waldek.usa Zart, on likami nie rzuca. 09.05.09, 04:38 polam5 napisał: > prove it! send a link ► Zreszta on jak widzimy, lata tylko okazjami, gdy do samolotu podstawiaja przyczepe, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Mozna tez za male pieniadze poszalec 09.05.09, 05:15 dookola swiata: tinyurl.com/rdw4lv Ale do tego trzeba miec predyspozycje; na przyklad pracowac dla firmy majacej biura na calym swiecie, badz pracowac na uniwerku majace dobrze rozbudowane reciprocity, malo tego - zatrzymujac sie w ichnich klubach, taki Harvard Club of Boston na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: San Francisco _ Berlin 08.05.09, 22:44 A pozniej ci Niemiaszki lustracjem doopy zrobiom czy ty tam jakiejs swini nie przemycasz. heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
undocumented.alien Re: San Francisco _ Berlin 09.05.09, 00:24 SFO-TXL nonstop ???? O ile dobrze wiem, to nie ma takiego połączenia. Jedyne z TXL do USA to chyba JFK, linii Continental. Odpowiedz Link Zgłoś
undocumented.alien Re: San Francisco _ Berlin 09.05.09, 01:22 Mocno nie pasuje mi to. Tak jak pisalem, z Berlina Tegel najdalsze loty do USA to do JFK i czasami do Atlanty. Trasy te sa obslugiwane przez mocno wyeksploatowane B-757, które i tak z trudnościami pokonują te trasę. Na trasę SFO-Berlin musiałyby być B-777ER B-747, A-340ER, A-330 które to w Berlinie nie lądują. Tzn, chyba jedynym wyjątkiem są chińskie linie Hainan na trasie do Pekinu samolotami A-330. Sprawdzilem wszystkie połączenia z Berlina Tegel i nie ma nic nonstop do SFO lub LAX.... Są tylko z przesiadkami głównie w JFK. Chyba ze sie mylę.... Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: San Francisco _ Berlin 09.05.09, 02:02 undocumented.alien napisał: > B-777ER B-747, A-340ER, A-330 które to w Berlinie nie > lądują. Dlaczego nie lądują w Berlinie? Pytam z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: San Francisco _ Berlin 09.05.09, 04:38 undocumented.alien napisał: > Berlina Tegel najdalsze loty do USA > to do JFK i czasami do Atlanty. Trasy te sa obslugiwane przez mocno > wyeksploatowane B-757, Zaintrygowała mnie ta informacja więc sprawdziłem na Orbitz kilka bezpośrednich lotów na trasie JFK - TXL, wszystkie są obsługiwane przez B-767. Odpowiedz Link Zgłoś
szamboszczurek Re: San Francisco _ Berlin 09.05.09, 02:02 $ram na faszystowskie okazje wyjazdowe. Jak poszukasz to pewnie znajdziesz ponizej setki tylko po zlamanego sie szlajac po swinska grype. Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: San Francisco _ Berlin 09.05.09, 04:12 a ja pieprze okazje hehe przesiadka jednak jest w Newark,niewaze ,letem i juz hehe Odpowiedz Link Zgłoś