Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:32 NA pultuskiej chyba robia Shell- co o tym sadzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: can Re: stacja paliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 21:02 Ja sądzę, że jeśli to prawda w końcu na Pułtuskiej będzie można kupić dobrą benzynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: stacja paliw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 23:17 w końcu skończy się oszukaństwo Marciniaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: stacja paliw IP: *.tktelekom.pl 27.06.09, 08:24 jakie oszukiwanie?jacy marciniacy?człowieku puknij się w czoło.wiesz że nic nie wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
amigosciech Re: stacja paliw 27.06.09, 13:20 Na Pułtuskiej do zbiornika wchodziło więcej gazu niż wspomniany zbiornik miał pojemności więc przestałem tam tankować. Chyba, że się nie znam i nie ma w tym nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: stacja paliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 22:35 Nareszcie . Mam nadzieję ,że paliwo i obsługa będzie pierwsza klasa . Ale nie lubie jak ktoś mi nalewa do baku ,wole to sam robić . Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: stacja paliw 27.06.09, 22:48 wiesz... na Mławskiej też zrobili BP, a obsługa wciąż ta sama (te same twarze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: stacja paliw IP: *.tktelekom.pl 28.06.09, 09:34 no i co?dokończ Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: stacja paliw 28.06.09, 09:42 No i nic. Po prostu stwierdzam fakt. Mój przedmówca oczekiwał zmiany jakości obsługi na tzw. "pierwszą klasę" więc podałem przykład, że jego życzenie może się nie spełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: stacja paliw 29.06.09, 15:34 Już wiadomo na pewno. Przed chwila jechałem i stoi słup reklamowy z wielką czerwono - żółtą muszlą :). Miejmy nadzieję, że to nie tylko zmiana barw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: stacja paliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 20:52 Wydaje mi się ,że większość paliw w Polsce pochodzi z Orlenu i nieważne czy lejesz na BP czy na Shellu . Pytanie tylko czy po drodze właściciel nie chrzci towaru . Odpowiedz Link Zgłoś