Gość: nie lubie falubazu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 12:04 to ma być magia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic ZKŻ Kronopol Zielona Góra - Unia Leszno 36:57 IP: 79.97.60.* 02.06.08, 14:50 moim zdaniem nie trzeba teraz debatowac kto co i jak tylko wziasc sie w garsc,czekaja nas kolejne ciezkie mecze,tym bardziej juz najwyzszy czas aby pan Andrzej pomyslal co zrobic z obcokrajowcami,bo to troche smiech ze w gp radza sobie bez zarzutow a w meczach ligowych dno........i az strach myslec jak maja tak jezdzic do konca sezonu,brakuje nam takiego zawodnika jak adams,crump,bjarne pedersen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Panie Dowhan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 08:39 Mam kilka pytań: 1. Ile będą kosztować bilety na następny mecz? Ponoć za dobry produkt trzeba zapłacić... To ja się pytam czy sądzi Pan, ze kibice Falubazu dostali w niedzielę dobry produkt czy raczej chłam w wykonaniu naszych jeźdźców? Jak na razie to dobry produkt robią tylko kibice, przygotowując piękne oprawy i dopingując drużynę licznie stawiając się na każdym meczu. Dopingują, mimo, że z zapowiadanej walki o medale robi się powoli walka o uniknięcie barazy. 8 czerwca lecimy na 6 miejsce w tabeli i mam wrażenie, że co było do wygrania w tym sezonie to już wygraliśmy. Zostają nam 3 punkty do zdobycia w rewanżu z Tarnowem, bo z taką jazdą trudno liczyć na więcej. 2. Co jest k.@.a ???- miało być pięciu solidnych w drużynie - jak się okazuje najśmielsze oczekiwania przeszli juniorzy, którzy w niemal każdym meczu dają nam po biegu juniorskim handicap 5:1. Tylko co u diabła z resztą? od początku sezonu nie jechało dwóch, teraz już nie jedzie czterech!!! No ale nic, ważne, że słonecznik na stadionie idzie jak woda, no nie? 3. Ile można stać za 1 kiełbaską przed meczem? Ja stałem 45 minut. Czy to tak trudno stworzyć więcej punktów gastronomicznych? Zadbaj pan o kibiców!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ZKŻ Kronopol Zielona Góra - Unia Leszno 36:57 IP: 91.64.126.* 02.06.08, 20:17 Jestem byłym studentem studiujacym w Zielonej Górze a jestem z Leszna.Darze sympatia Zielonogorzan i zawodnikow Kronopolu.Goscinnosci i szerosci uczuc powinnismy uczyc sie od Nich.Brak nam tolerancji i sportowego podejscia do sportu, ale to nie jest wina tylko nas. Coraz mniej jest prawdziwych kibicow. Za moich czasow na naszym stadionie oklaskiwano nawet Jarmule. Zycze powodzenia tym dwom Kluba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny ZKŻ Kronopol Zielona Góra - Unia Leszno 36:57 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 23:45 Nie rozumie takiego p.......nia. W Częstochowie dostaliśmy baty od dwóch zawodników tj.NIKI i GREG /oczywiście nie nasz/ poz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Janas OUT !!! On sobie nie radzi !!! IP: 193.0.242.* 03.06.08, 11:04 Facet kompletnie nie radzi sobie z prowadzeniem zespołu - Problemy z Fredem i PUKiem a teraz doszła sprawa przygotowania toru na niedzielne spotkanie . TO SKANDAL ZE TEGO NIE DOPILNOWAŁ I ZA TO POWINIEN ODEJSC !!!! Odpowiedz Link Zgłoś