Dodaj do ulubionych

Najlepszy stomatolog

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:03
kogo polecacie a kogo odradzacie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: loi Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 14:58
      Zdecydowanie Aldona Oczkowska - przyjmuje na Ściegiennego, nad apteką, ma
      własny rtg,nowoczesny sprzęt, jest po prostu kompetentna, sympatyczna i
      NIEZWYKLE delikatna.Ma świetne podejście do dzieci.Polecam gorąco,tylko do niej
      chodzę.
      Odradzam natomiast Tyszkową - robi na ilość nie na jakość.
      • Gość: pacjent Re: Najlepszy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 15.08.05, 15:24
        Według mnie najlepsza jest Pani Kamińska na ul.Płońskiej.
        Absolutna profesjonalistka.
      • cie.han.ka Re: Najlepszy stomatolog 18.08.05, 19:35
        a ja szczegolnie ja odradzam.Hamska, nieprzyjemna i nie kopmpetentna. Liczy
        tylko kase w kieszeni noi nie daj boze jak zalatwiasz cos nie w je prywatnej
        przychodni!!!porazka... jesli chcesz wydac kase na leczenie zebow i czuc sie
        normalnym pacjentem a nie petentem DR.ALDONE OCZKOWSKA STANOWCZO ODRADZAM
        • Gość: ktoś Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:51
          kiedys chodziłem do Oczkowskiej jako ortodonty w szpitalu - do czasu kiedy nie
          miala swojego gabinetu byla bardzo sympatyczna, widac bylo, ze sie przejmuje
          kazdy pacjentem - a jak tylko otworzyła prywatny to masakra, taka olewka, że
          szok, bylo tylko `nastepny, nastepny` a na koniec jak mi sie skonczylo
          refundowanie to dala mi swoją wizytówke i wrecz narzucająco sie powiedziala
          zeby przyjsc (oczywiscie najpierw piekna bajka ze zeby potrzebuja jeszcze
          leczenmia, ze bede krzywe, ze ona juz je zna i zebym przyszedl...) ehh co to
          kasa robi z czlowieka
    • Gość: Basia Re: Najlepszy stomatolog IP: 213.199.253.* 15.08.05, 19:12
      zdecydowanie Skrzypczyński super facet
      • Gość: anka Re: Najlepszy stomatolog IP: *.gasocin.sdi.tpnet.pl 15.08.05, 21:23
        a moze wiecie kto w ciechanowie leczy zęby w narkozie?
        • Gość: Małgosia Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:41
          Najlepszym dentystą jest P. Agnieszka Kowalska. Ma swój gabinet na ul. Grota
          roweckiego /skrzyżowanie z Tatarską/. Miła, uśmiechnięta, profesjonalistka w
          każdym calu. POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: plombek Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:51
          każdy stomatololog - jest tylko jedno ale, musisz znalesżć anestezjologa który
          Cię znieczuli a to jest droga usługa.
    • Gość: mała Re: Najlepszy stomatolog IP: 213.199.253.* 18.08.05, 22:13
      oczywiście, że skrzypczyński
      • Gość: Sim Re: Najlepszy stomatolog IP: 213.199.253.* 18.08.05, 23:36
        TYLKO i wyłącznie Janusz Skrzypczyński!!! Wizyta u tego Pana to prawdziwa
        przyjemnosć, zawsze jak u niego jestem to pękam ze śmiechu :) I co
        najważniejsze SUPER fachowice!!! Po czasie oczekiwania na wizyte u Janusza
        mozna sie zorientowac jak bardzo wielu ma klientów.
        • Gość: ja Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:33
          Pan Skrzypczyński, owszem, bardzo miły i wesoły, ale fachowiec z niego żaden.
          Plomby bardzo szybko wypadają i znowu trzeba płacić za nową. I co z tego, że
          można się pośmiać w gabinecie?
    • Gość: eh Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:55
      Polacem p. Agnieszkę Walczak. co do Tyszki..cholernie droga, ale dobry (chyba
      (!) jedyny chirurg stom.) w C-nowie.
      • Gość: stomatolog Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:00
        polecam moją piąchę!
      • Gość: kiki Re: Najlepszy stomatolog IP: 213.199.253.* 22.08.05, 17:54
        No na pewno pani Tyszka nie jest jedynym chirurgiem. Najlepszym chirurgiem i na
        dodatek implantologiem jest Doktor Skrzypczyński. I nie gadajcie że jest zły, bo
        potrafi uratować takie zęby, na któte na przykład chirurg Tenderenda mówi
        "śmietnik do natychmiastowego wyrwania". A doktor Skrzyp leczy ząbek przez np
        miesiąc, ząbek uratowany a za miesiąc regularnego chodzenia bierze nie więcej
        niż 100 zl. Znam nawet przypadek kiedy Tenderenda sam powiedział: "No ten ząb to
        tylko chyba Jasiu będzie potrafił ocalić". Więc nie gadajcie, że coś z nim nie
        tak. Obyśmy więcej takich specjalistów mieli w Cnowie. On i tak głównie pracuje
        w Wawie i zajmuje się implantologią. Więc nie mówcie o nim źle bo jeszcze
        zadowoli się tym co ma w Wawie i przestanie tu przyjmować. I dopiero będzie bieda :)
    • Gość: pacjent Re: Najlepszy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:48
      ja chodziłem kilka razy do Lewki na Witosa, sporo osób z okolic go zachwala ale
      ostatnio źle mi zrobił jednego zęba i sie rozpadł... Mimo to, chyba przy nim
      pozostane...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka