Dodaj do ulubionych

test gimnazjalny

27.04.05, 12:00
Jak wam poszedł egzmin matematyczno-przyrodniczy. Bo mi w ogóle nie poszedł,
prędzej spadł i umarł na miejscu.
Obserwuj wątek
    • Gość: KtOś Re: test gimnazjalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:31
      Mi poszedł lepiej niż humanistyczny. Się w ogóle tego nie bałam. Siedziałam w
      pierwszej ławce w środkowym rzędzie. Nic nie było można ściągnąć. LIPA
      • Gość: Aga Re: test gimnazjalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:29
        A czy u Was w szkole osoby, ktore siedziały w 1-szej ławce na humanistycznej
        części , również posadzono ich na matem-przyr. na 1-szej? Przecież nawet na
        maturach tak nie ma jak w mojej szkole
        • Gość: b Re: test gimnazjalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:02
          jak tak siedziałam ;))
          • Gość: dżon Re: test gimnazjalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 27.04.05, 21:27
            w gimnazjum STO sami się na to zgodziliśmy, zanim wylosowaliśmy numerki... ;D
            • osa89 Re: test gimnazjalny 27.04.05, 22:05
              info.onet.pl/1088506,11,item.html
              a według mnie (i moich kolegów też) te zadania z fizyki to akurat najprostsze
              były... i z maty trudne nie było, ani z bioli. Z chemii wszystko można było
              wywnioskować z rysunków. Najwięcej zadań było z geografii i chyba te były
              najtrudniejsze (oprócz tych państw graniczących z Polską oczywiście)...
              • Gość: krzychu Re: test gimnazjalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:19
                Chyba cię pokręciło! Tych zadań z fizy to nawet nie próbowałem zaczynać
                • Gość: don Re: test gimnazjalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 27.04.05, 22:47
                  a kto cię fizyki uczy? co?
                  • Gość: Angela Re: test gimnazjalny IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 10:11
                    nie wiem czy w Ciechanowie jest jakiś dobry nauczyciel fizyki w gimnazjum...
                    nie sądzę. ta pani co uczy moją córkę jest tragiczna (nie będę mówić w jakiej
                    szkole, ale jest to szkoła uchodząca za jedną z lepszych w mieście - nie
                    jedynka i nie dwójka... :))
                    • Gość: b Re: test gimnazjalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:14
                      Ja tam się nie zgadzałam na to, żeby siedzieć tak samo.

W gimnazjum STO jest - pan Nałęcz. Tak właściwie uczy on w Krasiniaku, ale w STO
                      ma 3 klasy. ;))
                      • Gość: po_prostu_ja:) Re: test gimnazjalny IP: 213.199.253.* 28.04.05, 15:54
                        W STO jest jeszcze jeden bardzo dobry fizyk- Pan A. Krzemiński. Jego lekcje są
                        na prawdę ciekwe, robimy dużo doświadczeń, jest po prostu interesująco :D
                        • Gość: gizela Re: test gimnazjalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 28.04.05, 17:44
                          ktos tu juz mówił, że KRZEMO jest the best!!! :)
                          • Gość: po_prostu_ja:) Re: test gimnazjalny IP: 213.199.253.* 28.04.05, 21:25
                            A mówił, mówił :D
                            • Gość: marta Re: test gimnazjalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:09
                              w gimn3 tak niby fizyczka naucza, ale nie wychodzi jej to...
                              • Gość: licealistka Re: test gimnazjalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 29.04.05, 06:41
                                a potem w liceum okazuje się że te nasze 5 z fizyki są g...o warte i ledwo na 2
                                ciągniemy...
                              • Gość: hanka Re: test gimnazjalny IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 14:56
                                ni to fizyczka ni to chemiczka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka