Gość: Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 13:05 Dostałem się nie do tego liceum którego chciałem:(A wiem że jest 2 Rekrutacja.Wiec co trzeba zrobić przed 2 Rekrutacja?Czy muszę zanieść już świadectwo czy po 2 Rekrutacji dopiero? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Rekrutacja IP: *.centertel.pl 08.07.12, 13:15 Przede wszystkim przemyśl jeszcze raz czy jest sens chodzić do LO.....to szkoła dla nieudaczników, którzy nie wiedzą co w życiu chcą robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 14:12 Nie każdemu odpowiadają te kierunki w technikum, które są obecnie w Ciechanowie, więc taka osoba woli iść od LO. Nie rozumiem Twojego spaczonego myślenia. Co do drugiej rekrutacji... Nie zanoś świadectwa, bo wtedy potwierdzisz, że chcesz być w danej szkole, do której właśnie się dostałeś. Musisz poczekać do dnia, aż będzie ta druga rekrutacja i wtedy jeszcze wraz wybierasz sobie kierunki. Radziłabym jednak dobrze się zastanowić, gdyż nie masz potwierdzenia, że za drugim razem jednak się dostaniesz tam, gdzie chcesz się dostać. Ale także wiele osób dostaje się za drugim razem, więc powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rekrutacja IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 18:16 Dokładnie,nie każdemu odpowiadają kierunki,które są w technikum.Nie musisz każdego wrzucać do jednego worka,że do liceum idą osoby,które są nieudacznikami.Ktoś chce iść na medycynę,prawo to raczej nie pójdzie do technikum gastronomicznego.Ogarnij się człowieku i nie wyzywaj kogoś jak nie znasz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantokrator Re: Rekrutacja IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 21:18 Pan "udaczny" się odezwał! A wiesz, mądralo, że teraz można i po doktoracie nie mieć pracy?! To nie jest wina ludzi, że w Polsce źle się kształci, a pracy jest jak na lekarstwo. Nie wywyższaj się, jeśli sam niczego jeszcze nie dokonałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blef Re: Rekrutacja IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 21:24 A najgorsze jest to, że nieważne, jak byś nie był wykształcony, bez pleców żaden dyplom nic nie da. Ludzie bez kwalifikacji, cwani i nagrani - przed nimi przyszłość tego kraju. Kończcie cokolwiek, życie to zweryfikuje. Odpowiedz Link Zgłoś