Gość: HANKA IP: *.ztpnet.pl 24.01.06, 17:58 JA RODZIŁAM NIEDAWNO I WSPOMINAM OK ALE.....CHCIAŁABYM POZNAC WASZE OPINIE POZDRAWIAM PAPA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rodzynek8 re: porodowka IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.04.06, 14:03 SZKODA PISAC!!! SAMA PORODOWKA MOZE BYC ALE CO NIEKTORZY LEKARZE... JA RODZILAM W 2001r I TAK MI ZAPADLO GLEBOKO W PAMIEC ZLE TRAKTOWANIE ZE DWOJKE URODZILAM W SULECHOWIE!!!! BRRRRY AZ SIE MYSLEC NIE CHCE ZE TO SZPITAL WOJEWODZKI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda co sadziice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:16 Ja tez mam dylemat gdzie rodzic Sulechow cz Z-G, tym bardziej ze termin porodu sie zbliza.Poradzcie kobitki.Slyszalam ze teraz jest w Z-G ok, prawda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: co sadziice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 07:14 zg jest nie do polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa74 co sadzicie o zielonogorskiej porodowce IP: *.uz.zgora.pl 28.04.06, 20:24 Ja rodzilam w stycniu i tylko dzieki lekarzom ktorzy pracuja na porodowce mam slicznego i zdrowego synka.Naprawde na zielonogorskiej porodowce nie jest tak zle>>serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejku Re: co sadzicie o zielonogorskiej porodowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 23:02 Sformułowanie "nie jest tak źle" zwala mnie z nóg. Poród w Zielonej Górze to koszmar, owszem, są tam dobrzy lekarze, ale trzeba dać na mszę - i nie tylko?, żeby na nich trafić. Mojej kolezance baba skaleczyła dziecko w brzuch, przecinając pępowinę!!! Nawet przepraszam nie było! A ja miałam kłopot ze skurczami, nikt palcem nie kiwnął,mówili, że histeryzuję, że jeszcze czas widocznie, az po wieeelu godzinach pojawił sie ktoś mądry i kazał mnie rozciąć: misiu pływał w zielonych wodach! Jeszcze wysłuchiwac musiałam uwag, że to przez moje nerwy. To pastwisko, a nie poródówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co sadzicie o zielonogorskiej porodowce IP: *.ztpnet.pl 15.09.06, 23:11 podpisuje sie pod tym ze porodowka w z.g to pastwisko ja rodzilam tam rok temu i ze zdrowego dziecka lekarz zrobil niepelnosprawne do konca zycia ludzie takie jaja jak tu robia to tylko odradzac innym mialam zdrowe dziecko a mam .... uszkodzil przy porodzie ciagnal na sile wypychal przeszlam meki a nie porod Odpowiedz Link Zgłoś