Gość: Ciekawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 17:16 Ciekawski dostał primaaprilisową wiadomość o dymisji moderatora forum. Po Panu prezydencie Miasta to kolejna miła wiadomość. Kto dziś jeszcze abdykuje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciekawski.pl Re: dzis dymisje złożył " inaczej "nasz Moderator 01.04.08, 21:52 Zadnego odzewu drodzy internauci Nasz moderator w te słowa swoja misję zaczynał GUCIU Powitanie :-) (początek wątku) Witam forumowiczów :)! Od dzisiaj odziedziczyłem po mooszli stanowisko moderatora naszego forum. Wielkie dzięki dla mooszli za dotychczasową moderację. wyjaśniam: mooszla zrezygnowała ponieważ z wiązku z przeprowadzką niestety nie będzie miała d... autor: guciu83 2005-11-22 17:21:48 Apel do Mooszli! (początek wątku) Mooszla.... jeżeli jest tylko jakaś możliwość to zrób porządek z "polityką" na forum! Wątki o tej pieprzonej polityce zaśmiecają forum.... Za przeproszeniem "żygać" sie już od nich chce... Nie można ich zamieścić w jednym, dwóch lub nawet tr... autor: guciu83 2005-09-14 02:10:30 Na polityce i chamstwie nasz Guciu83 poległ ,a szkoda bo Polityki nie było aż tak dużo ,a głownie na tym jego działalność sie skupiała w promowaniu chamstwa i promowaniu swoich znajomych. BAJ<BAJ Guciu może jakaś imprezka na koszt tych co ich tak broniłeś? Ciekawski nie pretenduje do roli moderatora tak jak Guciu83 ,który walcząc z mooszlą przejął jej obowiązki. Ciekawski chetnie dowiedziałby sie kim był NIE.GEJ,YAYOUTURE,GENIA,SZATANEK,LAURACROFT,ADDHOC,MICROSOFT i wielu innych pałkarzy tego forum. a MY guciu83 SPOTKAMY SIE JESZCZE , bo ten sie smieje kto sie smieje ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: dzis dymisje złożył " inaczej "nasz Moderator 01.04.08, 22:48 musze cię puchatu zasmucić, wygląda na to, ze guciu rzeczywiście zrezygnował z bycia administratorem forum. w związku z czym wysłałem do administracji forum maila z zapytaniem, czy nie mógłbym sprawować za niego tej funkcji ;) ktoś musi pilnować Ciebie i innych trolli.\\pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: dzis dymisje złożył " inaczej "nasz Moderator IP: *.tpnet.pl 01.04.08, 22:59 Ciekawski napisze Ci Maciusiu tak,że obrażasz mnie pisząc TROLL. Przynajmniej Ja to inaczej interpretuję,jesli myślisz, że nie ma tu osób okupujących forum piszących pod róznymi nickami to się wyjatkowo mylisz. TROLLEM łatwo nazwać każdego z którym się po raz enty nie zgadzasz. Sam moderator miał ich dziesiatki. Bezpiecznie pisać pod róznymi nickami Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: dzis dymisje złożył " inaczej "nasz Moderator 01.04.08, 23:05 Gość portalu: Ciekawski napisał(a): > Ciekawski napisze Ci Maciusiu tak,że obrażasz mnie pisząc TROLL. > Przynajmniej Ja to inaczej interpretuję,jesli myślisz, że nie ma tu osób okupuj > ących forum piszących pod róznymi nickami to się wyjatkowo mylisz. > TROLLEM łatwo nazwać każdego z którym się po raz enty nie zgadzasz. > Sam moderator miał ich dziesiatki. > Bezpiecznie pisać pod róznymi nickami ________________ JA nie pisałem, nie pisze i nie będę pisac pod różnymi nickami, tym bardziej, ze prawie każdy użytkownik forum znam moje dane, więc byłoby mi niezręcznie sie ukrywać, skoro się "odkryłem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: różny nic Re: dzis dymisje złożył " inaczej "nasz Moderator IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.08, 23:07 ciekawski to kto teraz po tobie będzie tu sprzątał? A swoją drogą jak ktoś odchodzi to powinien się chyba pożegnać? Nie ma moderatora to teraz możesz 10 wątków na min. zakładać, korzystaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reksio Re: dzis dymisje złożył " inaczej "nasz Moderator IP: 213.199.253.* 01.04.08, 23:12 pewne rzeczy trzeba nazywać po imieniu. ogłaszam bojkot tego debila Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: dzis dymisje złożył " inaczej "nasz Moderator 02.04.08, 00:05 Gość portalu: reksio napisał(a): > pewne rzeczy trzeba nazywać po imieniu. ogłaszam bojkot tego debila _____ od razu od najgorszych. człowiek się nudzi po prostu czasem i chce popisać ciekaw(ski)e rzeczy ;) i nawet nie zaprzecza, że phk1 to ciekawski i na odwrót ;) widzisz puchatku, za często łamiesz netykietę, zapadłeś wszystkim w pamięć ;) ale pamiętaj, to nie ja Cię sprzedałem i nie ja wyjawiłem kim jesteś, choć dowiedziałem się jako 2 osoba na tym forum.Temu forum są potrzebne takie puchatki, markizalewskie, magiki, gucie, pussycaty, jortexy, m-y, anie, babcieskarpety (kogo pominąłem, przepraszam) i inne. my tworzymy to miasto i to forum. ale na Boga, więcej rozsądku i szacunku dla drugiego człowieka, a mniej chamstwa i pewności siebie ;) a na pewno będzie dobrze. |Dobrej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś