Gość: sid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 15:01 czy ktos może wie kiedy zostanie oddana do użytku odnowiona porodówka bo jakoś im się remont przedłuża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rd Re: porodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 15:50 Mówi się że na Euro 2012 mają oddać gotową.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a30 Re: porodówka IP: *.chello.pl 28.07.09, 17:29 Porodówka w ciechanowskim szpitalu to akurat jest po remoncie, piękna, czysta i nic jej nie brakuje. Trzeba rodzić, aby to wiedzieć. A obecny remont dotyczy bloku operacyjnego, a to zupełnie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: porodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 23:31 Ja rodziłam 5 miesięcy temu. To już wtedy była praktycznie po remoncie. Wszystko jest odnowione, nie to co 4 lata wcześniej jak rodziłam piewsze dziecko. Sale są dwuosobowe, w każdej łazienka z prysznicem. Standardy unijne. Przychodzi położna laktacyjna do której można zgłaszać problemy z karmieniem. Mi bardzo pomogła nauczyś ssać małego. Trak porodowy z wygodnym łóżkiem do rodzenia. Tylko niestety obsługa jak dawniej. Choć zdażają się i miłe panie. Odpowiedz Link Zgłoś