Dodaj do ulubionych

Ekipa remontowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 14:47
Poszukuję ekipy remontowej do kompletnego remontu pomieszczenia (m.in.wyburzenie ścianki, zerwanie płytek ze ścian), czy ktoś mógłby polecić kogoś uczciwego i niedrogiego? Będę wdzięczna za namiary!
Obserwuj wątek
    • Gość: budeko Re: Ekipa remontowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.13, 15:36
      budeko.weebly.com/
      • Gość: Kamo Re: Ekipa remontowa IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.13, 19:14
        511 877 289 Jurkiewicz
        • Gość: joanna Re: Ekipa remontowa IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.13, 22:25
          ro bud 506 854 153 rozsadne ceny, solidnie,kulturalnie
    • seplendor Re: Ekipa remontowa 26.06.13, 08:40
      polecam zstronę ze zleceniami budowlanymi. Można tam zamieścić swoje zlecenie na które odpowiedzą firmy. www.twojagieldaofert.pl
    • Gość: xxxx Re: Ekipa remontowa IP: *.play-internet.pl 23.07.13, 14:00
      Witam. Polecę Ci solidną 3 osobową ekipę są bardzo dobrzy i szybko wykonują zlecenia i nie drogo telefon do Pana Sebastiana 507 536 070 Wszystko robione jak chcesz mieć.
      • Gość: eve Re: Ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.13, 09:01
        Zapytaj znajomych, obejrzyj, jak prace zostały wykonane, bo na tych ofertach firm już się zawiodłam.
    • Gość: Mick Re: Ekipa remontowa IP: *.static.chello.pl 06.08.13, 14:43
      Spróbuj u nich - bardzo dokładnie wszystko wykańczają, pracują szybko i sprzątają po sobie :)
      remsar.pl
    • Gość: Dobra Ekipa Re: Ekipa remontowa IP: 213.77.50.* 09.08.13, 08:49
      Zapraszamy do skorzystania z usług Dobrej Ekipy. Zajmujemy się remontami, wykończeniami domów i mieszkań oraz montażem drzwi i okien.

Nasi fachowcy:
      - mają doświadczenie ;
      - nie piją i nie palą ;
      - wyjątkowo dbają o czystość (w tym swoją) ;

Umów się na bezpłatną rozmowę z przedstawicielem, który myśli w kategoriach profesjonalnej obsługi klienta, a nie "jakoś to będzie, będzie Pan zadowolony".

Zapraszamy! Dobra Ekipa!
      nr tel. 0535 435 085
      e-mail: remonty.dobraekipa@gmail.com
    • Gość: Ala 327 Remonty Warszawa, Remont mojego nowego M IP: *.182.241.67.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.13, 20:03
      Ja jestem świeżo po remoncie mojego ślicznego dwu pokojowego :D
      Prace wykończeniowe przebiegły szybko i w miłej atmosferze, mimo że jestem osobą czepialską, jakość była na bardzo wysokim poziomie, po prostu nie było się do czego doczepić.
      Z doświadczenia wiem że jak się skorzysta z ekipy z polecenia nie ma problemów, ja tak zrobiłam, wzięłam ekipę która wcześniej pracowała u mojej koleżanki.
      Zachwalała tą ekipę a ja teraz ją polecam, sama na pewno jeszcze z nich skorzystam.
      W/g mnie to najlepsza Ekipa Remontowa W warszawie

Jeśli chcesz przejść przez remont z uśmiechem polecam kontakt do nich to 882772715
    • Gość: ? Re: Ekipa remontowa IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.13, 21:07
      a jakie stawki płaciliście tak orientacyjnie np. za położenie płytek za metr kw, za pomalowanie ścian, czy to tam jeszcze robiliście?
    • Gość: jack Re: Ekipa remontowa IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.13, 20:51
      Podłączę się pod temat. Poszukuję ekipy która podejmie się wyregulowania daszku na balkonie oraz ewentualnego pomalowania, i wyrównania nierówności na ściankach bocznych. Piętro 3 zainteresowanych proszę o kontakt ewciamblondi@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka