Dodaj do ulubionych

Kochasz.... phk1. Cenzorze.

16.04.07, 22:23
Jak to załatwiłeś? Myślisz że usuniesz wątek i załatwione? Cały Ciechanów to
czytał. Kochasz co?
Obserwuj wątek
    • guciu83 Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 16.04.07, 22:31
      Nic z tych rzeczy... podobał mi się ten wątek :).
      Szkoda ze administracji sie nie spodobał :-/.
      • chendorus_perveri Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 16.04.07, 22:42
        Sorry, to było do tego phk1 nie do ciebie. Ma się czego obawiać, łobuziak.
        • guciu83 Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 16.04.07, 22:48
          heheh... no tak :).
          Jakoś tyle razy już słyszałem określenie "cenzor" pod swoim adresem, że nawet
          dokladnie sie temu nie przyjżałem :D.

pzdr
          • phk1 Re: ekspoze Phk1 nie mylić z Premierem-:) 16.04.07, 23:00
            [phk1] wątek skasowany został przez admina ,sam mu wysłałem trzy posty z
            tekstami Kononowicz,Idiota,nie dla PSA kiełbasa.
            Moją intencją Guciowy! w tym przypadku jest powstrzymanie Twojej Kliki by mnie
            poniżać.Widać admin tak zrobił i skasował wszystko,a raczej powinien z tobą pogadać.
            Gdybym miał pewność ,że nie Ty jesteś Ten o kilku nickach,lub sam przestrzegasz
            innych przed zmianą niku by mi dowalić to w porzadku,ale zaufanie do Ciebie mam
            żadne jak Ty do mnie.Tolerujesz chamstwo i niereagujesz i to jest zarzut mój.
            • guciu83 Re: ekspoze Phk1 nie mylić z Premierem-:) 16.04.07, 23:12
              Dowodem na to, że staram sie nietolerować chamstwa jest fakt, że często kasuje
              twoje tekściki.

Nigdy od Ciebie nie dostałem żadnego sygnału o potrzebie skasowania jakiegoś
              postu.

EOT.
            • guciu83 Re: ekspoze Phk1 nie mylić z Premierem-:) 16.04.07, 23:13
              A jeszcze coś?
              Czemu najpierw prosisz o skasowanie jakichś postów, a potem sam
              je powrotnie umieszczasz?
              W czym logika?
              • phk1 Re: nowe nicki fiki miki 17.04.07, 13:59
                [phk1][phk1] a mnie TYLKO zawsze zastanawia ktoś z nowym nickiem by mi przyłozyć
                intelektualną wypowiedzą praktycznie od samego poczatku-:).
                Mógłbyś mi to wytłumaczyć,jak polujesz na moje posty godzinami i kasujesz
                ściemniając,że zależy to od ilości kliknięć.
                Jak ściemniasz zasłaniając się regulaminem,innym administratorem?
                Podrzucić ci kilka nicków byś tak jak kiedyś Yayotoure demaskował?
                • phk1 Re: nowe nicki fiki miki 17.04.07, 17:22
                  [PHK1]INZYNIERKU
                  1/jestem PHK1 a nie pkt1,
                  2/'jego' w sensie twoje guru,
                  3/my z Guciem jak pies z kotem toczymy wojnę i funkcjonujemy na tym forum.
                  I tym sposobem znalazłem w Twoich wypowiedziach sporo z Kononowicza
                  ale z sympatii Ci to podpowiadam tylko-:)
                  • phk1 Re: nowe nicki fiki miki 17.04.07, 18:18
                    [phk1]a może inżynierku tak właśnie Twój guru pisze i to przypadłość antypisowców
                    ----
                    "Pocałujcie mnie w dupę, pajace!"
                    Profesorski wywód uzasadniający ten czyn brzmi tak (cytat za serwisem "GW"):

"Swoją reakcją przeciwstawiam się złu, jakie zaczęło się panoszyć w Polsce wraz
                    z rządami PiS-u" (...) "Ustawa jest następstwem zapędów totalitarnych
                    ugrupowania rządzącego, które zwasalizowało sobie sądy, wojsko, policję, służby
                    specjalne i media publiczne. (...) Ich karlejąca polityka zagraniczna może być
                    inspiracją dla polish jokes, a nie dla forowania polskich interesów. (...) W
                    realizacji swoich celów korzystają z prymitywnych metod, takich jak dzielenie
                    społeczeństwa na grupy lepszych i gorszych, szczucie jednych na drugich,
                    poniżanie (...). Lustrację pod postacią samolustracji, w sytuacji gdy zasoby
                    archiwalne należą do nich, tylko upośledzony umysłowo może traktować jako
                    uczciwą metodę oczyszczenia grup zawodowych ze szpicli".
                    • chendorus_perveri Re: nowe nicki fiki miki 17.04.07, 18:40
                      Znowu zaczynasz wić się jak piskosz? Laura, guciu a teraz inżyniera się czepia
                      Byle by tylko uwagę od siebie odwrócić! Tym razem nawet całujące w tyłek pajace
                      cię nie uchronią. Kochasz, phk1.... kochasz ogniście......
                    • phk1 Re: nowe nicki fiki miki 17.04.07, 19:34
                      [phk1] wiem ,ze wielu z was czerpie wzory z mądrzejszych i światlejszych inaczej
                      nawet na tym forum w stosunku do mnie.
                      ---
                      "Chwała nam i naszym kolegom. Precz z siepactwem! Ch..e precz!". Ten słynny sms
                      Adama Halbera przypomniał mi się dzisiaj gdy przeczytałam o wyczynie pewnego
                      profesora z Białegostoku, który na swoim oświadczeniu lustracyjnym zrobił
                      dopisek "Pocałujcie mnie w dupę pajace". Dochowaliśmy się elit, nie ma co."
                      • chendorus_perveri Re: nowe nicki fiki miki 17.04.07, 21:10
                        Możesz się dwoić i troić. Być wulgarny, czepiać się wszystkich dookoła. Ale ja
                        kieruję oczy Ciechanowian na ciebie. Nie wstyd ci, huncwocie???
              • inzynier_skrzypek Z pozdrowieniami dla Gucia 17.04.07, 15:53
                Rozumiem, że Kononowicz ciechanowskiego forum czyli niejaki pkt1 wybłagał, byś
                skasował mojego posta. Gdy ponownie się do ciebie o to zwróci, pamiętaj, kto
                sieje wiatr ten zbiera burzę. Jeżeli ktoś struga non stop wariata daj prawo
                innym, by tak właśnie go traktowali.
                • phk1 Re: Z pozdrowieniami dla Gucia 17.04.07, 16:48
                  [PHK1] dla pana inzyniera skrzypka zderzenie Kononowicza i jego guru Tuska
                  www.krzysztofkononowicz.com.pl/kononowicz-121.html
                  • inzynier_skrzypek Re: Z pozdrowieniami dla Gucia 17.04.07, 17:07
                    To Tusk jest guru Kononowicza? W takim razie ten Kononowicz to nie tylko
                    sympatyczny, ale i niegłupi gość. Nie nadaje się do PiS.
    • phk1 Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 16.04.07, 23:19
      [phk1]Każdy może te "chamskie' posty i owszem skasowane sobie poczytac na linku.
      Pisałem już wszystkim i Tobie ,zeby nadamin zajał sie Twoją postawą,skoro uznał
      ,że ma skasowac to jego sprawa a były to tylko trzy ostatnie posty.
      Ty możesz skasowac to raz jeszcze,ale na linku to mam więc można dalej sobie
      popisać.Musisz pokumać czy zależy mi na cenzurze czy na czymś innym.
      www.czasciechanowa.pl/forum/viewtopic.php?t=736
      • chendorus_perveri Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 17.04.07, 14:07
        Nie mieszaj osób trzecich w nasze sprawy, phk1. Nie zaciemniaj obrazu.
        • lauracroft69 Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 18.04.07, 19:17
          Misiek pisze mieszając kogo może i z czym może typowy kucharz z pustym
          kociołkiem.Kocha jeść, leżeć na plecach,pochrząkiwać,ale najbardziej krytykować
          Laurę.Nie dorastasz mi nawet do paznokci u nóg.Mój palec wystawiam do
          ciebie,wiesz co to znaczy.
          • chendorus_perveri Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 18.04.07, 20:22
            To do mnie z tym paznokciem? Bo napisane jako odp. na mój wpis?
            • phk1 Re:Guciowy Kapciowy pod urokiem Laury 18.04.07, 20:58
              [phk1]Re: ekspoze Phk1 nie mylić z Premierem-:)
              guciu83 16.04.07, 23:12 + odpowiedz
              Dowodem na to, że staram sie nietolerować chamstwa jest fakt, że często kasuje
              twoje tekściki.
              Nigdy od Ciebie nie dostałem żadnego sygnału o potrzebie skasowania jakiegoś
              postu.
              ----------------
              Raz lub dwa razy interweniowałem U CIEBIE gdy PHKL PODSZYł SIE POD
              phkl,ZAżYCZYłEś SOBIE POZDROWIENIA I PRZYWITANIA i olałeś mnie,mogę to
              forumowiczom udostepnić,a był dodatkowo post od kilku dni o pijanym Jezusie czy
              nawalonym od wina Jezusie
              ------------------------
              Moje Chamskie posty są do wglądu na forum czasu ciechanowa
              ------------------------
              nicki LAURA,CHENDORUS,INNE? pozwolą mi by cię z tego forum administrator
              wyrzucił o ile to nie ty jestes tymi postaciami to masz jak w banku zmiane
              społecznego moderatora na forum ciechanów,ja nie pretenduje,nie mam czasu,
              -----------
              posty o mnie możesz kopiowac i wrzucic sobie na swoje forum ze szpilką jak u
              Fedara,mnie to juz bawi i śmieszy tylko,image forum traci przez ciebie
              -----
              tak funkcjonujace forum każdy jak poszuka co dzis wieczorkiem kto pisał znajdzie
              temat Puchatka,takie odwracanie uwagi od innych tematów
              forum dla gó..arzy,na które zaden prezio czy prezes pod swoim nazwiskiem nie
              wejdzie i nie odpisze
              • guciu83 Re:Guciowy Kapciowy pod urokiem Laury 18.04.07, 22:34
                Historia lubi sie powtarzać.
                Już nie raz probowałeś sie bronić kłamstwami i teraz też to robisz.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=54033679&a=54079317
                • phk1 Re:Guciowy Kapciowy pod urokiem Laury 18.04.07, 22:54
                  [PHK1] widać dalej mieszasz ,a w czym to kłamstwo?
                  Może byś się poddał osądowi administratora ,bo nie zorientowanym to możesz
                  ściemniac o swojej szlachetności i uczciwości i bezinteresowności.
                  Owszem z każdego zdania moge się wytłumaczyc administratorowi bo do ciebie mało
                  dociera,a że temu forum szkodzisz to juz inna sprawa.
                  • chendorus_perveri Re:Guciowy Kapciowy pod urokiem Laury 19.04.07, 14:49
                    Znów "manipulujesz członkiem pod płaszczykiem" jak mówił niegdyś Pietrzak? Nie
                    odwrócisz uwagi. O nie. Nie tym razem. Oczy dziesiątek Ciechanowian są teraz w
                    ciebie wpatrzone. Pytam: pamiętasz Siedlce, phk1? Pamiętasz???????????
                    • phk1 [...] 19.04.07, 17:52
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                    • 11r11 Re:Guciowy Kapciowy pod urokiem Laury 19.04.07, 23:11
                      a Ty pamiętasz Sielce nad Oką skąd wyruszałeś - niemiłku ?
                      • 11r11 Re:Guciowy Kapciowy pod urokiem Laury 19.04.07, 23:20
                        przypomnij jak szedłeś kolonizować Polszu
    • phk1jeden [...] 19.04.07, 18:13
    • phk1 [...] 19.04.07, 20:08
      • guciu83 Netykieta. 19.04.07, 20:19
        Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub
        podać link
        • magik1985 Re: Netykieta. 19.04.07, 21:19
          To dowiemy się w końcu co z tymi siedlcami? Rodzine tam mam... może znają phk?

pzdr
          • chendorus_perveri Re: Netykieta. 19.04.07, 21:56
            Szkoda że tak szybko skasowano te jego wpisy. Nie wiem co tam znów wypocił.
            No jak phk1? Mam podać ulicę i nr domu????? Chcesz? Pamiętasz????
            • phk1 Re: chendorus_perveri 19.04.07, 23:03
              [phk1] dla Ciebie link
              czasciechanowa.pl/forum/viewtopic.php?p=4207#4207
            • 11r11 Re: Netykieta. 19.04.07, 23:33
              On wypocił Ty tworzysz w glorii chwały. Paradoksy.
              • chendorus_perveri Re: Netykieta. 20.04.07, 11:44
                A ty na doczepkę piąte koło u wozu między wódką a zakąską.
                Żyj swoim życiem a nie cudzym. Ja nic do ciebie nie mam. Zajmij się problemami
                ciechanowa a nie moimi.
    • chendorus_perveri Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 22.04.07, 07:19
      A podoba ci się, phk1, ulica Prusa w Siedlcach?
    • chendorus_perveri Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 23.04.07, 23:44
      Milczysz.... hmmmmm. Nie dziwię się..... A ten niepozorny biały budynek na
      prusa, po lewej, pamiętasz, phk1???????
    • chendorus_perveri Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 24.04.07, 23:21
      Phk1 - dyżyrny opluwacz wszyskich na tym forum. Nie odpuścił nawet śp.
      Kuroniowi, nie odpuścił śp. Kapuścińskiemu. Szczególnie upodobał sobie trupy,
      bo oni już nie odszczekną.
      Ale w sprawie swojej wstydliwej historii związanej z pięknym miastem Siedlce
      uparcie milczy.
      Zapomniałeś lovelasku?
      • 11r11 [...] 25.04.07, 02:32
        • inzynier_skrzypek Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 25.04.07, 11:57
          Nic z tego nie rozumiem. Może ktoś mi wytłumaczy, o co chodzi? Kononowicz
          biadoli, że elity używają słowa "duupa", Perwersjusz ma na niego siedleckiego
          haka, a Bateryjka grozi Perwersjuszowi więzieniem. Wiosenne przesilenie?
          • magik1985 Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 25.04.07, 15:26
            Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze.<
            • eustachy07 Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 25.04.07, 17:05
              Ludzie drodzy,czemu na forum są takie bzdury pisane,ktoś coś komuś,ten jemu
              coś,śmiechu warte,a może tragiczne.Czy nikt z was nie zastanowił się nad pewnym
              aczkolwiek oczywistym faktem "może czas najwyższy leczyć się na głowę?" Magik
              zaczaruje misia puchatka jak spłatka.
              • tsa5 Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 25.04.07, 18:11
                jasne, zawsze można jeszcze o szpitalu pisać...
                • phk1 Re ale szybkosc 25.04.07, 18:14
                  [phk1] oczywiscie o rewolucyjna szybkosc kasowania
                  • Re: chendorusie vel moderatorze
                  phk1 25.04.07, 17:21 + odpowiedz

[phk1] ja tez sie dziwię moderatorowi,o ile to nie on sam lub jego kolega i
                  kolezanka ,by mnie
                  z forum wykopać lub zrobic z tego forum głupawe miejsce gdzie złego słowa o
                  miescie i rządzacych i problemach sie nie napisze,taki sprytny zabieg,a jakies
                  głupie teksty o dziwnym ekstrawaganckim misku tylko na czołowce jak w bajce o
                  królu maciusiu-:).
                  Założ gUCIO watek o mnie pod watkiem Fedara ze szpilka i niech on tam wisi i
                  piszta ile chceta i co chceta i olaboga dla mnie to zaden problem,
                  takie rozwiażanie bym widział,ale to za duzy intelektualny zryw dla społecznego
                  szeryfa ,woli ciagle kolejny watek ciagnąc.
                  Napisałem ci emaila chendorus wiec go upublicznij i odpowiedz.
                  • magik1985 Re: Re ale szybkosc 25.04.07, 18:18
                    Czy to też guciu skasuje?

• Re: chendorusie vel moderatorze
                    phk1 25.04.07, 17:21 + odpowiedz

[phk1] ja tez sie dziwię moderatorowi,o ile to nie on sam lub jego kolega i
                    kolezanka ,by mnie
                    z forum wykopać lub zrobic z tego forum głupawe miejsce gdzie złego słowa o
                    miescie i rządzacych i problemach sie nie napisze,taki sprytny zabieg,a jakies
                    głupie teksty o dziwnym ekstrawaganckim misku tylko na czołowce jak w bajce o
                    królu maciusiu-:).
                    Założ gUCIO watek o mnie pod watkiem Fedara ze szpilka i niech on tam wisi i
                    piszta ile chceta i co chceta i olaboga dla mnie to zaden problem,
                    takie rozwiażanie bym widział,ale to za duzy intelektualny zryw dla społecznego
                    szeryfa ,woli ciagle kolejny watek ciagnąc.
                    Napisałem ci emaila chendorus wiec go upublicznij i odpowiedz.
                    • phk1 Re: Re ale szybkosc 25.04.07, 18:38
                      Zgoniła się sfora za Phk1.....
                      Autor: 11r11
                      Data: 23.04.07, 19:51

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
                      Zgoniła się sfora okrutnie w pogoni za niedżwiedziem drapieżnyn.Dopadła go.
                      Wywala ślepia ze zdumienia .Zziajana, nawet przeprosin wydusić z siebie nie
                      może, ogonem pomerdać z zadowolenia. Nic tylko łby spuścić i wycofać się po
                      cichu ze wstydu, bo na lesnej polanie zamiast okrutnika mały pluszowy
                      Puchatek smacznie pałaszujący miód. Jeśli mylicie, że chowając twarz za
                      nickiem jej nie stracicie - to mylicie się okrutnie.Wstyd. Słowo przepraszm
                      jest jak najbardziej na miejscu. Trzymaj się Phk1.Życzę wytrwałości. To co
                      robisz na tym forum jest super!
      • tina205 Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 25.04.07, 18:27
        o co chodzi z tymi Siedlcami?
        Zajrzałam nawet na forum Siedlec ale tam nie widać phk1 ani zanego innego
        podobnego trolla.
        • phk1 Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 25.04.07, 20:16
          [phk1] tino zgłos sie do pelagi z gostkowa ,napewno znajdziecie wspólny jezyk i
          wspólnego trola a gucio wam pomoze i utwierdzi w przekonaniu
        • chendorus_perveri Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 26.04.07, 23:06
          Chodzi o to tino, że w Siedlcach to on działał pod własnym nazwiskiem. Nie na
          forum ale w realu. I to baaaardzo skutecznie.
    • chendorus_perveri Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 26.04.07, 22:46
      Oj, za długo mnie nie było. Moderator pokasował twoje wpisy jako "phk1"
      i "11r11" a ja ich nawet nie przeczytałem, kocurze. No umieść je jeszcze raz,
      specjalnie dla mnie, hmmmm? Taki mały masochizm przemawia przeze mnie. ;-)
      Zrobisz to???? No zróóóób.... Wiem że wszystko nagrywasz, mój ty Gudzowaty.
      A z Sielcami nad Oką to sprytny manewr maskujący. Sam bym na to nie wpadł.
      Sielce-Siedlce. No i "kolonizowanie Polszi" - zamazanie oczu czytelnika
      historią.
      Ja jednak powtarzam, phk1!!! Siedlce nie Sielce! XXI wiek a nie XX! Ul. Prusa,
      chrabąszczu..... Pamiętasz pana Kazimierza???? Oj, przepraszam -dla ciebie
      Kaziczka?
      Wrócimy do tematu w rozlicznych wątkach.
      • 11r11 Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 27.04.07, 00:46
        Kliniczny przejaw chamstwa i drobnomieszczaństwa w wydaniu siedleckiego
        zboczka, a przy tym próba spektakularnego szantazu. Co robi administrator, czy
        to nie jest sprawa dla policji?
        • tsa5 Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 27.04.07, 16:07
          taka prywata powinna być kasowana. No ale jeśli dotyczy Puchatka to ze
          zrozumiałych względów nie jest.
        • rozedrgany_hemoroid Re: Kochasz.... phk1. Cenzorze. 28.04.07, 00:01
          Chyba żarty sobie stroisz? Jakiej Policji? To sprawa przynajmniej dla ABW, CBA,
          CBŚ i naszych przyjaciół z FBI? Tłuczku ciechanowski?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka