko nie mam z kim:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 26.07.05, 23:55 Po wakacjach zapraszam Cie Aniu na środy studenckie do winiarni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugman Re: WINIARNIA!!! IP: 62.87.178.* 20.09.05, 21:35 A co to Pani Aniu krtypto reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulazg Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.05, 13:58 a kto tam chodzi? bylam na otwarciu ,super miejsce chociaz brak okien brrr ,dobra muza,towarzystwao dorosle ,potem bylam pol rokupo otwarciu i srednia wieku lat 13 ,nacpani nastolatkowie ,polnagie 12 z makijazem kapiącym na ich sliczne szpilki, bród,smród i oubóstwo,muza jakas rąmbanka,wszedzie pety,piwo i dragi ,okropnosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_1501 Re: WINIARNIA!!! 22.10.05, 16:28 Wszyscy twm chodza dlatego, ze wpuszczany jest praktycznie kazdy bez wzgledu na wiek. Paza tym przychadza tam ciekawi ludzie a muzyka nie jest najgorsza. Przynajmniej jest gdzie sie pobawic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxanka Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 04.11.05, 18:53 hmm...winiarnia kiedys było tam ok teraz syf smrud i pełno nastolatkow zastanawia mnie jeden fakt kto im sprzedaje alkohol??winiarnia nie patrzy na jakosc imprez tylko na ilosc zarobionej kasy !!szkoda bo duzo na tym traca Odpowiedz Link Zgłoś
wiebial Re: WINIARNIA!!! 29.11.05, 10:44 a czy mozna wyciagnac jakies panienki ? Odpowiedz Link Zgłoś