Dodaj do ulubionych

kradziez tablic w samochodach

IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 11:13
witam w ciechanowie kradna tablice rejestracyjne z sampochodow na parkingach osiedlowych pozniej tankuja paliwo i uciekaja z cpn radze pilnowac samochodow a jesli juz ukradna to zglaszac jak najszybciej na policje wczoraj zginely tablice z bojanowskiego
Obserwuj wątek
    • Gość: bbb Re: kradziez tablic w samochodach IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.11, 12:13
      wydaje mi się, że kamery na stacjach benzynowych rejestrują więcej niż tylko tablice rejestracyjne, zatem jeśli nawet pojawi się jakieś auto z moją tablicą, to chyba można to sprawdzić. No chyba że skradzione tablice montują na identycznym modelu auta.
      • Gość:   Re: kradziez tablic w samochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 16:03
        No to pracownicy muszą zacząć sprawdzać czy nalepka na szybie zgadza się z tablicami. Szyb chyba nie będą kradli.
        • Gość: gość Re: kradziez tablic w samochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 16:28
          Kradzieże tych tablic są ułatwione przez sposób ich zamocowania a w zasadzie brak takiego zamocowania. Jeśli ktoś ma tablice przykręcone a obok stojący samochód nie, to zlodziej nie bedzie się męczył ze śrubkami, gdyż to zawsze dłużej trwa.
          • Gość:   Re: kradziez tablic w samochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 16:50
            Zwłaszcza jeśli śrubki to śrubki nie wkręty i mają z drugiej strony nakrętki.
            • Gość: .. Re: kradziez tablic w samochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 18:17
              Ja zawsze tablice wsadzam w ramki.... po czym używam nitownicy do trwałego przytwierdzenia tablicy z ramką do nadwozia :))
              • Gość: gość Re: kradziez tablic w samochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 18:28
                Podstawowa zasada - nie ułatwiać złodziejowi roboty
    • Gość: WCI Re: kradziez tablic w samochodach IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.11, 21:41
      Koszt takiej nocnej utraty tablic to 180.50 zł i 9 zł.opłata skarbowa dla miasta Ciechanów, pół dnia stracone na załatwianie formalności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka